Evenimente cosmice vara 2018

12728882_750417681757814_7250865538295462158_n
Au loc extrem de multe evenimente spirituale in ultima vreme. Am trecut de o eclipsa, am intrat intr-un portal si sarim in alta eclipsa.
 
Se deschid tot felul de porti, suntem intr-o permanenta infuzie de energii puternice, lucru extrem de necesar pentru saltul in constiinta la nivel de umanitate.
 
Desigur ca atunci cand sunt astfel de energii inalte, apar si cele contrare. Asa ca va sfatuiesc ca intotdeauna sa fiti in interiorizare, in inima, in iubire, in vibratii frumoase.
 
Pe scurt, supermasinaria cosmica de ascensiune a fost activata. Portalul Leului este unul foarte puternic si este creat anul acesta prin aliniamentul unor Universuri, nu doar a unor aliniamente planetare sau Galactice ca pana acum. Se pregateste coborarea unor infuzii de vibratii cu Lumina direct de la Sursa. Acest lucru nu s-a mai intamplat demult timp, poate chiar de eoni de ani si  poate va fi cel care va determina acel salt si schimb masiv in constiinta umanitatii pe care il asteptam nerabdatori cu totii.
 
In Creatie au loc tot felul de reorganizari/asezari. Aceasta ascensiune mult asteptata nu are loc doar la nivel planetar, ci la nivel de Creatie. Asa cum am mai spus, se repun in ordine lucruri care au fost denaturate de la Caderea din Gratie. Si ganditi-va ca au fost mai multe, 3 din informatiile pe care le-am primit. Si de fiecare data cand a existat o astfel de posibilitate, s-a reusit realizarea unei alte Caderi, fortele intunericului reusind sa-si expendeze si mai mult tentaculele peste tot in Creatie.
Insa si Lumina a invatat din toate esuarile astfel incat de aceasta data sa aiba sorti de izbanda in toate intreprinderile sale.
Planeta Geea este o cheie puternica in restabilirea Ordinii primordiale. De aceea atat de mult intuneric o inconjoara si o populeaza, dar curatenia este in toi de cativa ani.
Exista tot felul de pericole la tot pasul. Cei simtitori si vazatori simt si actioneaza. Fiecare dintre noi suntem implicati, intr-un fel sau altul, la tot ceea ce se intalmpla, atat la nivel mic, pamantean, cat si la nivel mare, Creational, prin toate Sinele noastre superioare si paralele.
Pentru ca sunt lucruri care nu au mai avut loc pana acum la nivel planetar si nici in Creatie, intreaga ghidare se primeste de la un moment la altul. Nu ne ramane decat sa fim permanent conectati cu lumina interiora si cea exterioara si sa rugam o ghidare permanenta, cat mai clara, catre ce avem de facut pentru noi si ceilalti. Cel mai important este sa FIM iubire. Asta este ceea ce DOMNUL ISUS a venit sa ne invete. Indiferent ce forme interioare sau exterioare ia intunericul, ne putem proteja de el, il putem vindeca si chiar transmuta prin IUBIRE. 
Sa FIM iubire si sa ne vindecam pe noi si aceasta realitate in care traim!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!