Florile cosmice

cosmic flowers2 - Copy.jpg

Florile cosmice

Oamenii de pe planeta Pamant au inceput sa treaca prin procesul denumit „florile cosmice”. Acesta este un proces amplu de ridicare a vibratiei personale, proces pentru care s-au pus bazele acum mult mult timp. De altfel este un proces care face parte din Planul Divin inca de la Inceputuri.

Ce inseamna cand un umanoid devine floare cosmica?

In planurile subtile se petrec schimbari masive. Aceste schimbari au loc de-a lungul evolutiei unui spirit, insa este un proces care se accentueaza si se definitiveaza atunci cand au loc schimbari universale majore. Ca de exemplu momentul in care ne aflam acum, cand intreg Universul trece printr-un proces de schimbare foarte mare, trecand dintr-o armonica intr-alta. Aceasta schimbare are loc atat la nivel micro (individual, al unui loc, a unei tari, a unei planete), cat si macro (sistem solar, galaxii, universuri, creatie).

Vom discuta doar despre nivelul micro, care tine de fiecare individ in parte, locuitor al planetei Pamant. Fiecare spirit care traieste la momentul actual pe Pamant stia dinainte de intrupare de momentul deosebit prin care Pamantul va trece in decursul acestei vieti, si deci, implicit, momentul deosebit prin care va trece el ca si spirit. Stim deja cu totii cu Pamantul a trecut in dimensiunea a 4a inca de anul trecut. Nu insa si omenirea. Dar se pregateste si ea sa treaca curand in dimensiunea a 4a. Cei care vorbeau despre experimentul Pamant se refereau la faptul ca Pamantul va trece in dimensiunea a 4a cu tot cu locuitorii sai, un lucru neobisnuit la astfel de salturi. De obicei planetele carora le vine randul sa faca saltul dimensional, din dimensiunea a 3a catre a 4a, o fac fara locuitori. In astfel de momente, respectivele planete isi dau un fel de „restart”, iar locuitorii lor, intr-un fel sau altul, parasesc in mase mari planeta respectiva prin moarte fizica urmand sa revina la incarnare pe ea, daca mai au misiuni sau lectii pe acea planeta, dupa ce aceasta isi revine si se reface si fizic dupa saltul dimensional.

Ei bine, faptul ca indivizii care au evoluat suficient de mult la nivel de spirit au inceput deja sa devina flori cosmice, semnifica ca deja procesul de ascensiune al umanoizilor de pe planeta Pamant a inceput. Este un moment de mare bucurie! Chiar daca spiritele respective au trecut prin mari curatari ca sa ajunga aici si nu le-a fost usor, nu s-au lasat si au continuat procesul de crestere si transformare cu credinta in lumina. Devenirea lor de flori cosmice abia incepe, insa va fi un proces frumos si se va desfasura intr-un mod armonios. Ei vor fi exemple de lumina pentru spiritele mai tinere care vor alege si ei sa devina astfel de flori cosmice.

La nivel subtil cu totii suntem niste mandale cosmice, mai mult sau mai putin complexe. Cu totii emanam un anumit sunet, un anumit parfum, o anumita culoare…o anumita vibratie. O data cu saltul dimensional, respectiv intrarea intr-o noua armonica, vom incepe cu totii sa vibram la alte frecvente, ceea ce va determina transformarea noastra in flori cosmice din ce in ce mai complexe. Sa fim cu totii in lumina si intr-o lumina din ce in ce mai puternica si stralucitoare!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s