Legatura dintre atlanti si siriusieni

atlantis-empire

A venit vremea sa cunoastem un pic din Tainele primite in cadrul Scolii Initiatice Pleiadiene a Creatiei, cu invataturi atlanto-lemuriene.

Fratii de lumina siriusieni doresc sa stim implicarea pe care au avut-o, alaturi de fratii pleiadieni, la construirea Atlantidei.

Intre siriusieni si pleiadieni a existat o alianta de explorare a spatiului galactic, care au format „Alianta pentru Pamant”. Fiinte din Sirius si din Pleiade au venit pentru a explora Pamantul si conditiile de trai de aici. Mai tarziu s-a hotarat printr-o convocare al unuia dintre „cei 12 Batrani”, El fiind de pe Sirius, ca planeta Pamant sa fie urmatorul Centru Spiritual Galactic.

Ca urmare a acestei decizii au venit si au fost puse multe semintii stelare pe aceasta planeta, aducandu-se multe cunoasteri si diverse tipuri de lumina.

Fratii siriusinei doresc sa aflam contributia pe care au adus-o si ei la construirea Atlantidei. Conceptul a fost initializat impreuna cu fratii pleiadieni. Ei au pus programele, iar pleiadienii au venit cu „insufletirea”, punerea in materializare.

Impreuna cu pleiadienii au stocat date/programe in anumite puncte cheie, pe ley line-urile Pamantului, indeosebi la intersectiile ley line-urilor, care sa poata fi recunoscute mai tarziu si reinviate cunoasterile din acea vreme.

In perioada Atlantidei au fost coborate foarte multe biblioteci cosmice si se lucra la perfectionarea speciei umane pentru ca ea sa devina nemuritoare.

Siriusienii veneau cu ideile/conceptele, iar pleiadienii le puneau in practica (pleiadienii si siriusienii incarnati ca si atlanti). Datorita faptului ca Pamantul devenea tot mai luminos si se apropiau din ce in ce mai mult de un rezultat pozitiv, au atras atentia asupra partii intunecate din Galaxie, care a reusit sa se infiltreze printre ei si sa determine caderea in 5D, apoi in 3D.

©AriendraCristina

Acest articol poate fi copiat doar cu acordul administratorului blog-ului. Vezi date de contact.