Mesaje de la Maria Magdalena

Bun gasit dragii mei,

Astazi impreuna cu Mama Maria avem sa va transmitem cateva mesaje. Incepand cu ziua de astazi (15.08) si urmatoarele 3 zile, Planeta Pamant trece printr-un punct de nod energetic galactic. Este o zona importanta prin care trece Pamantul acum, o zona in care s-a mai aflat acum mult timp, insa atunci nu au fost indeplinite anumite conditii necesare pentru trecerea de acest punct de nod.

De aceasta data planurile sunt ca sa se treaca de acest punct, iar dupa trecerea de aceasta zona galactica se vor deschide multe porti de evolutie, atat la nivel individual, cat si planetar si galactic.

Pentru a usura munca tutror celor care lucreaza „din culise” pentru a trece de acest nod, va sfatuim ca aceste zile sa fiti cat mai mult observatori si sa stati intr-o stare de armonizare si liniste cat mai profunda. Nu permiteti gandurilor sau lucurilor distorsionante care pot veni din exterior sa va perturbe.

Va puteti ajuta de meditatii, muzica, arome pure si ne puteti chema pe mine si Mama Maria sa va imbracam in mantii de iubire si sa va ajutam in procesul care are loc. Puteti chema in ajutor orice alta fiinta de lumina cu care sunteti obisnuiti sa lucrati. Conectati-va la energii feminine, blande, pline de compasiune.

In structurile voastre subtile  exista un nod care se va deznoda in aceste zile (il vad situat deasupra chakrei 3). De aceea e posibil sa simtiti discomfort fizic in aceasta zona. Insa dupa ce se va produce aceasta curatare, va veti putea conecta mult mai bine la Sorii Centrali si primi de acolo energizarile si activarile necesare pentru urmatorul pas in trezirea si evolutia voastra spirituala.

Suntem alaturi de voi si va ajutam in tot acest proces.

Maria Magdalena si Mama Maria

15.08.2015

Mi-au fost date aceste picturi pentru a ne ajuta in intregul proces prin care trecem in aceasta perioada august-septembrie. Contin coduri de lumina prin curcubee de culoare si limbaj de lumina, care lucreaza in multe feluri: activeaza chei in noi, aduc protectia corpului de diamant si curcubeu si toate protectiile astrale de care avem nevoie pentru aceasta perioada, ajuta la ridicarea frecventei si curatarea structurilor, conectarea la Divinul Feminin.

Pentru a beneficia de tot ceea ce se ofera prin intermediul acestor picturi este suficient sa privim atat timp cat simtim aceste picturi. Cine doreste poate face si meditatii mai extinse asupra lor.

Sa ne fie de folos!

Cheile Mariei Magdalena

IMG_3040 - Copy (3) - Copy.JPG

Protectiile Mamei Maria

IMG_3045 - Copy (3) - Copy.JPG

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Un comentariu la &8222;Mesaje de la Maria Magdalena&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s