Portaluri de lumina

1394259_711986762147549_588433034_n - Copy.jpg

Astazi incep sa fie descarcate energii foarte intense pentru planeta voastra. Din ce in ce mai multi pamanteni incep sa fie atinsi de aceste energii care produc transformari in ei. Sunt energii de trezire.

In data de 3 septembrie, dupa cum bine stii, a fost deschisa o poarta (Portalul 333) prin care au inceput sa se coboare energii cristice intense. Ele au o alta frecventa fata de cele care au fost accesibile pana acum planetei si pamantenilor. Sunt menite sa activeze la urmatorul nivel semintele cristice aflate in voi si in planurile de rezonanta ale planetei voastre.(pentru ca pana acum nu am mai auzit de acest termen de „planuri de rezonanta” am vrut sa inteleg ce sunt ele. Am vazut ca sunt niste zone de interspatiu aflate in jurul planetei Geea, cumva un spatiu intre campurile ei)

De asemenea, fiind un portal asociat cu Universul Fiu si Isus, va incepe sa se stearga din constiinta colectiva neadavarurile legate de perioada vietii si fiintarii Domnului Isus pe Pamant.

In data de 09.09 s-a deschis un alt portal (portalul 999), prin care au inceput sa se coboare mai intens energiile Tatalui (energii masculine, care au legatura si cu Sorii Centrali. Simt cum de fapt s-a ridicat un „ceva” prin care era limitat accesul planetei si al locuitorilor la aceste tipuri de energii)

Aceste energii vor continua sa coboare in aceasta intensitate pana la mijlocul lunii octombrie.

In aceasta perioada multi vor simti sa se conecteze cu anumiti reprezentanti ai energiei masculine fata de care se simt mai apropiati si mai familiari, lucru bun de urmat, caci vor primi diverse acordari de care au nevoie.

Va aflati intr-un proces intens de ascensiune, pe care nici nu il constientizati pe deplin. Si noi si alti frati din lumina va suntem alaturi pentru a va usura pe cat posibil acest proces.

Permiteti tuturor remanentelor nebenefice din voi sa fie vindecate pentru a putea fi activata energia noua. Respirati, natura va sustine foarte mult in acest proces, asa ca atunci cand puteti, petreceti timp in natura. Stati cat mai mult in liniste , vibratii pozitive si stare de centrare. Stiti deja ce aveti de facut, noi doar va reamintim.

Ne revedem curand!

Cu iubire si lumina,

Fratii vostri Pleiadieni

img_3136 - Copy (3)

In tot acest proces prin care trecem ne putem de codurile de lumina transmise si puse in tabloul de mai sus, care contine codurile si cheile lui Isus. Ne ajuta la echilibrarea energiei masculine, la conexiunea cu diversi reprezentati de lumina ai energiei masculine (Isus, Lord Ganesha, Shiva, Zamolxe, St. Germain etc), cu activarea soarelui central interior, cu primirea unor chei necesare pentru stadiul de evolutie actual si fiecare va mai primi si moduri personale in care aceste coduri il vor ajuta.

Data transmisiunii: 11.09.2015

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s