Interdimensiunea planetara

images (2)

Legat de dimensiuni, inca intelegem destul de putin despre ele. Acum multi ani Ghizii imi explicau despre planetele aflate in interdimensiune, care au fost voit blocate acolo.

In procesul de Acensiune al unei planete, aceasta trece prin zona de interdimensiune. In zona de interdimensiune, planeta este cea mai vulnerabila. Are multe dintre protectii dezactivate si este vulnerabila in fata planurilor intunecate.

Astfel ca multe planete din diverse Galaxii si sisteme solare au fost blocate voit in zona de interdimensiune atunci cand se aflau in procesul de Ascensiune. Astfel ca au putut fii invadate de civilizatii contropitoare si puse sub sclavie pe termen nedeterminat. Iar locuitorii nu au mai putut parasi planeta, nici chiar dupa moartea corpului fizic. Asta inseamna ca fie au ramas blocati in structurile non-fizice planetare, fie au trebuit sa sa reintoarca la incarnare pe aceeasi planeta, in aceeasi sclavie. Nu s-au mai putut intoarce „Acasa” sau reloca pe alte planete mai prietenoase.

Va povestesc toate acestea, caci si planeta noastra se afla la ora actuala in interdimensiune. Dimensiunea a 4a este o interdimensiune, la fel si dimensiunea a 6a. In interdimensiune se sta doar atat cat este necesar pana la efectuarea saltului planetar. Este zona in care razboiul nevazut devine vizibil, iar in dimensiunea a 6a este zona in care au loc razboaiele galactice. Dimensiunea a 5a este o zona de lumina si iubire, in care Spiritele prospera si evolueaza prin intermediul programelor de Iubire.

Dupa cum este lesne de vazut se incearca blocarea noastra in interdimensiune prin crearea unei noi retele de control planetar.

Tot de acum multi ani, Ghizii m-au anuntat ca de planeta noastra depinde deblocarea altor planete din zona de interdimensiune si eliberarea lor din scalvia intunecata. Stiu ca veti spune ca si noi ne aflam in sclavie, dar credeti-ma ca poate fi cu mult mult mai rau decat atat. Ceva apocaliptic de genul serialelor SF de invazie extraterestra si omor in masa si sclavie, poate deveni o realitate intr-o invazie de acest gen. Pana acum am fost pasibili de mai multe astfel de invazii, dar Lucratorii si Fiintele de Lumina care au avut misiune specifica de aparare pe acest segment si-au facut cu succes treaba. In continuare ne confruntam cu pericole, dar vom trece cu bine peste toate.

In momentul in care planeta noastra va iesi din interdimensiune si va efectua saltul planetar, automat si anumite planete blocate in interdimensiune vor fi eliberate si vor face si ele saltul planetar. Ca si la nivel individual, si planetele sustin prin Lumina si Puterile lor Divine alte planete. Este si cazul Mamei Pamant, care detine niste Puteri Divine extrem de ravnite de catre Intunecati si care pot aduce la echilibru nu doar planetele blocate in interdimensiune, ci intreaga Creatie Primordiala.

Suntem aici pentru a o sustine pe Mama Pamant in eliberarea ei din toate legaturile si facaturile in care a fost prinsa, pentru ca ea sa-si poata manifesta intreaga Maretie si Putere. Suntem cu tine in Iubire, Mama draga si blanda!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!