Matriarhat sau patriarhat?

9425d0697dc32a6e3b58c281d0912c04.jpg

Cu toate noile schimbari care se petrec la nivel planetar, vuie internetul despre reintoarcerea energiei feminine si reinstaurarea matriarhatului la nivel planetar.

Este oare insa asa?

Fara dar si poate, energia feminina este din ce in ce mai puternica la nivel planetar. Aceasta se datoareza in primul rand faptului ca la nivel Creational energia feminina si reprezentante de seama ale energiei feminine au fost eliberate din diverse zone intunecate in care au fost prinse. Datorita acestui fapt au existat mari dezechilibre de manifestare a energiei feminine in diverse zone ale Creatiei, planeta Pamant fiind una dintre aceste zone, ea insasi fiind o reprezentanta a energiei feminine si a Mamei Divine. Se vede cu ochiul liber cam in ce stadiu se afla la ora actuala biata Mama Pamant. Insa incet incet, incepe sa-si recapete fortele de lumina si va incepe sa straluceasca la Lumina ei de odinioara.

Aceasta planeta, ca orice Spirit, a trecut prin mai multe stadii evolutive. Astfel ca, in diferitele cicluri planetare, la conducere s-a aflat fie energia masculina, fie energia feminina. Ambele au avut perioade de manifestare echilibrata, apoi perioade de manifestare dezechilibrata. Si se vorbeste intensiv acum despre reintoarcerea matriarhatului, insa din punctul meu de vedere nu este conform cu adevarul.

De aceasta data, vom avea Intregul la conducerea planetara. Astfel, ca eu vad ambele energii, feminina si masculina, echilibrandu-se si sustinandu-se reciproc. Este singurul mod in care se poate functiona echilibrat tot timpul. Si cum la nivel Creational, stravechiul blocaj pus intre Flacarile Gemene Sacre a fost indepartat si a inceput vindecarea separarii primordiale dintre energia feminina si energia masculina, tot ceea ce exista in Creatie este influentat de acest lucru.

Planeta noastra, micuta, aflata in aceste zone inferioare ale Creatiei, are un rol foarte important de jucat in toate vindecarile si reorganizarile de la nivel de Creatie. Astfel ca resimtim destul de rapid, toate aceste vindecari, reorganizari si echilibrari care au loc la nivel Mare.

Este momentul in care cele doua energii, se vor uni si se vor impleti, asa cum au fost ele menite sa fie si sa domneasca in echilibru in tot si toate. O Noua Era ne asteapta, insa nici cea a matriarhatului, nici cea a patriarhatului, ci cea a Intregului, ambele energii fiind cele care vor conduce Lumea de aici inainte, sustinandu-se reciproc, permanent si continuu.

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!