Momentul Acum la nivel de Creatie

Creation (1) - Copy

Am invatat cate ceva legat de importanta momentelor pe care le traim in aceasta existenta, la nivel planetar. Stim ca ne pregatim de un salt dimensional si evolutiv foarte mare, insa legat de importanta acestor timpuri pe care le traim, la nivel de Creatie, stim mai putine.

Ne aflam la finalul unui ciclu Creational. Stim ca planeta noastra face inconjurul Soarelui Central, iar atunci cand finalizeaza un „cerc” complet, avem finalul unui ciclu. La fel se intampla si cu Galaxia noastra, si cu Universul nostru si cu Creatia noastra.

Suntem intr-un punct de intalnire a finalizarii unui ciclu planetar, unui ciclu Galactic, unui ciclu Universal si unui ciclu Creational. Suntem intr-un punct zero la nivel de Creatie.

Atunci cand o planeta isi finalizeaza un ciclu de evolutie, se afla intr-un punct zero. Atunci cand o Galaxie isi finalizeaza un ciclu de evolutie, acea Galaxie si tot ce exista in Galaxie, se afla intr-un punct zero. Atunci cand un Univers isi finalizeaza un ciclu de evolutie, acel Univers, cu toate Galaxiile, planetele, Sorii, Lunile si Spiritele continute, se afla intr-un punct zero. Atunci cand Creatia isi finalizeaza un ciclu de evolutie, Ea si toate Universurile, Galaxiile, Planetele, Sorile, Lunile si Spiritele continute, se afla intr-un punct zero.

Dupa un astfel de moment incepe un nou ciclu. Toata experienta acumulata in timpul unui ciclu Creational, precum si deciziile finale la nivel interior, sunt cele care vor da traseul unui Spirit pentru urmatorii eoni de ani. Aceasta inseamna ca aceasta perioada este destul de intensiva pentru orice Spirit din Creatie. In functie de alegerile finale, de a merge spre lumina sau spre intuneric, se va decide cum vor fi urmatorii eoni de ani pentru fiecare in parte. 

De asemenea, la finalul unui ciclu Creational sunt accesibile foarte multe forte divine, multa cunoastere si avem accesul la multe energii de vindecare. Viata pe care o traim acum ne permite sa aducem foarte multe vindecari in noi, de aceea suntem atat de obositi si vin la curatat atat de multe lucruri. Pentru ca este viata in care este posibil acest lucru. Cu cat vindecam mai multe rani si traume traite de-a lungul diferitelor incarnari si existente, cu atat mai usor ne va fi traseul de aici inainte, caci traumele mari se repeta in fiecare viata intr-un mod similar, pana cand reusim sa le vindecam.

De asemenea, tot in aceasta viata ne putem elibera de foarte multe lucruri intunecate care au fost puse de-a lungul timpului in noi: simboluri intunecate, peceti intunecate, scrieri inversate sau intunecate, implanturi intunecate, blesteme, magie intunecata etc.. Toate acestea ne tin in programe ale fricii, ale iluziei, ne blocheaza puterile divine, accesul la cunoastere, accesul la diferite Taramuri Spirituale, accesul la anumite tipuri de lumini si frecvente vindecatoare, deschiderea constiintei la intregul potential etc. 

Intr-un astfel de moment zero la nivel de Creatie, se produc anumite aliniamente sub forma de geometrie sacra, in interiorul Creatiei, si are loc o permeabilitate in Timp si Spatiu intre diverse Lumi. Putem astfel accesa tot felul de lucruri ascunse, tot felul de puteri divine, tot felul de cunoasteri, care pana acum nu ar fi putut fi accesate.

Tot in aceste momente, se decide, la nivel de Creatie, incotro o luam, in sus sau in jos. Creatia a mai trecut prin astfel de puncte zero si din pacate in acele momente am luat-o in jos, intunericul raspandindu-se mai mult in Creatie, decat era raspandit anterior. Despre acest subiect voi scrie intr-un articol separat, caci are lagatura cu Marea Cadere si Marea Dezorganizare petrecuta atunci in intreaga Creatie. Vestea buna este ca de aceasta data o luam in sus, astfel ca Ascensiunea are loc in intreaga Creatie. Totul Ascensioneaza si Totul incepe sa fie repus in Ordinea Primordiala, avem parte de puternice vindecari, iar valurile iluziei, existente in intreaga Creatie, incep sa fie ridicate, si noi toti incepem sa vedem Adevarul Divin Primordial.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!