Armonica Originara si reintoarcerea Acasa

Music-As-Medicine - Copy.jpg

Reintoarcerea Acasa poate avea mai multe semnificatii, in functie de nivelul la care te referi. Reintoarcerea Acasa la care ma refer astazi, are legatura cu armonica originara pe care am continut-o ca si Spirit atunci cand am fost Creati. 

Stim deja ca totul a fost creat printr-un prin Sunet, sunetul originar. Dupa sunetul originar, a fost Creata Armonica Originara, care a permis intregii Creatii sa se manifeste.

Fiecare dintre noi avem un cantec propriu, care este mai apropiat sau mai indepartat de cantecul originar cu care am fost creati. Dupa Marea Cadere, in cantecul fiecarui Spirit au patruns disruptii si dizarmonii, caci atunci a fost primul moment in care Spiritele au cunoscut durerea.

Dupa atatia eoni de experimentare si vindecare, incepe sa devina posibila aceasta intoarcere la armonica originara si astfel, Reintoarcerea Acasa, la nivelul cel mai inalt din care facem noi parte ca Spirit Divin. Aceasta reconectare cu Acasa si armonica originara va avea impact direct asupra tuturor Sinelor coborate in manifestare.

Multi au impresia ca dupa ce finalizeaza aceasta viata sau experimentarile din 3D, se vor intoarce Acasa. Lucrurile nu stau chiar asa. Ne putem muta pe un nivel dimensional mai mare, dar care nu este neaparat Acasa, ci doar un nivel intermediar pana la ajungerea Acasa. Pana cand nu se restabileste armonica originara a Spiritului, intoarcerea cu adevarat Acasa nu este posibila.

In momentul coborarii in dimensiunile inferioare ale Creatiei ale unui Spirit Superior, venit cu misiune divina, stia ca el se va putea intoarce Acasa doar cand isi va finaliza misiunea si cand isi va recapata Armonica Originara. Odata cu venirea in dimensiunile inferioare ale Creatiei (dimensiunile 3-7), Armonica sa s-a indepartat si mai mult de cea originara, capatatand mai multe disruptii si dizarmonii in interiorul armonicii.

In acest punct zero de nivel Creational, prin care trecem, devine posibila vindecarea diruptiilor si dizarmoniilor propriei armonici si reamintirea Armonicii Originare. 

Abia dupa ce un Spirit isi va aminti si va incepe sa cante din nou in Armonica Originara, se va putea retrage din dimensiunile inferioare si urca din nou in dimensiunea initiala de unde a venit.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!