Curatarea energiei banilor

bani2.png

Este bine si frumos sa contribuim constient la curatarea energiei banului. Un mod simplu de a face acest lucru este sa luam banii intre palme, sa facem semnul Sf Cruci sau sa vizualizam Cruce de lumina brate egale pe ei si cine are primite in urma initierilor, si alte simboluri de putere si prosperitate financiara, dam intentia de curatare si vizualizam cum se curata de tot ce s-a adunat negativ la nivelul lor.

Putem proceda in acelasi fel si cu cartile de credit.

Banii pot fi impregnati cu tot felul de griji, ganduri, pareri de rau ai celor care i-au dat etc. Curatindu-i, banii stau la noi curati si pleaca de la noi curati. Contribuim astfel la ridicarea vibratiei banului, schimbarea modului in care sunt ei folositi si priviti, cu un mod mult mai sanatos si sustenabil.

Ne amintim sa pastram banii ordonati in portofel, pentru a pastra ordonata energia banului. Am scris un articol anterior despre cum se poate face acest lucru: Ordonarea banilor.

Din cand in cand curatam energetic si portofelul nostru (cu lumina, fumigatie, simboluri de putere etc) care se poate murdari cu energia inconjuratoare si chiar cu emisiile noastre dizarmonioase in privinta banilor. 

Multumesc ca ai ales sa contribui la curatarea vibratiei joase a constiintei banului!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!