Ordonarea banilor

bani

 

Este bine sa ne pastram banii ordonati, iar in portofelul nostru sa ramana doar bani, cash sau carduri. Voi scrie articole separate legate de portofelul in sine, caci si aici sunt modalitati prin care ne putem ajuta sa ordonam energia banului in viata noastra si s-o atragem si s-o mentinem mai mult.

Incepeti prin a ordona portofelul. Scoateti din el si puneti intr-un alt portofel, saculet sau ce doriti sa folositi, carti de vizita, fotografii, tot ce nu are legatura cu banii si se afla in portofel. Nu pastrati in portofelul cu bani bonuri sau facturi.

Apoi asezati banii cap la cap si pe categorii de bacnote, de la mai mari la mai mici. Si gata! De aici inainte pastrati ordinea in portofel. De cate ori vedeti banii dezordonati, aranjati-i. Veti vedea ca in timp veti incepe sa capatati o claritate mai mare in ceea ce priveste energia banului, veti deveni mai constienti de obiceiuri pe care le aveti, prin care se risipesc sau prin care respingeti energia banului. Totul din crearea unui obicei atat de simplu.

Sa fie cu folos. Spor la aplicat!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!