Portofelul nostru

portofel2.jpg

Modul in care arata portofelul nostru are o influenta asupra energiei banului din viata noastra.

Daca portofelul nostru arata ponosit, rupt chiar, sa nu ne miram ca banii pleaca de la noi repede sau ca nu vin suficienti, ca resimtim un gol in acest plan al vietii.

Investiti intr-un portofel nou, de calitate, care sa fie cat mai incapator, pentru cat mai multi bani. Cand alegeti portofelul, ganditi-va ca trebuie sa arate ca al unui om prosper. In traditia feng-shui este indicat ca portofelul sa fie de culoare rosie. Personal nu am respectat aceasta regula, dar am cautat sa fie o culoare de pamant, caci elementul pamant este cel care ofera energie de materializare.

Apoi curatati cu lumina acel portofel de energii nebenefice, amprentari si impregnari anterioare care va pot fi nebenefice in orice fel si la orice nivel. Puteti vizualiza o lumina care curata orice pata mai intunecata care se poate observa sau simti, puteti utiliza simboluri de putere sau orice metode de curatare cunoasteti. Si fumigatia este buna. Puteti combina, de asemenea, una sau mai multe metode de curatare. Cu cat e mai curat noul portofel, cu atat mai bine!

Acum este momentul sa-l impregnam cu energie benefica. Putem tine portofelul in palma stanga si cu palma dreapta facem semnul crucii deasupra lui (atentie! Cruce cu brate egale) sau vizualizam o Cruce de lumina cu brate egale care patrunde in portofel si spunem, cu voce tare sau in gand: „te Botez portofelul abundentei si prosperitatii mele financiare continue si infinite. Fie ca tu sa fii tot timpul plin cu bani!” Punem o alta Cruce/Cruce de lumina, transmitem iubire si incercam sa simtim emotia ca si cum portofelul este tot impul plin.

Impregnarea lui este acum finalizata si puteti pune in el banii si cardurile.

Pentru a atrage si mentine energia prosperitatii financiare in viata voastra, puteti adauga cateva lucruri in portofel:

citrin-varf-brut-brazilia-3681-600x513.jpg

  • un cristal de citrin (preferabil varianta bruta, caci are mai multa putere), care sa incapa cu lejeritate in portofel, pe care sa-l fi curatat si programat inainte de a-l pune in portofel. Cum facem asta? Exact ca si la curatarea portofelului: putem utiliza lumina, produse de fumigatie, simboluri de putere sau orice alte metode de curatare energetica cunoasteti, cu intentia ca acel cristal sa fie curatat de orice tip de energie nebenefica sau intunecata existenta sub orice forma la orice nivel al cristalului. Apoi il programati: il tineti in palma stanga, puneti palma dreapta deasupra, vizualizati lumina alba intre palme, cuprinzand cristalul si il rugati ca de aici inainte sa va ajute cu atragerea si mentinerea prosperitatii financiare si a banilor in viata voastra. Il multumiti, puneti o Cruce de lumina, ii transmiteti iubire, iar apoi poate fi pus in portofel, langa bani

golden888

  • o hartiuta mica, preferabil din gama culorii portocaliu, scrieti 888 cu auriu. Este un simbol puternic de atractie a energiei prosperitatii financiare. Si o adaugati si pe aceasta in portofel pentru impregnarea continua a banilor si a portofelului cu energia prosperitatii financiare.

laksmi3

  • mai puteti adauga o iconita cu o Fiinta de Lumina cu care va simtiti conectati si sa va ajute sa aduati si sa distribuiti banii in asa fel incat sa aveti tot timpul bani pentru tot ceea ce aveti nevoie si pentru tot ceea ce va doriti. Poate fi o iconita din religia ortodoxa sau imagini cu Fiinte precum Laxmi, Lord Ganesh sau alte Fiinte de Lumina care au ca specializare partea de prosperitate financiara. 

Sa va fie cu folos si sa va aduca o cat mai mare prosperitate financiara!

Impartasiti cu ceilalti tot ceea ce invatati, astfel ca energia prosperitatii sa curga cat mai lin si din plin in vietile tuturor.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!