Realizarea proiectelor pentru dorintele noastre

 

visual.jpg

M-am gandit ca ar fi de folos sa impartasesc tuturor modul in care putem face proiecte pentru materializarea dorintelor noastre, indiferent ca am primit sau nu energia si cunoasterea oferita prin diverse sisteme energetice.

Aveti nevoie de o foaie de hartie in care scrieti urmatoarele:

  • Rog Sfanta Treime si toate Fiintele de Lumina care vor, pot si trebuie, sa ma ajute cu materializarea in plan fizic a urmatorului proiect:
  • descriem apoi la modul prezent ceea ce ne dorim: de exemplu, daca dorim sa achizitionam o masina, spunem: am masina x, de culoarea x, care are dotarile x, care sa fie in stare de functionare perfecta, in care sa fiu in siguranta si sa ma sustina in nevoile mele. Si adaugam orice ne mai dorim noi de la ea.

Daca ne dorim o casa, ii facem o descriere cat mai completa: locatie, vecini, transport, energia locului, imprejurimi, interiorul casei, cate camere, cate bai, dotari, mobilier, amplasare si modul in care ne dorim sa ne simtim in ea.

Daca ne dorim o relationare de iubire, descriem cum dorim sa ne intelegem cu perechea noastra, cum dorim sa ne simtim noi alaturi de perechea noastra si cum ne sustinem reciproc in evolutia sociala si spirituala, cum vedem noi familia alaturi de acea persoana. 

Daca ne dorim o vacanta, detaliem unde anume dorim sa calatorim, cum sa fie locul in care stam, cum sa fie drumul pana acolo si cum dorim sa ne simtim in acea vacanta.

Facem cate un proiect separat pentru fiecare subiect in parte si totul va fi descris la prezent, ca si cum am avea deja acele lucruri.

Apoi la finalul proiectului scriem: „Multumesc Sfintei Treimi si Fiintelor de Lumina care m-au ajutat la materializarea in plan fizic a proiectului meu. Faca-se Voia Divina. Amin”

Impaturim proiectul nostru si putem desena pe el simboluri de putere si geometrie sacra si/sau putem programa un cristal sa ne ajute in acest sens. Cuartul alb ne poate ajuta in orice tip de proiect, citrinul ajuta pentru materializare, pentru finante, cuartul roz pentru proiectele legate de relationarile de iubire.

In functie de ceea ce dorim sa materializam, avem nevoie de o cantitate mai mare sau mai mica de energie. In functie de aceasta folosim un cristal mai mic sau unul cu o putere mai mare. O data la 2 saptamani curatam cristalul si il punem la soare la incarcat pentru a avea puterea necesara pentru materizalizare proiectului nostru.

Daca este vorba de un proiect mai amplu, care necesita multa energie pentru a se materializa, atunci recomand chiar o grila de cristal.

Va puteti folosi si de puterea vizualizarii, prin vizualizarea a cum se materializeaza in fizic proiectul vostru, cum aveti deja acel lucru. Puteti face acest lucru in momentul crearii proiectului, apoi zilnic sau la cateva zile, pentru a transmite Universului cat mai clar ce va doriti si a da putere de materializare proiectului.

Momentul cel mai prielnic pentru conceperea unui proiect este de luna noua si in perioada dintre luna noua si luna plina.

Dupa ce proiectul nostru se materializeaza, multumim Divinitatii pentru ajutor si il putem arde in foc.

Daca aveti mai multe dorinte, puteti face un fel de jurnal cu proiectele voastre mai mici sau mai mari si puneti deasupra jurnalului un cristal sau mai multe cristale, orgoni, grila, mai puternice.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, imi puteti scrie si va raspund cu drag.

Sa va fie de folos si spor la adus bucurie in viata voastra!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!