Conexiunea cu pamantul

pietre impamantare - Copy.jpg

Pentru ca majoritatea dintre noi stam prost la capitolul impantare sau inradacinare, cum imi place mie sa spun, m-am gandit sa va transmit tuturor un exercitiu simplu care ne poate ajuta cu deblocarea chakrelor plantare si activarea lor.

Chakrele plantare sunt chakrele din centrul talpilor, prin care ne conectam cu meridianele si energia pamantului. Pentru ca utilizam incaltaminte, locuim in constructii de beton si circulam pe asfalt, conexiunea noastra cu energia telurica este deseori intrerupta, ea nemaicirculand prin noi la fluxul la care ar trebui. Acesta este si unul dintre motivele pentru care suntem devitalizati si stam prost la capitolul putere de materializare.

Exercitiul pe care vi-l propun este urmatorul: cumparati o pereche de pietre boji sau moqui, le puneti sub talpi si rulati usor talpile pe aceste pietre timp de 5-10 minute. Cine este extrem de devitalizat poate sta cu pietrele sub talpi chiar si o ora.

Pietrele moqui sau boji se vand in pereche. Una dintre pietre contine energie feminina, cealalta masculina. Puneti piatra neteda sub piciorul stang (ea contine energie feminina) si piatra cu protuberante sub piciorul drept (ea contine energie masculina). Diferenta dintre pietrele moqui si boji este de pret, pietrele moqui fiind sensibil mai ieftine decat cele boji.

In locul celor 2 tipuri de pietre se mai poate utiliza turmalina neagra sau pirita. Luati cate 2 bucati mai maricele si le puneti sub talpi. In acest caz nu se mai tine cont care piatra sub care picior va sta.

Acest exercitiu poate fi facut zilnic si chiar de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Nu uitati sa curatati pietrele dupa fiecare utilizare si din cand in cand sa le puneti la incarcat.

Astept feedback-urile voastre.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!