Iertarea completa

On The Wings Of Freedom - Birds Flying And Broken Chains - Charge Concept

Iertarea este una dintre formele cele mai simple si eficiente de vindecare si autovindecare. Toti cei angajati in drumul spiritual trebuie sa lucreze cu neiertarile pe care le au, care tin omul intr-o vibratie scazuta si care pot duce la boala.

Sunt mult formule utilizate in practica iertarii, de la formulari simple, venite din inima, pana la unele ceva mai complexe. Cea mai cunoscuta formula este cea din rugaciunea Ho’ponopono, care si-a demonstrat clar eficacitatea. (Imi pare rau/Iarta-ma/Multumesc/Te iubesc)

Am observat, totusi, ca uneori oamenii, pentru a putea elibera o neiertare, au nevoie sa spuna „Te iert”. Astfel, ca am fost inspirata cu urmatoarea formula completa de vindecare:

„Imi pare rau, din inima te rog iarta-ma pentru tot ce am putut gresi vreodata fata de tine, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Iarta-ma!

Si eu la randul meu te iert pentru tot ce ai putut gresi vreodata fata de mine, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Te iert!

Imi cer iertare de la Univers si de la Divinitate pentru orice dizarmonii am putut crea prin neiertarile pe care le-am avut unul fata de celalalt. Doamne iarta-ne!”

Si mai puteti adauga, daca simtiti: „Si ajuta-ma Doamne sa ma eliberez cu totul de aceasta neiertare, adu Tu vindecarea ranii create si ajuta-ma sa o inlocuiesc cu iubire, lumina, detasare.”

Indiferent cu ce formula de iertare rezonati, practicati-o, caci o inima aflata in pace este baza sanatatii emotionale, mentale, spirituale si fizice.

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!