Iubire in loc de lumina

542594_10151260917765686_40235514_n - Copy

Dragilor, as dori sa va atrag atentia asupra unui lucru. Multe persoane trimit lumina sau cheama lumina in ajutorul altor persoane. Este o intentie buna, dar mai putin folositoare in anumite cazuri. Atunci cand chemam lumina pentru persoane care au manifestari agresive, fie ca e vorba de persoane din familia noastra sau nu, vom face mai mult rau. Entitatile intunecate care sunt conectate la acea persoana vor fi deranjate de lumina, iar reactia persoanei va fi una si mai agresiva.

Lumina este perceputa de catre entitatile intunecate drept o agresiune. E ca atunci cand noi suferim un atac energetic sau ne incarcam puternic negativ in momentul in care avem de-a face cu vreo entitate intunecata.

In schimb, puteti chema iubirea. La energiile iubirii nimeni nu riposteaza. Entitatile se pot indeparta sau daca le-a venit vremea se vor hrani cu iubire si vor face trecea la iubire si lumina. Este oportunitatea acestor vremuri pe care le traim, care le este si lor accesibila.

Deci, daca va confruntati cu situatii familiale sau de orice fel, in care sunt certuri mari si manifestari ale agresivitatii, chemati energia iubirii. Puteti doar sa rugati Universul sa va umple pe voi, pe cei dragi si casa voastra cu energia iubirii, puteti vizualiza voi insiva cum o energie roz va cuprinde pe toti, il puteti ruga pe Arhanghelul Chamuel si Ingerii Iubirii Divine sa va invaluie pe toti in mantia iubirii, sa va deschida inimile, sa va hraneasca cu iubire, astfel incat sa fie vindecate orice rani care cauzeaza disonanta din voi si dintre voi, si sa aduca iubire si armonie in voi, intre voi si in casa voastra. Valabil si daca va rugati pentru altcineva.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!