Modularea energiei

400452_457789317588497_2048127944_n - Copy

Multe persoane se simt pierdute si nu stiu ce anume sa faca pentru a se ajuta in situatiile diverse pe care le aduce viata. Este ideal ca atunci cand avem nevoie, sa ajungem la un teraput pentru ajutor si indrumare, dar ce ne facem daca nu avem finantele necesare sau daca nu dam de un teraput bun?

In aceasta Noua Era in care trecem, si care incepe sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai pregnant, avem la dispozitie 2 ustensile simple si extrem de eficiente: intentia si vizualizarea.

Energia se afla pretutindeni in jurul nostru. Noi suntem energie. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa cerem Universului exact ceea ce avem nevoie. In felul acesta modulam energia, ii dam un program de functionare, conform nevoilor noastre. Iar Universul va raspunde negresit cerintei noastre.

De exemplu, daca ai o problema de sanatate cu un organ anume, spui: „rog Universul sa-mi trimita chiar acum energia necesara pentru vindecarea organului x (si numim organul)”. Apoi stai o vreme in concentrare interioara si lasi energia sa-si faca treaba. 

Un alt exemplu, daca ai o relatie deficitara cu o persoana importanta in viata ta: „rog Universul sa trimita energia necesara pentru ca eu impreuna cu persoana x sa avem o relatie cat mai armoioasa cu putinta”. Apoi stai o vreme in interiorizare si lasi energia sa lucreze. In acest timp, pot aparea diferite tipuri de constientizari.

Un alt exemplu, daca iti doresti un partener de viata si el/ea nu apare: „rog Universul sa ma ajute sa constientizez blocajele interioare si manifestarile mele exterioare nepotrivite care tin departe de mine un partener de viata cu care sa traiesc armonios si in iubire”. Apoi stai in energia transmisa de catre Univers, putand avea diferite constientizari legate de modul in care respingi un partener potrivit de viata.

Putem face astfel de cerinte legate de orice arie a vietii noastre, legate de modele nebenefice de gandire, de dureri ale trecutului, de modele comportamentale nebenefice, de orice deficit care se manifesta in viata noastra.

Si incetul cu incetul, vom vedea transformari in acea arie a vietii.

Pentru a obtine rezultate, trebuie sa fim constanti. Adica nu este suficient sa cerem o data. Ci putem face aceasta cerere zilnic sau la cateva zile, si sa stam in energia transmisa de Univers. Cu cat suntem mai consecventi si dedicati, cu atat vom avea rezultate mai rapide.

Daca pe langa modularea energiei, programarea ei, mai folosim si intentia, atunci puterea de lucru a energiei Universului se amplifica. Sa vizualizam cum organul x este vindecat si sa ne imaginam cum ne-am simti cand el ar functiona sanatos, sa vizualizam cum suntem intr-o relatie armonioasa etc.

Iata, deci, 2 ustensile simple si la indemana oricui de folosit, pentru a se ajuta in orice situatie de dezechilibru care poate aparea in viata. De aici inainte, nu-si mai au locul scuzele legate de bani, de nestiinta, si, deci nici energia de victimizare si vampirizare. Puterea este la tine si te poti ajuta oricand! De tine depinde sa aplici niste simple invataturi pentru ati imbunatati orice aspect al vietii.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!