Muta-te intr-un nou spatiu de fiintare!

31397677 - beautiful teenage model girl in white dress enjoying nature

Daca nu-ti place locul in care te afli acum, atunci muta-te intr-un alt spatiu!

Daca esti nemultumit de anumite aspecte din viata ta sau din fiinta ta, atunci acest exercitiu simplu este perfect pentru tine.

Gandeste-te la un aspect din viata ta care se afla in dizarmonie. Poate fi o relatie, un obicei, poate fi ca nu esti multumit/a de locul de munca sau de spatiul in care locuiesti. Vizualizeaza-te pe tine fiind in locul, in spatiul in care esti acum in ceea ce priveste aspectul din viata ta care se afla in dizarmonie, apoi vizualizeaza cum te muti pur si simplu intr-un nou spatiu, in care aspectul aflat in dizarmonie, se armonizeaza. Vizualizeaza cu lux de amanunte ceea ce iti doresti. 

De ex.: daca anumite aspecte din viata ta de cuplu se afla in dizarmonie, vizualizeaza cum te muti intr-un spatiu in care acele aspecte dizarmonioase dintre voi se armonizeaza. Lasa universul sa decida calea catre armonizare. Tu doar vizualizeaza-te la telul final, cum iti doresti sa fie relatia voastra si cum iti doresti sa fii tu in relatia aceasta.

Un alt ex.: daca aspectul financiar se manifesta in dizarmonie in viata ta, vizualizeaza-te cum te muti de acolo intr-un nou spatiu, unde acest aspect se afla in armonie, in care ai tot timpul finantele pentru ceea ce ai nevoie si pentru ceea ce iti doresti. Vizualizeaza cum concentrarea ta, energia ta, se duce spre a hrani pozitiv aspecte din viata ta care sunt importante pentru tine. Muta-te in spatiul in care finantele sunt in permanenta, in care pamantul te sustine si tu il sustii pe el, in care ai tot timpul tot ceea ce ai nevoie si ceea ce iti doresti, intr-un mod echitabil pentru toti cei implicati, si fara efort.

Practicand, vei observa ca la anumite aspecte din viata ta mutarea din spatiul actual, dizarmonios, in spatiul nou, armonios, se produce mai greu. Iti este greu sa te desprinzi de locul actual si sa te muti in cel nou, mai luminos si mai plin de pace si iubire.  Insista pana cand reusestii sa te vizualizezi in noul spatiu, folosindu-te de resursele interioare care te vor ghida.

La fel procedezi si pentru aspectele din fiinta ta care se afla in dizarmonie. De ex.: daca in corpul fizic se afla ceva in dizarmonie (vreun organ, imunitate scazuta etc), atunci muta-te intr-un spatiu nou, in care corpul fizic este perfect sanatos. Vizualizeaza si simte inima bucurandu-se din plin!

Un alt ex.: daca ai vreun obicei la care ai vrea sa renunti sau daca ai vrea sa capeti vreun obicei sanatos, atunci vizualizeza-te cum te muti din acel spatiu in care te afli, in noul spatiu, in care ai renuntat la un obicei nebenfic sau ai adoptat un obicei sanatos/stil de viata sanatos.

Un alt ex.: daca esti o persoana foarte stresata, care simte ca  face fata cu greu treburilor zilnice, atunci muta-te intr-un nou spatiu, in care totul se desfasoara la timp, in ritmul optim/benefic pentru tine, un spatiu in care faci totul cu relaxare si in care esti relaxat/a. Simte acest lucru, simte cum esti relaxat/a. Apoi da, pur si simplu, voie Universului sa te ordoneze pe tine si viata ta, astfel incat sa-ti atingi viziunea.

Un alt ex.: daca ai anumite sentimente de care vrei sa te eliberezi (dureri ale trecutului, tristeti intelese sau nu, furie, agresivitate, resentimente, frustrare, lipsa de putere, de incredere in sine) vizualizezi cum te muti din spatiul in care te afli, in noul spatiu, in care esti liber/a de acele poveri si energii stagnante ale trecutului,. Vizualizeaza si simte cum te afli in pace, cum toate conflictele si rezistentele tale interioare s-au disipat si esti un om nou, cu forta proaspata de viata, caruia viata ii surade in fiecare zi in cele mai creative moduri.

Poti face acest exercitiu cu fiecare aspect din fiinta ta sau din viata ta care se afla in dizarmonie. Apoi lasi Voia Divina sa se manifeste, si Universul (colaborezi cu el) sa-si faca treaba. Prin aceasta simpla alegere Universul va pune in miscare energia necesara pentru ca tu sa aduci la manifestare viziunea ta si sa o implementezi in ceea ce esti si ceea ce manifesti.

Sa fie cu usurinta si sa ai o viata in bucurie, armonie, pace, lumina, puritate si iubire!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!