Paraseste spatiul competitiei

competition - Copy.jpg

A fi in competitie cu cineva nu iti aduce nici un beneficiu. Paraseste acest spatiu subtil in care te afli chiar acum! Cum? Prin simpla intentie: te interiorizezi si spui parasesc spatiul competitiei si aleg sa ma mut intr-un spatiu al pacii. Si vizualizezi cum te muti din spatiul competitiei in spatiul pacii, spatii care iti pot aparea in orice fel mintea ta le va da contur.

Cu totii suntem unici si irepetabili si nu avem nevoie de a ne descoperi pe noi insine si de a ne valorifica prin competitie.

Fii sincer cu tine: faci anumite lucruri pt ca vrei sa demonstrezi cuiva ceva? Te afli in competitie cu vreun frate/sora, vreun prieten, o cunostinta, coleg de serviciu sau partenerul de viata? Faci anumite lucruri  pentru ca doresti cu adevarat sa le faci sau pentru ca vrei sa demonstrezi ca esti mai bun, mai capabil, mai destept decat altcineva? Din nou, priveste cu sinceritate in tine. Din exterior sau din planurile subtile aceste lucruri sunt observabile. Mai ramane sa le observi si tu si sa-ti doresti sa te schimbi. De ce? Pentru ca esti de o mie de ori mai castigat sa fii in pace decat sa fii in competitie. Toate structurile tale vor incepe sa se relaxeze si vei incepe sa te simti mult mai bine in pielea ta. Detensionezi un mare conflict interior. Vei vedea rezultatele acestei simple alegeri in viata de zi cu zi, in diferite aspecte ale vietii tale.

Odata cu aceasta trecere in Noua Era, trebuie sa facem curat in interiorul nostru si sa aducem puritatea pana la nivel de intentie. In momentul in care vom face lucrurile dintr-un spatiu interior al pacii si nu al competitiei, impacarea interioara va fi enorma si vom inceta sa ducem lupte inutile. Este momentul unitatii, iar competitia ne tine in separare.

Nu fii in competitie nici macar cu tine. Fii tot in pace, iar lucurile iti vor iesi intr-un mod mult mai facil.

Si de fiecare data cand te observi ca faci lucrurile din spatiul competitiei, repetati ca alegi sa parasesti acest spatiu si sa fii in pace. Universul va sustine din plin aceasta atitudine corecta, aflata in curgere cu fluxurile naturale universale si iti va atrage atentia de fiecare data cand este nevoie. Iesirea dintr-un program care s-a derulat atatea mii de ani si care inca se deruleaza din plin, nu se face peste noapte, dar cu vointa si perseverenta vei reusi. Si atunci mare vindecare vei aduce lumii.

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!