Protectia casei

fcc111a72f9761c25acce294b437e9cc29a2ed9fv2_00 - Copy.jpg

Impartasesc cu voi o modalitate simpla si eficienta pentru protectia casei sau al oricarui alt spatiu pe care dorim sau simtim ca are nevoie de protectie.

Veti avea nevoie de cristale pe care sa le puneti in colturile exterioare casei. Iar ca sa intelegeti mai usor la ce ma refer, vom lua ca exemplu o incapere. Cristalele trebuie plasate in fiecare din cele 4 colturi ale incaperii. La fel procedam si pentru o casa. Cele 4 colturi sunt colturile exterioare:

ce773169effc473a1cc95dafcbe8a65f - Copy.jpg

Cristalele trebuie curatate bine, apoi programate pentru protectia casei. Putem utiliza un singur tip de cristal sau mai multe cristale, in functie de buget si puterea dorita pentru protectie. Tot in functie de acestea, alegeti si dimensiunea lor.

Cele mai bune cristale pentru protectie sunt: cuart alb, turmalina neagra, ametist, citrin, ochi de tigru, ochi de soim, aqua aura, sodalit, obsidian, onix, shungit, jasp piele de leopard, pirita, jet, cuart turmalinat, cuart fumuriu.

Daca alegeti sa utilizati un singur cristal, atunci utilizati cate o bucata din acel tip de cristal in fiecare colt al casei. Daca alegeti sa utilizati mai multe cristale, de exemplu ametist, turmalina neagra, shungit, puneti cele 3 cristale in fiecare colt al casei.

Sa fie cu folos!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!