Raportarile interioare

645cc1830e994e534076c3f8a950ed85--conscience-univers - Copy.jpg

In decursul incarnarii unui Spirit, pentru evolutia sa, cele mai importante sunt raportarile interioare. Adica din ce sfera interioara faci anumite lucruri.

O sa dau un exemplu intalnit intr-un film, caci mi s-a parut foarte simplu de inteles: poti face fapte bune pentru ca iti doresti sa ajungi in Rai sau poti face fapte bune pentru ca asa simti, care poate avea sau nu, in substrat, dorinta de a ajunge in Rai. Care varianta credeti ca este luata in considerare de catre Cer? Cea de-a doua, desigur.

Raportarea interioara cea mai importanta este de a-l pune pe Dumnezeu inainte de toate. Inainte de iubitul/iubita noastra, inainte de copilul nostru, inainte de mama, tata, sora, fratele, prietenul cel mai bun, este Dumnezeu. Si orice facem pe acest Pamant, si de fapt in intreaga noastra Existenta ca Spirit, sa fie pentru Dumnezeu. 

Daca punem o iubire pamanteana inaintea lui Dumnezeu, vom avea de suferit. Orice tip de iubire: de parinti, de copii, iubirea romantica… Cu totii apartinem lui Dumnezeu. Copii nostri sunt trimisi de Dumnezeu. O raportare incorecta de acest gen, atrage de la Univers corectia ei. Iar daca nu constientizam prin mesajele si evenimentele venite din exterior, si nu facem nimic pentru a schimba acest lucru, atunci vom pica in suferinta. Orice rezistenta interioara, de a fi in adevar, iubire, corectitudine, puritate interioara etc, adica ce ti-ai asumat ca vei invata ca lectii in aceasta viata si calitati divine pe care sa le asimilezi intr-o viata pamanteana, creeaza suferinta.

Astfel ca daca facem un lucru pentru a-i demonstra ceva parintelui sau iubitei/iubitului, aceasta este o raportare incorecta. Sa facem lucrul respectiv pentru Dumnezeu. Sa-l punem pe Dumnezeu inaintea a Tot si Toate si viata se va deschide intru frumos catre noi. Vom trece mult mai usor prin experientele si lectiile vietii, caci fundamentul pe care cladim, pe care invatam, este unul solid si sanatos.

Spor la introspectii si la realizat raportari interioare sanatoase!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!