Alte sisteme

Flacara Lavanda a lui Quan Yin

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeitati din traditia Budista, cunoscuta si sub numele de Kuan Yin, Quan’Am(Vietnam), Kannon(Japonia) si Kanin(Bali). Ea este intruchiparea bunatii si iubirii compasionate. Ca si Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigatele de ajutor ale tuturor. Quan Yin rezoneaza cu Maria, Mama lui Iisus din traditia crestina si cu zeita tibetana Tara.

Quan Yin, ca o adevarata Fiinta Iluminata sau Bodhisattva, a jurat sa ramana in planul terestru, refuzand sa intre in planurile superioare pana cand toate fiintele vii isi vor definitiva propriul proces de iluminare. Zeita Milei este unica in randurile ierarhiei ceresti prin faptul ca fiind complet lipsita de razbunare si de mandrie, ezita sa ii pedepseasca chiar si pe acei carora le-ar fi necesara o lectie de viata severa. Indivizi care ar putea fi condamnati la o pocainta dureroasa in alte sisteme pot sa obtina renasterea si refacerea, chemand din inima cu absoluta sinceritate Gratia ei Divina.

Flacara Lavanda a Zeitei Quan Yin reprezinta doar o fractiune din spectrul Flacarii Violete a Transmutarii. Este componenta unei triade energetice provenite din acea flacara, si anume: Ametist, Purpuriu si Lavanda. Toate energiile care au la baza energia Violet au ceva de-a face cu transmutarea, transformarea, purificarea si alchemia divina care se refera la inlaturarea aspectelor nedorite si transformarea experientelor noastre in lumina. Flacara Lavanda a fost descrisa ca fiind energie pura din cea de a cincea dimensiune.

In afara de acordarea la Flacara Lavanda si la simbolul ei si a Ingerilor Flacarii Lavanda, vei fi acordat si in Bijuteriile Lotusului. Bijuteriile Lotusului sunt oferite persoanelor (numite Purtatorii Bijuteriilor), pentru ca chakrele acestora sa evolueze, transformandu-se in forme perfecte – Bijuteria Lotusului Eliberarii Karmice, Bijuteria Lotusului Vindecarii Pamantului, Bijuteria Lotusului Iubirii Ceresti/Divine, Bijuteria Lotusului Luminii Solare, Bijuteria Lotusului Compasiunii, Bijuteria Lotusului Iertarii, Bijuteria Lotus a intelepciunii divine, Bijuteria Lotus a Luminii rubinii.

Initierile 7D

Initierile 7D sunt o serie 9 de initieri: initierea in 7D a  lui Melchizedek (2 initieri), initierea in 7D a lui St. Germain, initierea in 7D a Maestrului Serapis Bey, initierea in 7D a lui Lord Hilarion, initierea in 7D a lui Lord Metatron, initierea in 7D a lui Lord Maitreya, initierea in 7D a Maestrului Kuthumi, initierea in 7D a Maestrului Iisus.

Scopul acestor initieri este de a activa in structurile noastre subtile nivele superioare de geometrie a luminii, sunetului si culorii pentru a putea fi conectati la energii de dimensiunea 7 si pentru a deveni constienti de misiunea noastra personala planetara si de a lucra activ la implinirea planului divin.

Energia Templului Atlantean de Lumina 

Reinvie energiile antice din Atlantida. Ajuta sa te dezvolti, inlatura bland vechile blocaje, ajuta sa te reinnoiesti, sa-ti cureti sangele, meridianele energetice si toate celulele tale cu energia verde vindecatoare care se folosea in trecut in Atlantis.

Energia Templului Atlantean de Lumina te ajuta (cu energie verde vindecatoare) sa te dezvolti mai departe si sa inlaturi cu blandete vechile blocaje.

Sistemul reinvie energiile stravechi atlanteene care au venit din Oceanul Atlantic.

Majoritatea oamenilor sufera in ziua de azi de stres. La scoala, la serviciu, acasa, stresul este pretutindeni. Cand te simti stresat si dezamagit, de cele mai multe ori nu poti vedea padurea din cauza copacilor. In aceste cazuri te poti umple cu energia atlanteana.

Sistemul energetic de vindecare al Unicornului 

Introduce in energiile sacre si unice ale Unicornilor Mistici. Foloseste simbolul cornului eteric al unicornului, te conecteaza la ghizii unicorni, energia sistemului se foloseste in sesiuni de vindecare.

Unicorn inseamna “cu 1 corn” si provine din doua cuvinte latinesti – “unus” = unu si “cornu” = corn.

Unicornii au fost alaturi de noi de cand omul a pus prima data piciorul pe Pamant. Picturi din pesteri din toata lumea, care arata creaturi cu un corn iesind din fruntea lor, au fost vazute chiar si in timpurile noastre in China, Mongolia, Egipt, Europa, America, Canada.

Cei mai multi oameni privesc unicornii drept creaturi fantastice si creaturi magice intalnite in povestile pentru copii, insa prin meditatii si contact cu ei, anumiti maestri au ajuns sa inteleaga ca sunt reali.

In aceste timpuri de mari dificultati in lumea noastra unicornii vin la noi sa ne invete si sa ne arate prin energiile lor si prin energiile cornului de unicorn, darul iubirii neconditionate si al puterii vindecarii.

Unicornul simbolizeaza toate caracteristicile bune si pure pe care multi oameni si le-ar dori sa le aiba. Unicornii sunt cu adevarat creaturi mistice; ei simbolizeza inocenta, claritatea, puritatea, iubirea si bunatatea din inima.

Raza lui Ganesha 

Fiul lui Shiva si Parvati, Ganesha are chip de elefant cu trompa curbata si urechi mari, are corp uman burduhos. Este Lordul succesului si distrugatorul raului si al obstacolelor. Mai este venerat si ca zeitate a educatiei, cunoasterii, intelepciunii si sanatatii.

Initierea in Raza lui Ganesha te va ajuta sa aduci prosperitate in viata ta. Lucrand cu acest sistem iti poti intensifica intuitia in ceea ce priveste afacerile si sa gasesti decizii intelepte in situatii dificile, sa-ti atingi telurile mai repede si mai efectiv. Lord Ganesha iti umple viata cu iubire, fericire, progres si succes.

Vei invata, de asemenea, sa lucrezi cu mantra si yantra lui Lord Ganesha.

Flacara Turcoaz 

Energia Razei Turcoaz este pentru iubirea de sine. Ea se gaseste in Atlantis si in delfini, care au abilitatea de a comunica unii cu ceilalti de la inima la inima. Flacara Turcoaz se extinde in plamanii tai pentru a putea asimila cat mai multa energie a vietii (chi sau prana), pentru a ne reface, a ne reconstrui , pentru a face fata valurilor vietii. Pentru a rezista aestor valuri care vin si pleaca, in campul nostru energetic se creaza o congestie. Flacara Turcoaz aduce inapoi in viata noastra, si mai ales in emotiile noastre, fluxul, curgerea.

Raza turcoaz este un sistem primit prin channeling de la esenta-inger Amai. Aceasta inseamna ca Flacara Turcoaz nu este directionata de catre unul dintre Maesterii Ascensionati, ci este o energie angelica care este disponibila penrtu noi aditional celor 12 raze, pentru a ne duce direct in noua energie. Aceasta raza este conectata indeaproape cu Lady Nada, Serapys Bey si Lord Hilarion.

Vei fi conectat la taramul tau interior, la vocea ta, vei primi un simbol personal reprezentand propria voce, iti vei elibera intregul potential al iubirii, vei face o calatorie la Templul Turcoaz din strafundurile oceanului, vei afla numele tau atlantean, cine ai fost in vremea Atlantisului, care era functia ta, de ce te-ai reincarnat acum si ce legatura are aceasta cu Atlantisul.

Sinele Multidimensional

Ce sunt sinele multidimensionale?

Esti constiinta si ca si constiinta esti infinit, existand asadar in mai multe locuri simultan, explorand, experimentand, jucandu-ne. Aceste experiente exista simultan in ciuda iluziei timpului. Trecutul tau, viitorul tau exista simultan si este experimentat simultan de esenta ta mai inalta (sau Sinele Superior). Mai exista aspecte ale tale care experimenteaza existenta in alte planuri, dimensiuni, planete, universuri fizice si non-fizice. Toate aceste „sine” alcatuiesc Intregul tau si lucreaza impreuna intr-o tesatura frumoasa si complexa care te alcatuieste pe Tine.

Pe masura ce mergem catre integrare, catre un timp in care suntem constienti spiritual, schimbarea planetara in constiinta ne permite sa experimentam adevarata minune a Fiintei Multidimensionale.

Aceasta ne permite sa apreciem complet Fiintele Infinite care suntem, dandu-ne acces la un rezervor nelimitat de abilitati si posibilitati.

Aceste acordaje de energie superioara iti permite sa-ti unesti sinele multidimensionale, aducand o transformare puternica in corpul energetic si cel fizic. Ducand la schimbari profunde in realitatea ta exterioara, in care vei incepe sa traiesti central, din inima sinelui multidimensional.

Acest acordaj este pentru exploratorul spiritual care doreste sa integreze fiinta lor si sa acceseze niveluri superioare de intelepciune cosmica si constiinta. Este pentru oricine doreste sa experimenteze si sa radieze o frecventa inalta de Iubire si Lumina. Unirea sinelor multidimesnionale iti permite sa-ti magnetizezi intreaga energie si puetere intr-un singur punct central – unde te afli acum.

Energiile superioare ale acordajului initiaza, de asemenea, o schimbare fizica radicala in corpul uman. Pe masura ce migram dintr-un timp/spatiu tridimensional catre un timp/spatiu 5D si mai departe, si corpurile noastre fizice se schimba. Acest acordaj grabeste procesul existent accelerand recalibrarea ADN si intinerirea celulara, pentru a permite vasului uman sa ancoreze frecvente superioare de energie si Iubire.

Acordajele activeaza chakrele portal si transforma toate chakrele tale in portaluri multidimensionale.

Ce poate initia acest acordaj?

·         activarea chakrei inimii superioare a timusului – portalul catre constiinta universala si catre sinele multidimensional

·         activarea chakrelor portal – Steaua Sufletului, Punctul de Interes, Inima Aurie, Steaua Pamantului

·         integrarea Timusului cu Corpul Energetic de Evolutie si cu celelalte chakre

·         initierea integrarii celorlalte Sine – aducand constientizarea multidimensionala

·         crestere masiva a abilitatilor intuitive

·         crestere masiva a sezitivitatii Corpului Energetic

·         expandarea campului auric

·         abilitate marita de a mentine o frecventa mai inalta a iubirii

·         sincronizarea cu universul, rezultand o frecventa mai mare a sincronicitatilor

·         un sens mai profund de a sti de ce si cum experientele actuale au fost manifestate, permitand vindecarea cuantica a acestor experiente cu puterea constientizarii tale

·         schimbari dramatice in realitatea ta exterioara

·         conexiune catre o realitate superioara si mai profunda

·         acces la marele necunoscut care asteapta Constiinta Fiintei Multidimensionale

Orbul vietii

Orbul Vietii este ca o sfera de lumina care iti va trimite un flux permanent de forta vietii 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana si care te va proteja de energii negative.

Orbului de lumina i se pot da si instructiuni ca de exemplu: „Orbule al vietii, te rog curata-mi cele 7 chakre principale , una cate una, „Orbule al vietii, incarca, te rog, acest pandativ/apa/alt obiect cu forta vietii”, „Orbule al vietii, te rog umple aceasta camera cu Forta Vieti”, „Orbule al vietii, curata, te rog, aceasta camera de energii negative.”

Marea Fratie Alba si Ordinul lui Melchizedek

Exista doua grupuri principale ale Maestrilor Inaltarii care au sprijinit Omenirea in evolutia Pamantului, acestea fiind Marea Fratie Alba Universala si Ordinul lui Melchizedek.
 
Marea Fratie Alba Universala este compusa din Fiintele Ierarhiei Cosmice. Scopul ei principal este de a asista planetele si civilizatiile in evolutia lor. Intrucat planul Lui Dumnezeu include intrega creatie, Marea Fratie Alba este menita sa observe procesul de evolutie al tuturor fiintelor si sa le ofere sprijinul atunci cand este cazul.
 
Ordinul lui Melchizedek este un grup al Inteligentelor Universale, aflat sub obladuirea Creatorului Divin, care administreaza “Darurile lui Shekinak” (darurile Lui Dumnezeu care sfiintesc prin Duhul Sfant forma moleculara a Universului interior) influentand starile fizice, mentale si spirituale ale existentei.
 
Acesta este un grup care completeaza fizic si spiritual lucrarea care trebuie facuta pentru a ajuta civilizatia sa evolueze. Aceasta completare se face urmand doua cai:
a)    prin realizarea de schimbari de constiinta,
b)    prin impliniri reale in lumea fizica.
 
Cei din Ordinul lui Melchizedek sunt Fii ai Luminii care au ales sa vina in trupuri si sa dovedeasca suveranitatea lui YHWH in transformarea Pamantului. Ei lucreaza la aplicarea adevarurilor Lui Dumnezeu, ba chiar, uneori, se infatiseaza ca un “Ordin  vizibil” oferit omului prin Merkaba, astfel incat modelele arhitectonice ale Raiului sa poata fi construite pe Pamant ca semne ale multiplelor nivele ale Creatiei Universale.
 
Ordinul lui Melchizedek este Preotia Hirotonisita dinaintea Dumnezeului Universal, Sursa noastra Divina, Melchizedek, “Vesnicul Stapan al Luminii”, este raspunzator pentru intreaga organizarea a Lumilor Divine, inclusiv a Pamantului, pentru trecerea intr-o noua creatie. El este egal lui Metatron si Arhanghelului Mihail in salvarea, renasterea si reeducarea lumii trecand prin purificarea Luminii Vii.
 
Cine este Melchizedek?
Melchizedek este un aspect al lui Christos si o parte a Constiintei Crestine generale. Melchizedek este acel aspect al lui Christos ce lucreaza in mod specific cu Fiintele Luminii care se afla in serviciul Pamantului si al altor planete si locuri de la un capat la altul al Creatiei. In anumita masura aceste Fiinte ale Luminii servesc Creatiei fizice si Planului Divin prin incarnare si lucrand ca profesori si lideri spirituali.
 
Ordinul lui Melchizedek a fost stabilit ca platforma de planificare, organizare si ajutor de administrare in cresterea si evolutia spirituala. Membrii lui au ajutat la sustinerea Luminii si invataturilor spirituale deschise pentru incarnarea oamenilor de-a lungul tuturor taramurilor Creatiei.
 
Ordinul lui Melchizedek este un ordin Cosmic. El a fost infiintat pe aceasta planeta acum 5000 de ani, cand Melchizedek s-a coborat in acest plan la incarnare. Domnul Isus a fost si este un initiat in aceasta Preotie. Acest ordin are directa legatura cu Constiinta Melchizedek si Constiinta Cristica si este cel care planteaza sau activeaza seminte cristice in noi. Cu cat avansam in activare gradelor pamantene din aceasta Preotie, cu atat creste si responsabilitatea noastra in serviciul Luminii. Prin Botezul Luminii, fiinta primeste o reconectare la Lumina provenita de la Sursa, lumina intregita, se conecteaza mai mult cu Sinele Divin si activeaza Cristul launtric.*
 
In incarnarea lui Christos pe Pamant ca si Melchizedek acum apropape 4000 de ani, El coboara ca fiinta spirituala si se inalta din nou atunci cand munca lui din perioada vietii s-a incheiat. In perioada in care a trait a infiintat Preotia  lui Melchizedek pe Pamant.

Initierea in ordinul lui Melchizedek are 3 etape:

  1. Botezul Luminii
  2. Initierea in Ordin
  3. Hirotonisirea ca Preot in Ordinul lui Melchizedek

Ordinul lui Melchizedek este un ordin Cosmic. El a fost infiintat pe aceasta planeta acum 5000 de ani, cand Melchizedek s-a coborat in acest plan la incarnare. Domnul Isus a fost si este un initiat in aceasta Preotie. Acest ordin are directa legatura cu Constiinta Melchizedek si Constiinta Cristica si este cel care planteaza sau activeaza seminte cristice in noi. Cu cat avansam in activare gradelor pamantene din aceasta Preotie, cu atat creste si responsabilitatea noastra in serviciul Luminii. Prin Botezul Luminii, fiinta primeste o reconectare la Lumina provenita de la Sursa, lumina intregita, se conecteaza mai mult cu Sinele Divin si activeaza Cristul launtric.

  • © Ariendra Cristina. Informatiile pot fi copiate strict cu acordul administratorului site-ului.

Cristale eterice

Cristalele eterice sunt relativ noi in utilizare. Ne-au fost oferite ca mijloc de ajutor acum in apropierea trecerii pamantenilor intr-o dimensiune superioara. Sa profitam de aceste daruri recent oferite si sa le utilizam pentru cresterea noastra.
Cristalele eterice reprezinta forma eterica a cristalelor fizice. La fel cum noi suntem spirit care a venit in corp material de densitatea a 3a, asa si cristalele eterice sunt cristale-spirit care au venit in materia 3D sub forma cristalelor pe care le cunoastem.
Initierile in cristale eterice are 12 niveluri. La fiecare initiere se primesc cate 3 niveluri deodata.
La initierea in nivelurile 1-3, fiecare persoana va fi acordata la urmatoarele cristale eterice: ambra, ametist, acvamarin, aventurin, beril roz, agat bleu dantelat, agat de botswana, calcit verde, carneol, crisocola, citrin, cuart alb, diamant, cuart alb cu o singura terminatie, smarald, hematit, jasp rosu, malachit, cuart roz, rubin, sodalit, turcoaza.

In decursul nivelurilor 4-6 se va primi initierea in urmatoarele cristale eterice: alexandrit, amazonit, azurit, calcit galben, piatra sangelui, opal rosu, fluorina, granat rosu, jad, lapislazului, moldavit, piatra lunii, peridot, pirita, safir albastru, safir galben, turmalina neagra, turmalina roz, turmalina violet.

In decursul nivelurilor 7-9 se va primi initierea in urmatoarele cristale eterice: charoit, sugilit, rodocrozit, pirita, jad african, obsidian fulg de nea, lacrima de apas, pietre moqui, pietre boji, tectite, calcedonie, larimar, labradorit, kunzit, jasp, heliotrp, apofilita, cianit, rubin cu zoisit, tanzanit.

In decursul nivelurilor 10-12 se va primi initierea in urmatoarele cristale eterice: cristalul abundentei, cristalul lui Isis, cristal pt channeling, cristal luptator, cristal laser, cristal ac, cristal generator, cristal E.T., cristal cheie, cristal fantoma, cristal clustra, cristal matrice maestru, cristal delfin, cristal pastrator de registre, cristal flacara geamana, cristalul timpului. De asemenea, se va primi initierea si in alte tipuri de cristale eterice pe care le-am primit personal in urma lucrului cu ele: cristalul lui Isus, cristalele eterice ale Arhanghelilor, cristalele regatului devic, cristalele extraterestrilor hristici. cristalele Maestrilor Ascensionati. Mentionez ca fiecare va primi setul sau seturile de cristale eterice de care va avea nevoie pentru implinirea misiunilor personale. Aceste niveluri, 10-12, vor fi acordate doar persoanelor ale caror structuri subtile sunt pregatite sa le primeasca, lucru care se va efectua in urma unor scanari. De obicei le primesc doar persoanele care au inceput sa lucreze constient si activ la misiunile personale. Costul pentru aceste initieri este altul decat cel de la nivelurile anterioare.

In urma initierilor vom invata:
– cum sa facem elixiruri utilizand cristalele eterice
– cum sa realizam vindecari in persoana si vindecari de la distanta
– cum sa utilizam cruci de lumina cu vibratia cristalelor eterice
– cum sa marim puterea unui cristal fizic cu ajutorul cristalelor eterice
– cum sa ne curatam pe noi si alte obiecte/spatii cu ajutorul cristalelor eterice
– cum sa folosim cristalele eterice pentru evolutia spirituala

Raza diamantului herkimer

Diamantul herkimer este un cristal din clasa maestru care aduce claritate, ajutand la evidentierea problemelor proprii, precum si ale altora. Energia acestui cristal maestru activeaza merkaba si deschide mai mult canalele energetice, permitandu-ne sa „vedem” ce blocaje sunt prezente.

Cristalele de diamant herkimer sunt cristale foarte puternice si sunt adesea utilizate in grile de cristal pentru a curata spatiul de energii negative si radiatii electromagnetice. Sunt, de asemenea, detoxifiante excelente atunci cand sunt utilizate in exilire.

Diamantul herkimer ajuta la stimularea abilitatilor psihice si curata corpurile subtile energetice. Acest lucru faciliteaza acordarea la vibratii mai inalte si capacitatea de a te conecta la dimensiuni mai inalte. Este un cristal puternic de acordaj.

La nivel emotional efectul de curatare al diamantului herkimer ajuta la eliberarea stresului si la echilibrarea emotiilor.

Raza ametist a pacii si a transmutarii

Cristalul de ametist este asociat cu al treilea ochi si chakra coroana si are multiple proprietatu de vindecare si crestere spirituala.

Cristalele de ametist pot trezi constiinta la viata spirituala. Aceasta piatra pretioasa  faciliteaza unirea experientelor interioare cu cele exterioare. Piatra  de ametist promoveaza concentrarea  pe o stare a fiintei mai inalta, mai spirituala. Atunci cand se lucreaza in mod regulat cu cristale ametist, tendintele nedorite incep sa se dizolve deoarece sinele superior este implicat, iar spiritualitatea este ancorata în realitatea legata de pamant. Cristalul de ametist aduce energii ale pacii, echilibrului, curajului si tariei interioare.

Cristalul de ametist ajuta in caz de dureri de cap, la ceea ce tine de ochi, scalp/par, glanda pineala, glanda pituitara si la echilibrarea nivelului de zahar din sange. Ametistul asista la stoparea dependentelor, cu nerabdarea si reducerea furiei.

Raza labradorit a trezirii spirituale

Labradoritul reprezinta „templul  stelelor.” Ajuta la intelegerea scopului  spiritual. Ne  ajuta atunci cand trecem prin perioade dificile, cand apar intrebari dificile: De ce sunt aici? De ce m-am nascut? Care este destinul meu? Care este Dharma mea? Sunt  pe calea cea dreapta?

Raza Labradorit ajuta la transcenderea limitarilor din trecut si a interferentei judecarilor egotice care impiedica manifestarea destinului divin ales. Ne permite sa imbratisam posibilitatile infinite care sunt disponibile pentru noi in orice clipa.


Raza  Labradorit a trezirii spirituale ne ajuta sa curatam si sa echilibram  aura, facilitand  alinierea corpului fizic si a celui eteric. Acest lucru ne  ajuta  sa fim  aliniati cu scopul sufletului.


Cand  actiunile noastre sunt in aliniament cu scopul sufletului, energia corpului rezoneaza cu sursa. Energiile divine ale  sursei curg  mai liber, deoarece suntem in armonie cu tot ceea ce este … tot ceea ce a fost vreodată … tot ceea ce va fi vreodată …

 Vindecarea Full Spectru 

Sistem energetic care nu utilizeaza simboluri. Se foloseste in acelasi mod ca si reiki. Vindeca de tot ceea ce nu-ti mai este de folos. Curata bagajul emotional (de la varsta de 0 ani pana in prezent)

Golden Sunrise

Sistem energetic care nu utilizeaza simboluri. Folosirea lui reduce aparitia anumitor tipuri de cancer, reduce problemele respiratorii de tip astm, te ajuta sa dormi noaptea, scade nivelul de stres, accelereaza vindecarea

Echipa medicala interdimensionala 

O echipa de Fiinte de Lumina Eterne care te vor ajuta in vindecarea la toate nivelurile. Vindeca corpul si organele eterice, iar in cazuri mai dificile fac chirurgie de lumina. Sistemul se adreseaza in special vindecarii personale si doar celor care au grad de maestru intr-un sistem Reiki sau Seichim.

Conexiunea Suflet-Sine Superior

Reface conexiunea dintre Suflet si Sinele Superior.

Reinnoirea nadis-urilor

Acest sistem aduce energia de curatare a Flacarii Reiki Roz-Lavanda a lui Quan Yin si energiile de umplere ale Shamballa MDH si energii chiar mai inalte. De asemenea, vei primi Bijuteria Lotusului Libertatii  a carei dispensa este suveranitatea.

Beneficiile de a avea nadis-urile deschise pentru ca energia sa curga liber sunt multiple. Acest manual a fost creat pentru a te educa despre ce tipuri de energii vor lucra cu tine si care sunt responsabilitatile tale atunci cand activezi Reinnoirea nadis-urilor.

Functia acestei reinnoiri este de a curata orice blocaje sau orice energie densa si mai putin pura din corpul tau fizic si cel energetic si apoi sa umple zonele curatate si eliberate cu cele mai frumoase si benefice energii.

Imputernicirea iubirii

Aceasta imputernicire este iubirea lui Dumnezeu si este o energie foarte subtila care lucreaza la niveluri personale si este excelenta pentru relatiile cu oricine. Frumusetea acestei imputerniciri este ca poate fi transmisa fara consimtamant si poate fi folosita pentru oricine cu rezultate bune.

Acesta nu este un acordaj, ci o imputernicire catre o alta persoana pentru a primi aceasta energie pentru binele cel mai inalt.

Scuturi de lumina

Creeaza in structurile proprii un scut de lumina. Adauga in structurile proprii protectii de lumina suplimentare fata de protectiile la care avem acces in prezent.

Flacara violet-argintie

detalii in curand

Initierea Piramidei Atlanteene

detalii in curand

Initierile Divinitatii

detalii in curand

Ordinul luminii aurii a lui Melchisedek

detalii in curand

Focul purpuriu pentru curatarea karmei

detalii in curand

************************************************

Initierile pot fi transmise si de la distanta.

Detalii si programari la: 0726 784 373, artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s