Fluxuri

Bb-divine-energy-lauren-radke

Fluxul Iubirii 

Iubirea este dorita de toata lumea. Din pacate, cultura noastra se concentreaza mai mult pe iubirea romantica ca fiind tot ceea ce reprezinta iubirea. Ca urmare putem deveni prea concentrati si dependenti de “celalalt” ca sa ne ofere iubire. Putem deveni obsedati in relatii, asteptand ca o persoana, “un suflet pereche” , sa ne implineasca toate nevoile noastre. Indiferent de ce parti defecte avem in noi, indiferent de ce goluri din inima noastra au nevoie sa fie umplute, asteptam ca “acela”(“aceea”) sa rezolve problema.

Problema cu acest tip de asteptare este ca nici o alta persoana nu poate umple golul care exista in inima noastra. Daca esti ranit(a) din cauza copilariei tale (sau poate chiar din vieti trecute), un suflet pereche iti poate declansa mai multe probleme. Daca aceasta persoana pleaca, atunci au loc devastarea si depresia.

“Iubirea” adevarata nu vine din exterior, ci din interior.  Conectandu-te cu spiritul tau si cu forta iubirii din tine, vei avea o rezerva infinita de iubire. Inima ta va fi abundenta si nu vei avea nevoie de o alta persoana sa-ti ofere iubire pentru ca sa te simti bine cu tine. Vei avea in schimb mai multa iubire de oferit.

Beneficii

 • Fluxul iubirii ne ajuta sa vindecam ranile care ne blocheaza din a experimenta adevarata iubire a spiritului.

 • Putem include ca beneficii:

 • ·         Eliberarea de dureri si furii din copilarie

 • ·     Eliberarea de obsesia si concentrarea pe “celalalt” drept solutie la toate problemele vietii

 • ·         O inima mai usoara si mai fericita

 • ·         O mai buna abilitate de a fi deschis, in loc sa fii inchis si protector

 • ·         Un sentiment de iubire infinita care poate fi impartasita cu ceilalti fara conditii

Fluxul iubirii 1 lucreaza pe eliberarea de rani si dureri  care blocheaza energia inimii. Fluxul iubirii 1 elibereaza bland aceste rani vechi.

Fluxul iubirii 2 aduce energia divina a iubirii, lumina lui Dumnezeu sau constiinta Universala.

Fluxul iubirii 3 lucreaza mai specific pe rani sufletesti din despartirile romantice din trecut si din tradari.

Fluxul iubirii 4 ajuta la vindecarea relatiilor.

Fluxul Vindecarii

Sistem energetic in care nu se folosesc simboluri, ci doar intentia. Are 6 niveluri. Nivelul 1 si 2 lucreaza pe vindecarea la nivel fizic, nivelul 3 si 4 lucreaza pe vindecarea la nivel emotional, nivelul 5 si 6 lucreaza pe vindecarea la nivel spiritual.

Fluxul Abundentei

Sistem energetic in care nu se folosesc simboluri, ci doar intentia. Are 6 niveluri.

Scopul Fluxului Abundentei este de a curata formele-gand negative si energiile care inconjoara abundenta si prosperitatea.

Aceasta energie nu se refera la manifestarea din aer a milioanelor de dolari sau a unei vile imense. Energia este pt a aduce ceea ce ai nevoie pentru a avea o viata productiva si confortabila.

Cand te simti cu adevarat abundent gasesti apreciere in tot ceea ce inconjoara, indiferent cat este de mic si nesemnificativ. O persoana saraca, dar care se simte bogata in inima este mai fericita decat o persoana bogata care nu are iubire in viata. Concentrarea doar pe posesiunile lumesti creeaza in cele din urma saracirea spiritului.

Expandarea definitiei abundentei dincolo de obiecte materiale precum masini luxoase si case mari permite o curgere mai libera a energiei, care  va aduce daruri unice si minunate care sunt potrivite pentru fiecare individ in parte. In folosire acestei energii vei incepe sa simti in mod natural mai multa gratitudine fata de binecuvantarile din viata ta. Vei incepe sa vezi abundenta pe care o ai deja. Si vei fi capabil sa-ti recunosti mai bine talentele si darurile pentru a le putea impartasi cu lumea si pentru a primi binecuvantari in schimb.

Beneficiile Fluxului abundentei:

 •  O abilitate crescuta de a castiga bani.

 •  conexiune mai profunda cu natura intuitiva, permitand astfel persoanei sa fie „in locul potrivit la momentul potrivit” pentru oportunitatile care se ivesc.

 •              Un camp magnetic si o aura  imbunatatita care va atrage oameni pozitivi si prosperitatea catre tine.

Primul flux ajuta la eliberarea energiei negative vechi. Cel de-al doilea ajuta la crearea unui camp magnetic in jurul individului pentru a atrage mai multe oportunitati si prosperitatea.

Fluxul abundentei 3 este pentru a curata orice blocaje energetice din corpurile subtile legate de abundenta. Fluxul abundetei 4 mareste vibratia corpurilor subtile pentru a ajuta la magnetizarea oportunitatilor, precum si a ajuta individul sa devina „mai actualizat cu el insusi”.

Fluxurile abundetei 5&6 lucreaza pentru a oferi stabilitate si spatiu in relatie cu problemele legate de abundeta. Fluxul abundetei 5 lucreaza pe stabilitate. Fluxul abundentei 6 lucreaza pe spatiu.

Fluxul Chakrelor

Fluxul  chakrelor este o metoda simpla de a curata energiile blocate din chakre.

Fluxul chakrelor este usor de folosit si se activeaza prin intentie. Lucreaza la fel de bine “in persoana”, cat si la distanta. Se poate folosi impreuna cu reiki sau cu orice alt sistem energetic.

Fluxul chakrelor este o energie de curatare. Nu energizeaza chakrele, ci le curata bland de blocaje vechi si energii stagnante. Eliberand bland vechile rani energetice, fluxul chakrelor permite energiei noi, pozitive, sa patrunda.

BENEFICII

Fluxul chakrelor este un instrument minunat, deoarece este simplu de folosit, rapid si eficient. Beneficiile includ:

1.      Eliberarea incarcaturilor vechi si a bagajului emotional.

2.      Eliberarea de energii vechi blocate pentru a energiza si pentru a anima.

3.      Curatarea toxinelor energetice.


Fluxul Mental 

Fluxul mental lucreaza pe curatarea mintii prin vindecarea campului mental. Campul mental este acea parte a fiintei tale spirituale care este alcatuita din ganduri.

Corpurile noastre mentale se pot murdari cu diferite forme-gand negative. Aceste forme-gand sau modele de gandire persistente sunt create adesea de cultura care ne inconjoara si de catre modul nostru de gandire negativa. Ele pot proveni si din cadrul familiei, de la prieteni sau de la locul de munca. Formele-gand negative care au putere pot fi aduse literalmente la viata si ne pot cauza probleme.

Eliberarea de forme-gand negative ne poate ridica imediat moralul si starea de spirit. Curatarea mintii de ganduri negative ne aduce pace si claritate, ajutand individul sa raspunda experientelor vietii dintr-un spatiu mai pozitiv.

Beneficii:

 • eliberarea de grija si stres
 • curatarea formelor-gand persistente
 • asistenta in depasirea gandirii obsesive si compulsive
 • o pace a mintii marita
 • o concentrare imbunatatita

Este un sistem energetic in care nu se folosesc simboluri, ci doar intentia. Are 2 niveluri. Nivelul 1 curata formele-gand negative si elibereaza gandirea negativa din minte. Nivelul 2 aduce lumina spiritului in corpul mental pentru a inalta si inspira.

Fluxul Aurei

Fluxul aurei este o energie foarte blanda care matura aura si o curata de energii negative si forme-gand.

Fluxul aurei este usor de folosit. Se activeaza doar prin intentie. Lucreaza la fel de bine in persoana sau la distanta. Poate fi folosit impreuna cu reiki sau orice alt sistem energetic de vindecare.

Aura este partea campului nostru energetic care ne inconjoara si ne protejeaza. Este proiectia noastra in lumea exterioara. Daca vrem sa atragem oamenii potriviti si oportunitati, avem nevoie ca aura noastra sa fie stralucitoare si sanatoasa, plina de energie pozitiva si iubire.

Din pacate, de-a lungul vietii colectam energii negative in aura noastra. Forme-gand negative de manie, suparare, ura pot exista in aura noastra, ducand la scaderea energiei noastre si indepartand de noi oamenii. Curatarea regulata a aurei ne va ajuta la reintinerirea spiritului, precum si la imbunatatirea proiectiei noastre in lumea exterioara.

Beneficii:

Fluxul Aurei face sa fie usoara curatarea aurei. Ca si beneficii include:

 • 1.      O stare imbunatatita de bine si de fericire.

 • 2.       Mai multa energie fizica si emotionala.

 • 3.      Eliberarea formelor-gand negative care ne creeaza probleme in viata.

941432_172989449529697_670412170_n

Initierile pot fi transmise si de la distanta. La cerere se pot organiza intalniri individuale sau de grup.

 

2 comentarii la &8222;Fluxuri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s