Sisteme angelice

374516_724465217566370_21462936_n - Copy

in constructie…

Arhanghelul Mihail 

Arhanghelul protector. Este cel mai mare inger razboinic dintre toti, protectorul si ghidul luminii si iubirii. Ajuta la eradicarea fricii si infuzeaza oamenii cu curaj. Numele lui semnifica „cel care este asemenea lui Dumnezeu” si mai este numit si Printul Luminii. Conduce ingerii de lumina in lupta impotriva legiunilor de ingeri ai intunericului, mai ales pentru ca ei interfereaza cu menirea in viata a oamenilor. Arhanghelul Mihail curata energia negativa atunci cand ii ceri acest lucru. Lucrul cu Arhanghelul Mihail te va ajuta sa te simti centrat si protejat in dezvoltarea ta superioara. 

Arhanghelul Gabriel 

Este ingerul mesager si este responsabil cu comunicarea. Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa ne gasim adevarata chemare, ne ajuta sa descoperim calea sufletului,  sa ne deschidem ochiul al treilea, ne ajuta in procesul de purificare fizica si mentala. Numele lui semnifica „Dumnezeu este puterea mea”. Este Arhanghelul mesager care a informat-O pe Maica Maria ca il va naste pe Iisus. Este protectorul mamelor si al copiilor.

Arhanghelul Zadkiel 

Numele lui Zadkiel semnifica “Dreptatea lui Dumnezeu”. El impreuna cu Archeia Ametist asista umanitatea in stapanirea chakrei Scaunul Sufletului. Acest arhanghel aduce flacara bucuriei, libertatii, iertarii, alchimiei, dreptatii, transmutarii si eliberarii sufletului – flacara violet. Zadkiel este arhanghelul bunavointei, milei si memoriei. Raza a saptea guvernata de Arhanghelul Zadkiel si Archeia Ametist este un aspect al Sfantului Duh, care mai este numita si “cea care alina”. Vine din centrul flacarii albe a iubirii puternice a lui Dumnezeu. Imbina flacara albastra a credintei cu flacara roz a iubirii pentru a crea remediul spiritual al iertarii. Intruchipeaza spiritul flacarii violet, raza a saptea si era Varsatorului. Folosirea flacarii violet poate sterge amintiri din trecut, sa aduca iertare si  sa cresca spiritul bucuriei in noi. Si de fiecare data cand ii chemam pe Zadkiel si Ametist, care intruchipeaza flacara violet , aducem schimbare in noi si pe pamant, ne apropiem de unirea cu Cristul nostru si ajutam la pregatirea omenirii pentru era de aur care urmeaza sa vina. Conform Arhanghelului Zadkiel succesul Erei Varsatorului depinde in mod absolut de invocarea noastra  a flacarii violet si o singura chemare a flacarii violet poate face cat un milion de rugaciuni.

Arhanghelul Chamuel 

Dezvolta chakra inimii si acorda asistenta in toate problemele inimii (compasiune, o comunicare mai buna, o iubire de sine echilibrata, extensia sinelui tau asupra celorlalti, crearea frumusetii prin arte), vindeca relatiile familale sau cu prietenii, ajuta la descoperirea misiunii divine cu flacara geamana si la reunirea flacarilor gemene.

49 de simboluri angelice 

Simbolurile Angelice sunt un cadou venit din Lumea Ingerilor. Aceste simboluri vindeca structura sufletului nostru si, in plus, ne ajuta in a deveni mai sanatosi mental şi fizic, pentru a atinge armonia si pentru a consolida trupurile noastre energetice. Simbolurile Angelice: ajuta la rezolvarea blocajelor din corpurile noastre, energizează şi activează chakrele; ajuta la ridicarea vibratiei şi la eliminarea emotiilor negative din aura şi din corpurile noastre, pana la nivel celular; intensifica procesele de autovindecare prin faptul că initiaza, sustin si însotesc procesul de transformare a corpului fizic în corp de Lumina. Simbolurile Angelice pot fi utilizate pentru chemarea/invocarea Îngerilor.

Initierile lui Metatron 

Metatron este un Arhanghel si un Serafim care sta alaturi de Dumnezeu. Metatron este Pastratorul Luminii Exterioare a lui Dumnezeu. Arhanghelul Metatron este, de asemenea, Arhanghelul Razei de Platina. Se presupune ca el a fost Profetul Enoh înainte ca Dumnezeu sa-l transforme intr-un Arhanghel. Sarcina sa principala in randul instantei cereşti este sa mentina arhivele vesnice ale lui Dumnezeu (Arhivele Akashice), inregistrand fiecare eveniment care are loc şi creand altele noi. Metatron ofera ca dispensa Plasa de Platina care este o plasa alcatuita din toate nuantele sacre ale Razei de Platina. Aceasta plasa poate fi folosita pentru vindecare si pentru invocarea luminii necesare initierilor si activarilor.

 • Activarea chakrei celeste
 • Programul angelic al lucratorilor de lumina
 • Cheia Arhanghelului Raziel
 • Raza argintie-platina a Serafimului Zapharel
 • Raza aurie a lui Rafael
 • Cele 7 raze ale Ingerilor si Arhanghelilor
 • Ordinul Arhanghelului Mihail
 • Arhanghelul Rafael
 • Arhanghelul Uriel
 • Archeya Lady Amytest
 • Angel Reiki
 • Lumina puritatii
 • Cei 12 Elohimi
 • Ingerul prosperitatii
 • Ingerul Bedaliel
 • Muriel, ingerul emotiilor

Initierile pot fi transmise si de la distanta.

Detalii si programari la: 0726 784 373, artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com

Un comentariu la &8222;Sisteme angelice&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s