CALENDAR EVENIMENTE

Vindecari ale razei sufletului

Fiecare fiinta are in alcatuirea sa o combinatie de raze. Aceste raze au o anumita culoare, o anumita frecventa si anumite calitati divine. Ele sunt lumini ale Creatorului pe care le-a impletit in noi atunci cand ne-a creat. 

Sunt 3 raze principale care ne dau programul de functionare, modul nostru de a fi, la diferite niveluri ale fiintei: raza spiritului, raza sufletului si raza personalitatii intrupate. In cadrul intalnirii noastre vom primi frecvente vindecatoare la nivelul razei sufletului.

Atunci cand am patruns in zonele inferioare ale Creatiei, in acest Univers si pe aceasta minunata planeta, din cauza frecventelor foarte intunecate intalnite aici, frecventele noastre proprii care stau la baza alcatuirii noastre au fost disturbate. Astfel de disruptii in fundamentul a ceea ce suntem, ne determina modele actuale de gandire, actiune, procesare emotionala, dar mai ales conexiune cu divinitatea, constiinta de sine, amintire de sine, puteri divine actuale, calitati divine actuale.

Deoarece planeta noastra trece in octave de frecventa din ce in ce mai inalte, noi tipuri de vindecari devin posibile pentru noi, cei de aici. Energetica acestei saptamani ne sustine in deschiderea structurilor sufletesti suficient de mult pentru a putea aduce vindecari la nivelul razei sufletului. Asa ca va astept cu drag pe toti cei care sunteti pregatiti sa primiti acest tip de vindecare.

Data: miercuri 22 ianuarie

Durata aproximativa: 19.00-21.30

Contributia de participare: 111 lei

__________________________________

Sound Healing Journey 

Vindecarea corpului emotional prin Frecventa turcoaz

Frecventa turcoaz este o frecventa divina principala. Ea este frecventa Divinului Masculin. Prin aceasta frecventa, precum si prin intermediul frecventelor sonore sacre, va propunem pentru aceasta saptamana o incursiune in emotiile noastre. Corpul emotional poate avea diferite fisuri, insertii, diformitati, din cauza unor evenimente dureroase sau traumatizante prin care am trecut in viata aceasta sau in vieti trecute.  Structura emotionala ne cere din plin atentia in aceste vremuri pe care le traim, caci nu ne putem ridica frecventele, daca purtam bagajele negative ale trecutului.

Asa ca saptamana aceasta vom aduce frecvente vindecatoare in corpul emotional. Calatoria va fi sustinuta, ca intotdeauna, de multitudinea de instrumente sacre regasite la Centrul nostru si prin cristale maestru, cristale andare.

Toate instrumentele vindecatoare, pe care le utilizam in terapiile individuale sau de grup, au fost create de la bun inceput cu rugaciuni si intentii de vindecare, au fost chemate cu intentia de vindecare, au fost obtinute ca daruri in urma lucrului spiritual, sunt mentinute intr-o anumita stare de curatenie energetica si in vibratii inalte pentru a-si potenta din ce in ce mai mult puterea de vindecare.

Instrumentele utilizate in cadrul intalnirilor sunt: boluri tibetane cantatoare, realizate din 7 metale, Sun Gong, gong japonez realizat manual, boluri de cristal, realizate din cuart de puritate 99,99%, talgere tibetane, clopot tibetan, clopotei de vant cu sunete de puritate foarte inalta, didgeridoo realizate din mai multe tipuri de lemn, tobe samanice, fluiere nativ amerindiene, caval, cupe de cristal alchimice, merkaba de cristal, lira de cristal. In functie de necesitatile individului sau ale grupului si tematica de lucru, sunt folosite si combinate in chip maiestuos si armonios diversele tipuri de instrumente, cu sunetele vindecatoare aduse de fiecare in parte.

Participantii sunt rugati sa fie imbracati cat mai comod si sa aiba o sticla cu apa la ei.

Data: joi 23 ianuarie

Durata aproximativa: 19.00-20.30

Contributia de participare: 77 lei

__________________________________

Vindecari profunde cu Frecventa magenta si Frecventa turcoaz

Data: joi 30 ianuarie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 144 lei

___________________________________

Sound Healing Journey

Vindecare cu lumina lunii

Data: duminica 2 februarie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 70 lei

__________________________________

Vindecari prin Frecventa Ariendra si Dagoz

Data: joi 13 februarie

Durata aproximativa: 19.00-21.30

Contributia de participare: 155 lei

______________________________________

Deschideri si activari prin puterea iubirii. Inima solara

Data: luni 17 februarie

Durata aproximativa: 19.00-21.30

Contributia de participare: 133 lei

___________________________________

Programările și înscrierile se efectuează cu numele și numărul de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

 

Un comentariu la &8222;CALENDAR EVENIMENTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s