CALENDAR EVENIMENTE

Seminar de lucru – portile intunecate

Saptamana aceasta abordam un subiect important – porti interioare deschise catre intuneric. Fiecare fiinta are deschise in structuri aceste tipuri de porti, care pot fi situate fie la nivelul corpurilor inferioare (corp eteric, emotional, mental), fie la nivelul corpurilor superioare (corpurile spirituale), fie la nivelul structurilor interioare, in structura sufleteasca sau cea a spiritului. Unele au fost deschise in viata aceasta, altele in vieti trecute. Vom discuta in cadrul seminarului despre cum am ajuns sa le capatam, vom aduce inchiderea unora dintre ele, atat cat va permite divinitatea si vom recupera anumite puteri divine care ne apartin si care ne-au fost luate atunci cand anumite porti sacre interioare au fost sparte. Si despre acestea vom discuta mai pe larg in cadrul seminarului. Ne vedem cu drag joi, la o sesiune de lucru intensiv asupra reintregirii de sine!

Data: joi 16 iulie

Durata aproximativa: 19.00-22.00

Contributia de participare: 120 lei

Evenimentul se va desfasura online, in platforma Zoom.

___________________________________

Scoala de vara 20-29 iulie

Ca in fiecare an, si vara aceasta vom avea Scoala de vara. Am pregatit 10 zile de lucru spiritual intensiv. Vom aduce in noi curatare si purificare interioara, puritate,  vindecari, refaceri si alinieri strcuturale, recuperari de lucruri divine care ne apartin, dar pe care de-a lungul existentei spiritului le-am pierdut, deschideri ale constiintei si mai ales refaceri si deschideri ale intregii structuri a inimii si a celei a iubirii, lucruri importante pentru fiecare spirit mai ales in contextul planetar actual, in care planeta ne scutura bine bine ca sa ne trezim, sa ne reintregim si sa ne stabilizam in noul spatiu al noii dimensiuni superioare in care trece planeta.

Programa Scolii de vara 2020 este urmatoarea: 

ZIUA 1 – 20 iulie

 • alinieri structurale
 • deschideri ale constiintei
 • pregatiri pentru a primi tot ce se va cobori pe parcursul Scolii de vara

ZIUA 2 – 21 iulie

 • vindecari prin frecventa iubirii
 • Mama Maria – alinarea si vindecarea ranilor si suferintelor din aceasta viata. Aducerea sustinerii interioare pentru vindecarea lor completa
 • sustinerea lui Lady Venus

ZIUA 3 – 22 iulie

 • Flacara Violet – curatari ale structurii sufletului

ZIUA 4 – 23 iulie

 • refaceri ale structurii inimii

ZIUA 5 – 24 iulie

 • esenta sufletului
 • puritate si adevar

ZIUA 6 – 25 iulie

 • deschideri interioare

ZIUA 7 – 26 iulie

 • luminari interioare

ZIUA 8 – 27 iulie

 • deschiderea chakrelor superioare si a unor structuri divine stravechi

ZIUA 9 – 28 iulie

 • prezenta divina a lui Eu sunt

ZIUA 10 – 29 iulie

 • mandala inimii

Dupa cum v-am obisnuit, vom avea multe cristale si dispozitive pleiadiene care ne vor sustine, geometrie sacra si limbaj divin, iar intreaga Scoala se va desfasura sub supravegherea Domnului Isus Cristos.

Cursurile Scolii vor avea loc zilnic intre orele 19.00 si 21.30.

Costul Scolii este de 600 de lei, platibili pe parcursul Scolii.

In functie de numarul de persoane inscrise, evenimentul se va desfasura la Centrul nostru si/sau pe platforma Zoom.

__________________________________

Sound Journey

Conexiunea cu sine

Reluam intalnirile cu sunetele vindecatoare si trezitoare de sine. Subiectul intalnirii va fi realizarea conexiunii constiente cu sinele interior.

Singurele fiinte care sunt si vor fi in permanenta cu noi suntem noi insine si Dumnezeu. In orice viata, in orice forma de experimentare. De aceea conexiunea nostra cu noi insine ar trebui sa fie una puternica si permanenta. Ar trebuie sa fim mereu in interiorul, nu in exterior. Insa prin intregul mod in care este cladita aceasta societate, telul este indepartarea de sine. Caci atunci cand nu mai esti tu in tine, alte energii si fiinte se pot manifesta in locul dupa, dupa bunul lor plac.

Sunetele sacre sunt trezitoare de constiinta, ne ajuta si ne sustin  in calatoria spre sine. Ne ajuta sa vedem mai clar straturile cladite intre noi si sinele interior si ne ajuta sa le indepartam. Te invitam alaturi de noi, daca simti ca este momentul unei astfel de lucrari interioare.

Instrumentele utilizate in cadrul intalnirilor sunt: boluri tibetane cantatoare, realizate din 7 metale, gong japonez realizat manual, boluri de cristal, realizate din cuart de puritate 99,99%, talgere tibetane, clopot tibetan, clopotei de vant cu sunete de puritate foarte inalta, didgeridoo realizate din mai multe tipuri de lemn, tobe samanice, fluiere nativ amerindiene, caval, cupe de cristal alchimice, merkaba de cristal, lira de cristal. In functie de necesitatile individului sau ale grupului si tematica de lucru, sunt folosite si combinate in chip maiestuos si armonios diversele tipuri de instrumente, cu sunetele vindecatoare aduse de fiecare in parte.

Toate instrumentele vindecatoare, pe care le utilizam in terapiile individuale sau de grup, au fost create de la bun inceput cu rugaciuni si intentii de vindecare, au fost chemate cu intentia de vindecare, au fost obtinute ca daruri in urma lucrului spiritual, sunt mentinute in anumita stare de curatenie energetica si in vibratii inalte pentru a-si potenta din ce in ce mai mult puterea de vindecare.

Participantii sunt rugati sa aduca o sticla de apa cu ei.

Inscrierile pot fi facute pana in data de 10 iulie, inclusiv.

Numarul de participanti este limitat la 8 persoane.

Data: sambata 11 iulie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 70 lei

__________________________________

Programările și înscrierile se efectuează cu numele și numărul de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

 

Un comentariu la &8222;CALENDAR EVENIMENTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s