CALENDAR EVENIMENTE

Vindecarea pantecului – activarile Lunii Primordiale

Luna Primordiala este un termen si o energie mai putin cunoscuta. Ea este insasi Arhetipul Primordial al energiei feminine din care a luat nastere totul si care sustine energia creatiei, in intreaga Creatie. Va invit la un seminar deosebit, dedicat in exclusivitate femeilor, in care vom lucra cu frecvente venite direct de la Luna Primordiala. Accesul la aceste tipuri de frecvente nu este disponibil oricui si oricand, ci pot fi accesate numai in zile/perioade deosebite precum cele pe care le traversam. Cu ajutorul acestor frecvente vom aduce tot felul de vindecari la nivelul energiei noastre feminine, la nivelul energiei feminine planetare, vom aduce vindecari si eliberari ale suferintelor stravechi, cele pe care le purtam in noi din timpurile primordiale, reparatii ale energiei feminine si activari ale pantecului.

Participantele sunt rugate sa aduca cu ele o sticla cu apa si un cristal de cuart roz. Cu ajutorul acestora vom prepara impreuna un elixir vindecator, care va fi administrat acasa conform cu indicatiile pe care le vom primi.

Va astept cu drag si cu bucurie in frumoasa calatorie ce se asterne pentru sfarsitul acestei saptamani!

Data: vineri 19 iulie

Durata aproximativa: 19.00-21.30

Contribuția de participare: 144 lei

_________________________________________

Sound Journey – Central Sun Activation

Energiile solare sunt foarte prezente la nivel planetar in vara aceasta, multe coduri divine venite din Sorii Centrali coborandu-se pe Pamant. Energia lor frumoasa ne hraneste si ne activeaza la toate nivelurile. In cadrul intalnirii acestei saptamani cu sunetele sacre si vindecatoare  ne vom conecta cu Soarele Central si vom primi, prin sunet si codurile divine ale Soarelui Central, activari ale ADN-ului si ale matricii solare personale, astfel incat sa mai facem inca un pas in deschiderea noastra catre tot ce inseamna lumina divina si potentialul nostru de lumina.

Sunetul este unul dintre cele mai puternice instrumente de vindecare si evolutie spirituala al Noii Ere. Sunetul a fost folosit din timpuri stravechi in vindecare. Vechile civilizatii, precum Lemuria si Atlantida, foloseau puterea sunetului inclusiv pentru materializare. In Creatie, totul se afla intr-o armonie, adica vibreaza pe anumite armonici, frecvente. Centrii nostri energetici vibreaza la anumite frecvente, creand armonici complete sau incomplete, pure sau impure. Sunetul sacru, cel folosit cu cunoastere si responsabilitate, este cel care aduce modificare benefica la nivelul armonicilor interioare, ajutandu-ne sa ne echilibram, sa vibram in armonici complete. Atunci cand vibrezi in aceasta maniera, boala nu mai are cum sa existe, suntem complet constienti de sine, de cine suntem, de unde venim si motivul pentru care fiintam aici. Suntem reconectati cu vibratia planetei pe care traim, care este sursa noastra de viata, precum si cu Divinitatea Suprema, care este Sursa a tot si toate.

Toate instrumentele vindecatoare, pe care le utilizam in terapiile individuale sau de grup, au fost create de la bun inceput cu rugaciuni si intentii de vindecare, au fost chemate cu intentia de vindecare, au fost obtinute ca daruri in urma lucrului spiritual, sunt mentinute in anumita stare de curatenie energetica si in vibratii inalte pentru a-si potenta din ce in ce mai mult puterea de vindecare.

Instrumentele utilizate in cadrul intalnirilor sunt: boluri tibetane cantatoare, realizate din 7 metale, gong japonez realizat manual, boluri de cristal, realizate din cuart de puritate 99,99%, talgere tibetane, clopot tibetan, clopotei de vant cu sunete de puritate foarte inalta, didgeridoo realizate din mai multe tipuri de lemn, tobe samanice, fluiere nativ amerindiene, caval, cupe de cristal alchimice, merkaba de cristal. In functie de necesitatile individului sau ale grupului si tematica de lucru, sunt folosite si combinate in chip maiestuos si armonios diversele tipuri de instrumente, cu sunetele vindecatoare aduse de fiecare in parte.

Participantii sunt rugati sa aduca o sticla de apa cu ei.

Data: duminica 21 iulie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contribuția de participare: 99 lei

_________________________________

Programările și înscrierile se efectuează cu numele și numărul de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

 

Reclame

Un comentariu la &8222;CALENDAR EVENIMENTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s