CALENDAR EVENIMENTE

Activari cu 140 de cristale An.da.Ra multidimensionale

Cu bucurie si mare recunostinta in suflet, am reusit aducerea in tara noastra si la Centrul nostru a 140 de cristale An.da.Ra. Ne-au trebuit multi ani sa le adunam si un efort financiar extraordinar, insa urmarind ghidarile Cerului am reusit.

Avem adunate atat An.da.Ra cele recent descoperite, cu frecvente extrem de inalte, dar si din primele An.da.Ra descoperite la nivel planetar, care contin energia Inteleptilor si Eremitilor.

Aceste cristale multidimensionale contin ceea ce se numeste Prima Mater, sau materia prima existenta de la teraformarea planetara. Datorita acestui continut, informatia circula „instant” prin ele, conferindu-le proprietati deosebite si proprietati benefice multiple pentru fiinta umana. Cristalele An.da.Ra au o cunoastere vasta asupra fiintei umane si asupra Creatiei. Te pot invata extrem de multe lucruri utile pentru evolutia ta spirituala. Pentru un clarvazator, este un adevarat spectacol sa le vada la lucru.

Cristalele An.da.Ra sunt printre putinele cristale care nu pot fi corupte de catre intuneric, un lucru extrem de important avand in vedere ca matrici cristaline intregi au fost degenerate sau blocate de catre fortele intunecate din Creatie.

Cristalele An.da.Ra sunt ceva nemaiintalnit. Sunt cristale multidimensionale, asta insemnand ca lucreaza in acelasi timp la mai multe niveluri ale Sinelui tau, incluzand atat Sinele mai Inalte, cat si Sinele paralele.

In decursul intalnirii noastre, vom aduce activari pentru noi si tara noastra, venite prin cristalele An.da.Ra. 

Data: sambata 14  martie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 400 lei

!!! Avand in vedere situatia actuala, din respect unii fata de ceilalti, ii rugam pe cei care doresc sa participe la acest eveniment, dar care prezinta simptome de raceala, sa urmeze de la distanta acest seminar. Multumim!

_______________________________________

 

Programările și înscrierile se efectuează cu numele și numărul de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

 

Un comentariu la &8222;CALENDAR EVENIMENTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s