CALENDAR EVENIMENTE

Energia diamantina si puritatea. Purificari ale sufletului

Energia diamantina este cel mai inalt tip de energie care poate fi accesata la ora actuala de la nivelul planetei noastre. Cu ajutorul ei vom accesa structurile sufletesti ale fiintei si vom aduce purificari la acest nivel. Participantii vor fi imbaiati in armonici pure care vor aduce vindecari ale unor rani stravechi depozitate la nivelul sufletului, precum si refaceri ale structurilor sufletesti. Va astept cu drag, sa cantam impreuna cantecul sufletului!

Data: vineri 15 noiembrie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 100 lei

_________________________________

Curs si initiere in cristale eterice 

Data:  

Durata aproximativa: 19.00-21.30

Contributia de participare: 

__________________________________

Sacred sounds – New Chakra’s Opening

In aceste schimbari planetare pe care le traversam cu totii, au loc tot felul de curatari, vindecari si activari pentru fiecare individ in parte. Una dintre schimbarile majore care se petrece in noi este legata de deschiderea unor chakre suplimentare. De fapt este vorba de revenirea la structura straveche pe care o aveam si care la caderea Atlantidei a fost inchisa: de la 12 catene de ADN, am ramas doar cu 2 catene si de la 12 chakre principale, am ramas cu doar 7.

O data cu actualizarile planetare si saltul cuantin prin care trecem, aceste structuri incep sa fie reactivate. In cadrul intalnirii noastre vom transmite fluxuri vibrationale care sa sustina deschiderea acestor 5 noi chakre: chakra sexuala situata intre chakra 1 si chakra 2, chakra diafragmei situata in zona diafragmei care este centrul energetic al emotiilor, chakra timusului care contine structuri ale timpului, cunoscuta pentru sustinerea imunitatii organismului uman, supranumita si inima superioara, chakra vietilor anterioare situata in zona cefei, care ne permite accesul la informatii legate de vietile noastre trecute, chakra Steaua Sufletului, situata deasupra chakrei coroana, ofera acces la energii si cunoasteri galactice si universale si este cea prin care incep sa se deschida chakrele superioare.

Special pentru sustinerea deschiderii acestor chakre noi, avem la Centrul nostru boluri de cristal care lucreaza dedicat pe fiecare din aceste chakre. Acestea, impreuna si cu alte instrumente sacre regasite la Centrul nostru, vor emite armonicile necesare pentru deschiderea, alinierea si echilibrarea noilor chakre.

Toate instrumentele vindecatoare, pe care le utilizam in terapiile individuale sau de grup, au fost create de la bun inceput cu rugaciuni si intentii de vindecare, au fost chemate cu intentia de vindecare, au fost obtinute ca daruri in urma lucrului spiritual, sunt mentinute in anumita stare de curatenie energetica si in vibratii inalte pentru a-si potenta din ce in ce mai mult puterea de vindecare.

Instrumentele utilizate in cadrul intalnirilor sunt: boluri tibetane cantatoare, realizate din 7 metale, gong japonez realizat manual, boluri de cristal, realizate din cuart de puritate 99,99%, talgere tibetane, clopot tibetan, clopotei de vant cu sunete de puritate foarte inalta, didgeridoo realizate din mai multe tipuri de lemn, tobe samanice, fluiere nativ amerindiene, caval, cupe de cristal alchimice, merkaba de cristal. In functie de necesitatile individului sau ale grupului si tematica de lucru, sunt folosite si combinate in chip maiestuos si armonios diversele tipuri de instrumente, cu sunetele vindecatoare aduse de fiecare in parte.

Participantii sunt rugati sa aduca o sticla de apa cu ei. Se recomanda o tinuta cat mai lejera.

Numarul de participanti este limitat: maxim 12 persoane.

Data: sambata 16 noiembrie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 70 lei

_________________________________

Reintoarcerea Acasa

Data:marti 26 noiembrie

Durata aproximativa: 20.00-21.30

Contributia de participare: 111 lei

______________________________

Programările și înscrierile se efectuează cu numele și numărul de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

 

Un comentariu la &8222;CALENDAR EVENIMENTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s