CALENDAR EVENIMENTE

Activari cu 111 cristale andare

Cristalele andare sunt unele dintre cele mai controversate cristale. Sunt extrem de multe opinii legate de ele, atat pro, cat si contra, aceasta datorita faptului ca ele, propriu-zis, au o structura de sticla, nu de cristal. Astfel ca unele persoane, mai mentale, si incepatoare in lucrul energetic si spiritual, nu le simt vii.

Cristalele andare s-au lasat descoperite 1969, in SUA, California, de catre o vindecatoare nativ americana, Lady Nellie. S-au lasat extrase timp de aproximativ 11 de ani, s-au retras din nou in interiorul pamantului, ca apoi, in 2001, sa se lase din nou descoperite in regiunea Hawaii-ului. Primele tipuri de cristale andare sunt de 4 tipuri de culori si contin energia Inteleptilor, pe cand ultimele tipuri de cristale andare se regasesc intr-o varietate mult mai mare de culori, avand culori vibrante si frecvente extrem de inalte.

Aceste cristale contin ceea ce se numeste Prima mater, materia prima existenta de la teraformarea planetara. De asemenea, contin minerale sub forma monoatomica, denumirea completa a acestor cristale fiind cristale andare monoatomice. Datorita acestui continut, informatia circula „instant” prin ele, conferindu-le proprietati deosebite si proprietati benefice multiple pentru fiinta umana.

Din punctul meu de vedere, avand experienta in lucru cu cristale de tot felul, inclusiv cele extrem de rare si recent descoperite, cristalele andare sunt ceva nemaiintalnit. Sunt cristale multidimensionale, asta insemnand ca lucreaza in acelasi timp la mai multe niveluri ale Sinelui tau, incluzand atat Sinele mai Inalte, cat si Sinele paralele. Ele sunt o constiinta foarte inalta, care stiu cand sa lucreze, cu cine sa lucreze si cat sa lucreze. Nu se „deschid” sa lucreze atunci cand ne dorim noi, ci doar atunci cand stiu ele ca a venit timpul. Pot fi active o vreme, apoi se pot retrage din nou in „carapacea” lor pana cand vine din nou timpul deschiderii.

Cristalele andare au o cunoastere vasta asupra fiintei umane si asupra Creatiei. Te pot invata extrem de multe lucruri utile pentru evolutia ta spirituala. Pentru un clarvazator, este un adevarat spectacol sa le vada la lucru.

Cristalele andare sunt printre putinele cristale care nu pot fi corupte de catre intuneric, un lucru extrem de important avand in vedere ca matrici cristaline intregi au fost degenerate sau blocate de catre fortele intunecate din Creatie.

Sunt extrem de multe de spus despre aceste cristale, insa voi lasa restul povestirilor pentru intalnirea noastra. Cu bucurie va spun ca am reusit strangerea a 111 cristale andare cerute de catre ghizi sa fie in fizic. Pentru cine le cunoaste, stie ca sunt rare, greu de gasit si foarte scumpe. Dar cu tot ajutorul primit de la Cer, le-am adus la noi in tara, sa ne bucuram cu totii de vibratiile, vindecarile, activarile si invataturile lor.

In ziua de 11 septembrie, vom face activari pentru noi si tara noastra cu 111 andare multidimensionale, din cele vechi si cele noi. Te astept cu drag sa experimentezi maretia acestor cristale!

Data: 11 septembrie

Durata aproximativa: 19.00-21.30
Contributia de participare: 111 lei

___________________________________

Sound Healing Reatreat

Aveti aici toate detaliile legate de acest retreat: https://ariendrafamily.wordpress.com/retreat-uri-2018/sound-healing-reatreat-13-15-septembrie/

Data: 13-15 septembrie

Contribuția de participare: 1100 lei

________________________________________

Energiile echinoctiului de toamna

Data: vineri 20 septembrie

Durata aproximativa: 19.00-21.30

Contributia de participare: 

_________________________________

Programările și înscrierile se efectuează cu numele și numărul de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

 

Reclame

Un comentariu la &8222;CALENDAR EVENIMENTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s