Arta terapeutica si initiatica

grile tablou - Copy

Toate tablourile prezentate in acest blog au efecte de vindecare si protectie.

Pentru persoanele care au probleme de sanatate mai serioase mandalele se pot face la comanda special pentru persoana respectiva, ca sustinere in experienta prin care trec. Este necesara o fotografie a persoanei si cateva informatii despre cazul ei.

Se pot face, de asemenea, la comanda, tablouri pentru diverse utilizari: misiunea personala din aceasta viata, dezvoltare personala, ascensiune spirituala, prosperitate, deschiderea inimii, dezvoltarea virtutilor, protectie, vindecare (probleme fizice, traume emotionale de acum sau din vieti trecute, vitalitate scazuta, refacere ADN), logo-uri pentru firme.

Tablourile care nu se afla pe stoc, pot fi realizate la comanda, intr-o paleta coloristica asemanatoare sau intr-o paleta coloristica.

Mod de utilizare al tablourilor: simpla prezenta a tabloului in incapere si statul in preajma lui aduce energiile benefice ale respectivului tablou. De asemenea, se poate medita asupra fiecarui tablou, cu ochii deshisi, asupra formei si culorii lui, cat si cu ochii inchisi. Persoanele obisnuite cu lucrul energetic pot lucra mai activ cu ele, utilizandu-le in mod intuitiv pentru vindecare fizica, energetica, emotionala, mentala, spirituala, cuaratari si evolutie spirituala.

Arta intuitiva

Chakre

Coduri de lumina

Cristale eterice de lumina

Grile de cristal

Ingeri

Mantre

Modele celtice

Modele diverse

Simboluri

Yantre

Zeitati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s