Coduri de lumina primite personal

IMG_5606 - Copy.JPG

cod 1 – dimesniuni 20×20 cm, OR.BIM.DA.MOS  – Constiinta cosmica, ne ajuta sa ne conectam la constiinta multidimensionalului, ajutandu-ne in primul rand sa intelegem si sa integram ce inseamna constiinta multidimensionalului. Reface retelele subtile si rearanjeaza campurile ca sa ne putem conecta la multidimensiuni. Realizat pe panza pe sasiu.

m251 - Copy (5)

cod 2 –  dimensiuni, Simbolul MAHA.LA.MA – Iesirea din iluzie. Extrage din mentalul nostru toate ideile preconcepute, toate „fixismele” si tiparele rigide pt. a putea fi mai flexibili si sa ascultam si alte puncte de vedere, „adevarurile” celorlalti. Ne ajuta sa vedem adevarul. Tablou realizat pe canvas cartonat, se vinde ca atare.

IMG_2679 - Copy (3)

cod 3 –  dimensiuni 18×25 cm, Simbol care lucreaza pe activarea glandelor pineala si pituitara si pe refacerea circuitelor dintre cele doua glande. Realizat pe canvas cartonat.

IMG_2852 - Copy (3)

cod 4 – dimensiuni 20×20 cm, Vindecarea Ego-ului, realizat pe canvas cartonat

disponibil doar la comanda

img_0784-copy-3

cod 5 – dimensiuni 20×20 cm, Trezire spirituala, realizat pe panza pe sasiu

disponibil doar la comanda

IMG_0815 - Copy (3)

cod 6 –  dimensiuni 20×20 cm, ARAM.DE = reintregirea sferei. Se foloseset pentru a deveni o sfera intreaga, pentru unirea cu aspectul interior al flacarii noastre gemene. Realizat pe panza pe sasiu

disponibil doar la comanda

img_0780-copy-3

cod 7 –  dimensiuni 20×20 cm, A.RA.MANDINUS = reconectarea la fiinta cosmica, mutlidimensionala, realizat pe panza pe sasiu

disponibil doar la comanda

img_0847-copy-3cod 8 –  dimensiuni 30×30 cm, A.RA.MINDOS = Unirea in TOT, Conecteaza la divinitatea interioara si la Sinele divin. Creeaza vortexuri de spirale energetice care ne ajuta sa deblocam lucrurile care ne impiedica  sau ne ingreuneaza conectarea cu interiorul nostru, cu inima noastra, cu micul spatiu sacru al inimii noastre. Aduce informatii si ghidare de la Divinitate prin Sinele Nostru Divin. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_3321 - Copy (3)

cod 9 –  dimensiuni 20×20 cm, Abundenta si Prosperitate – simbol pentru atragerea abundentei si prosperitatii financiare. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

m127 - Copy (2) - Copy

cod 10 – dimensiuni 30×21 cm,  Deschiderea vederii interioare, realizat in creion, pe suport de hartie. Se vinde inramat.

img_3335-copy-3

cod 11 –  dimensiuni 20×20 cm, simbol pentru refacerea Cornului Abundentei. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

img_2693-copy-3

cod 12 – dimensiuni 20×35 cm, Vindecarea ADN-ului – curata si reface ADN-ul, activeaza 6 catene de ADN. Realizat pe canvas cartonat.

IMG_1144 - Copy (3)cod 13 –  dimensiuni 20×20 cm, Echilibrul emotional. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_3360 - Copy (3)

cod 14 –   dimensiuni 20×20 cm, Libertate – ajuta la dobandirea libertatii Spiritului. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_0819 - Copy (3)cod 15 –  NASIM = Oglinda, a vedea adevaratul Eu, pe tine insuti la nivelurile subtile, in straturile adanci. Lucreaza pe mai multe straturi ale constiintei. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_2676 - Copy (3)cod 16 – pret 100 lei, dimensiuni 20×20 cm, Experienta vietii sacre. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

img_3166-copy-3

cod 17 –  dimensiuni 20×20 cm, Inima Sacra Universala – conecteaza la inima Mamei Geea, la inima Galactica si la inima Universului din care facem parte. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_3346 - Copy (3)

cod 18 –   dimensiuni 20×20 cm, Intoarcerea catre sine – ajuta la o cunoastere mai profunda de sine si la realizarea unei legaturi mai stranse cu Sinele mai Inalt. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_2671 - Copy (3)cod 19 –  dimensiuni 18×28 cm, Simbol care lucreaza pe refacerea conexiunilor creier-inima. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

img_0380-copy-copy-3cod 20 –  dimensiuni 20×20 cm, OROM.RA. = protectia divina. Se foloseste pentru a cobori protectiile astrale pentru fiecare nivel al evolutiei noastre. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

m223 - Copy (5).JPGcod 21 –  dimensiuni 25×25 cm, Simbolul ARCH.MUS – Lumina si Adevar. Curata si umple cu lumina in acelasi timp, cu o mare cantitate de lumina densa. Ajuta sa te duci in spatiul sacru al inimii si sa afli/sa te conectezi la adevarul fiintei tale. Conecteaza la Constiinta Melchizedek. Cercurile se invart in sens diferit. Tablou realizat pe canvas cartonat, se vinde ca atare.

disponibil doar la comanda

IMG_2527 - Copy (3)cod 22 – dimensiuni 20×20 cm, Portal catre Vointa Divina. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

IMG_1145 - Copy (3)cod 23 – dimesniuni 20×20 cm, OR.BIM.DA.MOS  – Constiinta cosmica, ne ajuta sa ne conectam la constiinta multidimensionalului, ajutandu-ne in primul rand sa intelegem si sa integram ce inseamna constiinta multidimensionalului. Reface retelele subtile si rearanjeaza campurile ca sa ne putem conecta la multidimensiuni. Realizat pe panza pe sasiu.

disponibil doar la comanda

IMG_0821 - Copy (3)
cod 24 – Orosmos = Adevarul, sunteaza spatiul si timpul pentru a te putea conecta oriunde doresti (trecut, viitor) pentru ati lua informatiile de care ai nevoie. Te misca pe banda timpului oriunde doresti.Realizat pe canvas cartonat.
disponibil doar la comanda

IMG_0794 - Copy (3)

cod 25 –  dimensiuni 10×15 cm, Armonizarea apei in corp. Realizat pe canvas cartonat.

disponibil doar la comanda

m257 - Copy (5)

cod 26 – dimensiuni 25×25 cm, Simbolul „Precum in cer asa si pe Pamant” – aduce si inglobeaza in structuri energii celeste, energii necesare pt. ascenderea in noua dimensiune. Ne ajuta sa fim canale de lumina curate si sa fim „stalpi de lumina pe Pamant aici si acum”. Ne ajuta sa intelegem in profunzimile fiintei noastre ce inseamna acest lucru. Ajuta la activarea merkabei, ne ajuta sa ne conectam la divinitate, la Sinele nostru superior, atat de mult cat putem noi la momentul actual,  ne ajuta sa ne conectam la interiorul nostru, la divinitatea launtrica si ajuta sa mergem profund in inima noastra. Echilibreaza masculinul cu femininul.

disponibil doar la comanda

m227-copy-5cod 27 –  dimensiuni 25×25 cm, realizat pe canvas; Simbolul OR SHUN – Cheie de acces interdimensionalNe ajuta sa deschidem porti catre partile nerezolvate inca din noi. Uneori putem avea impresia ca am vindecat un anumit aspect. Aceasta cheie ne arata daca este sau nu asa. Ne arata unde mai avem de lucrat cu noi si ne ofera chei de vindecare. Ne poarta dincolo de spatiu si timp. Ne ajuta sa aflam raspunsurile la intrebarile noastre. Este o cheie care ne va ajuta sa accesam/ascensionam in mai multe dimensiuni, conform cu pregatirea noastra energetica si spirituala. Simbolul din interior se invarte (antiorar)

disponibil doar la comanda

2 comentarii la &8222;Coduri de lumina primite personal&8221;

  1. As vrea foarte mult sa intru ìn posesia multora–dar sunt ìn Italia –-cum trebuie sa procedez–multumesc din suflet––seara cu LUMINA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s