Tablouri intuitive, personalizate

m165 - Copy (5)cod 1 –  dimensiuni 30×30 cm, Simbolul inimii – tabloul se realizeaza doar la comanda si este personalizat. Lucreaza direct asupra chakrei inimii si tot ce este legat de inima, ajuta la constientizarea si depasirea lectiilor care vin legate de aceasta chakra, la vindecarea traumelor emotionale, la deschiderea totala a inimii. Deoarece este un tablou personalizat intensitatea culorilor si combinatia lor va fi diferita in functie de persoana pentru care se realizeaza tabloul. Tabloul este realizat pe canvas.

IMG_1940 - Copy (2)

cod 2 – dimensiuni 20×30 cm, Cheie personalizata. Se foloseste pentru deschiderea lumilor interioare si pentru anumite misiuni personale

IMG_2706 - Copy (3)cod 3 –  dimensiuni 20×20 cm, Energii Celeste si Energii Terestre, ne umple cu energii celeste si terestre

disponibil doar la comanda

IMG_0753 - Copy (3)cod 4 –  dimensiuni 30 x 30 cm, Misiunea personala – tablou care lucreaza asupra misiunilor personale, ajuta la constientizarea si punerea lor in aplicare. Persoanele vor primi ghidaj in ceea ce priveste misiunea personala in momentul in care primesc tabloul, de la persoana care il realizeaza. Paleta coloristica va fi diferita in functie de fiecare persoana in parte.

IMG_0779 - Copy (3) - Copycod 5 – dimensiuni 30×30 cm, Logo personalizat pentru firme. Simbolul va fi transmis de catre persoana pentru care se realizeaza tabloul sau va fi primit prin channeling de catre persoana care il realizeaza. Fundalul logo-ului va fi personalizat pentru fiecare tablou in parte

m256 - Copy (5)cod 6 –  dimensiuni 25×25 cm, Floarea Vietii – pt. Crestere Spirituala.Tabloul se realizeaza doar la comanda si este personalizat. Paleta coloristica poate diferi in functie de ce are nevoie fiecare persoana in parte.

m243-copy-3cod 7 –  dimensiuni 30×30 cm, Impletirea Cerului si Pamantului – aduce energiile celeste si energiile Mamei Pamant.m242 - Copy (5)
cod 8 – pret 200 lei, dimensiuni 30×30 cm, Purificarea corpului emotional – lucreaza asupra purificarii corpului emotional. Tabloul este realizat pe canvas.

disponibil doar la comanda
m236 - Copy (5)cod 9 –  dimensiuni 30×30 cm, Protectie – tabloul se realizeaza doar la comanda si este personalizat. Lucreaza asupra crearii si intaririi protectiei personale. Deoarece este un tablou personalizat paleta de culori, intensitatea culorilor si combinatia lor va fi diferita in functie de persoana pentru care se realizeaza tabloul. Tabloul este realizat pe canvas.

m237 - Copy (5)cod 10 –  dimensiuni 30×30 cm, Prosperitate – tabloul se realizeaza doar la comanda si este personalizat. Lucreaza asupra sporirii prosperitatii personale. Deoarece este un tablou personalizat intensitatea culorilor si combinatia lor va fi diferita in functie de persoana pentru care se realizeaza tabloul. Tabloul este realizat pe canvas.

disponibil doar la comanda

m238 - Copy (5)cod 11 –  dimensiuni 30×30 cm, Portal pentru dragoni – tabloul se realizeaza doar la comanda si este personalizat. Deoarece este un tablou personalizat paleta de culori, intensitatea culorilor si combinatia lor va fi diferita in functie de persoana pentru care se realizeaza tabloul. Tabloul este realizat pe canvas.

disponibil doar la comanda

m175 - Copy (4)cod 12 –  dimensiuni 30×30 cm, Simbolul Puritatii – tabloul se realizeaza doar la comanda si este personalizat. Lucreaza asupra dezvoltarii puritatii si si deschiderii inimii, si de aici asupra dezvoltarii tuturor celorlalte virtuti divine. Deoarece este un tablou personalizat intensitatea culorilor si combinatia lor va fi diferita in functie de persoana pentru care se realizeaza tabloul. Tabloul este realizat pe canvas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s