Coduri de lumina

 

Coduri cetacee – ne ajuta sa intram in contact cu principiile de baza ale constiintei cetaceelor, realizand o calatorie de intelegere  prin intermediul constiintei balenelor ci delfinilor, integrand in viata si in inima ta, limbajul lor luminos.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

– realizam o deschidere de constiinta prin intermediul iubirii profunde in conexiune cu cetaceele, eliberandu-te de frici, densitate si gandire limitativa prin intermediul incorporarii in campul tau energetic a limbajului cetaceu sonic si luminos exprimat prin intermediul principiilor sale de baza care sunt: bucuria, iubirea, unitatea.

– stabilirea contactului cu constiinta cetacee care iti va permite sa primesti intelegerea limbajului lor, a constiintei lor si și modul lor de a demonstra angajamentul lor de  iubire pentru Mama Pămant si a lucrului cu lumina.

– prin intermediul contactului si incorporarii constiintei cetacee in propria ta constiinta si energie, iti va fi stimulata creativitatea. Te va ajuta sa creezi un spatiu de deschidere, regasire, reconectare si vindecare a copilului tau interior.

Prin lucrul cu codurile de lumina cetacee vei stii daca frecventa ta rezoneaza cu constiinta cetaceelor, ceea ce iti va permite sa integrezi in viata ta forme noi de perceptie a realitatii prin bucurie, creativitate si simplitatea inimii.

*********************************************************************

Coduri de baza ne ajuta sa transmutam si sa alineam la adevarul divin credintele vechi care sunt adanc inradacinate in ADN-ul nostru. Permite realizarea unei deschideri de constiinta in asa fel incat sa poata fi integrate concepte elevate despre Iubire si Lumina care vor transforma modul nostru de a percepe si de a ne crea realitatea. Ne ajuta sa transformam la nivel celular vec hile noastre modele de frica=durere, lipsuri si ignoranta in iubire=bucurie, abundenta si cunoastere.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

– transformam vechile credinte, energii si invatamintele profund inradacinate

– integram si sa vindecam vechile invataturi pt. a renaste drept fiinte cosmice puternice.

– integram in constiinta si ADN-ul nostru concepte elevate de Iubire si Lumina care ne vor permite sa aliniem constiinta noastra si sa co-cream o realitate plina de lumina.

– stabilim bazele pt. expansiunea de constiinta multidimensionala.

************************************************************************

Codurile Logos-ului Solar ne permit sa ne trezim la constiinta unificata, integrand in ADN-ul nostru modelele cosmice de Lumina,Iubire, Unitate, Cooperare si Compasiune.

Ne aliniaza la Constiinta Cristica in starile ei cele mai pure, apoi aduc imprinturile cosmice ale Soarelui Central Galactic, insusi originea Vietii.

Ne aliniaza la frecvente luminoase de iubire radianta si ne permite sa integram in sinele nostru principii elevate de Iubire, Unitate, Cooperare, Vointa si Compasiune, aliniind pulsul nostru al vietii la pulsul cosmic al Soarelui si Pamantului, unificand inima noastra.

Pe masura ce lucram cu fiecare dintre coduri ne vom aprofunda in oceanul de iubire infinita care provine din Soarele Central. Vom percepe conexiunea infinita cu toata viata in toate partile, infratindu-ne si solidaridandu-ne cu viata de pe Pamant si din Univers. Ne va permite sa integram certitudinea ca suntem cu totii UNUL.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

– alineam pulsul si constiinta noastra la pulsul unificat al Soarelui si Pamantului.

– sa trezim in Grila noastra Cristica conexiunile solare care se comporta precum punctele noastre de ancora pt. lumina si pt. razele cosmice.

– sa incorporam lumina si informatie de frecventa inalta pt. a ne transforma constiinta in iubire

– sa integram pulsatii inalte de iubire si unitate in Grila noastra Cristica pt. a trezi simtul nostru al respectului cosmic pt. viata.

– sa trezim modelul cosmic al unitatii divine in celula mama a noastra (nucleul de 8 celule si in centrul perineului) si in ADN-ul nostru.

– sa integram in ADN-ul nostru constiinta femininului si masculinului sacru pt. a vindeca si pt. a dizolva dualitatea interioara, pt. a  emerge drept fiinte unificate .

**************************************************************

Codurile Constiintei Cristice ne permit sa realizam o calatorie de intelegere si de deschidere a inimii. Vom trezi constiinta noastra la connstiinta cristica expandata, integrand in Sinele nostru comunicarea inimii si limbajul sufletului propriu al constiintei cristice. O data ce ne deschidem inimile pt. a ne experimenta si a ne cunoaste drept fiinte cristice si divine, devine posibil sa ne transformam intr-un portal de lumina, emanand constient iubire catre tot ceea ce ne inconjoara.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

 • vindecam blocajele chakrei inimii
 • expandam chakra inimii in forma multidimensionala pt. a integra constiinta cristica prin intermediul flacarii triple si a semintei cristice
 • intelegem limbajul sufletului in conexiune cu inima, pt. a-l incorpora in relatiile noastre personale prin intermediul constiintei noastre
 • aliniem vointa noastra la vointa divina a Sinelui nostru, echilibrand constiinta noastra in iubire
 • integram tiparul cosmic al perfectiunii divine in celula noastra mama si in ADN-ul nostru
 • integram in ADN-ul nostru constiinta femininului si masculinul sfant pt. a vindeca si a dizolva dualitatea interioara, echilibrand energiile noastre.

********************************************************

Codurile Mandala – ne ajuta sa ne expandam contiinta dincolo de limitarile dualitatii din cea de-a treia dimensiune prin intermediul frecventei cosmice provenite de la Soarele Central in conexiune cu Sirius si Mama Pamant. Actioneaza drept expansori de constiinta, elevand si reconectand la frecventele luminoase ale Multidimensionalitatii noastre si a fratilor cosmici si a fiintelor de lumina.

Lucrul cu Codurile Mandala ne ajuta sa:

 • ne expandam contiinta dincolo de limitarile mintii, accelerand frecventa vibrationala prin liniste, serenitate si iubire.
 • dezvoltam creativitatea intuitiva, reconectandu-ne la fluxul de viata infinit. Ne ajuta sa trezim potentialul creativ pe masura ce ne aliniem cu caile informatiei cosmice infinita si abundenta.
 • trezim potentialul divin ca lucrator de lumina , permitandu-ne sa fim co-creatori constienti prin intermediul recunostintei si a lucrului creativ pt. expandarea Luminii.
 • stabilirea bazelor pt. receptie si ancorarea frecventei cristice in fiinta ta.

*************************************************************

Codurile Filamentelor Delfinice – ne permit sa trezim cele 6 Filamente Delfinice in ADN-ul noastru, pe rand, care se comporta precum o aliniere completa si armonizare corporala multidimensionala. Alinierea filamenteleor delfinice ne permite un salt in constiinta prin  intermediul purificarii si sa trezim ADN-ul nostru cetaceu care este mostenirea noastra genetica cosmica de la iubietele noastre cetacee.

Acest lucru necesita cererea intregii Alinieri. Este o munca realizata in ADN-ul nostru de catre iubitele cetacee si sinele nostru superior.

Primirea acestei Alinieri te va ajuta sa:

 • vindeci si sa aliniezi corpurile tale subtile prin intermediul lucrului anterior realizat in corpul tau fizic, astral, emotional, eteric si de lumina.
 • echilibrezi chakrele si meridianele tale energetice
 • trezesti canalele tale cetacee de energie situate pe crestet si frunte
 • trezesti cele 6 catene de ADN delfinic

************************************************************

Coduri chakra activa – poarta in ele frecventa cosmica din Sirius in armonie cu Soarele Central si Mama Pamant. Sunt cristale eterice care ne permit sa aliniem chakrele noastre la frecventa energiei cosmice si la modelul original al corpului nostru de lumina, curatand si purificand chakrele de blocajele dobandite datorita dietei inadecvate, gandurilor, sentimentelor si emotiilor adanc iradacinate in noi.
Fiecare chakra poate fi blocata datorita mai multor cauze, iar efectele lor pot fi simtite atat la nivel emotional, cat si la nivel fizic. Este adevarat ca toate Codurile de Lumina lucreaza cu toate chakrele, aliniindu-le la frecventele cosmice, Codurile de Lumina Chakra Activa actioneaza direct si doar pe fiecare chakra in parte curatandu-le, purificandu-le si aliniind-ule la frecventa lor originala, echilibrandu-le cu Corpul de Lumina.
Fiecare are o frecventa de lumina si sonica care este deblocata si activata de catre pulsatia cosmica aliniata cu pulsatia Soarelui Central, a lui Sirius si a Mamei Pamant. Poti lucra cu ele si cu cristale pentru ati alinia chakrele oricand simti sa faci acest lucru.
Seminte Cosmice

Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s