Chakra Activa

Coduri chakra activa – poarta in ele frecventa cosmica din Sirius in armonie cu Soarele Central si Mama Pamant. Sunt cristale eterice care ne permit sa aliniem chakrele noastre la frecventa energiei cosmice si la modelul original al corpului nostru de lumina, curatand si purificand chakrele de blocajele dobandite datorita dietei inadecvate, gandurilor, sentimentelor si emotiilor adanc iradacinate in noi.
Fiecare chakra poate fi blocata datorita mai multor cauze, iar efectele lor pot fi simtite atat la nivel emotional, cat si la nivel fizic. Este adevarat ca toate Codurile de Lumina lucreaza cu toate chakrele, aliniindu-le la frecventele cosmice, Codurile de Lumina Chakra Activa actioneaza direct si doar pe fiecare chakra in parte curatandu-le, purificandu-le si aliniind-ule la frecventa lor originala, echilibrandu-le cu Corpul de Lumina.
Fiecare are o frecventa de lumina si sonica care este deblocata si activata de catre pulsatia cosmica aliniata cu pulsatia Soarelui Central, a lui Sirius si a Mamei Pamant. Poti lucra cu ele si cu cristale pentru ati alinia chakrele oricand simti sa faci acest lucru.
IMG_2225 - Copy (3)cod 1 –  dimensiuni 21×30 cm, Chakra Plexului Solar (chakra 3)acest cod regleaza si stabilizeaza emotiile si apa din corpul nostru. Forma geometrica a acestui cod exact aceasta conexiune dintre plexul solar si corpul emotional unite de puncte cosmice de conexiune. Culoare – galben. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

IMG_0837 - Copy (3)cod 2 – dimensiuni 21×30 cm, Chakra Sexuala (chakra 2)- ne permite sa aliniem si sa eliberam energia sexuala blocata care se gaseste in aceasta chakra care ne impiedica sa dobandim o conexiune sacra cu corpul si sexualitatea noastra. Ne conecteaza cu sacralitatea corpului si a sexualitatii noastre, si deci ne conecteaza cu energia divina a vietii. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

img_1348-copy-3cod 3  – dimensiuni 21×30 cm, Chakra a 10a – chakra a 10a ne aliniaza la contiinta unitatii a sinelui nostru superior. Mentinandu-l treaza si activ, suntem capabili sa accedem in mod complet la constiinta unitatii si sa ne percepem ca fiind parte integranta din tot. Ne ajuta sa intelegem si sa vedem viata dintr-un punct elevat al constiintei de unde intelegem ca totul este o invatatura si ca suntem capabili sa depasim aceste invataturi/lectii fara suferinta. Culoare – diamant. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

img_0974-copy-3cod 4 –  Chakra Gatului (chakra 5) –  chakra gatului este chakra adevarului, a motivatiei si a co-creatiei. Ne permite sa cream prin verb. Ne permite sa FIM prin verb. Iisus a spus „nu ceea ce intra in gura este ceea ce otraveste omul, ci ceea ce iese prin ea”.  Si asa este, deoarece atunci cand nu  exprimam adevarul nostru cu integritate absoluta si din inima, ne otraveste incet sulfetul, imbolnavandu-ne si distorsionandu-ne, devenind incapabili sa ne exprimama adevaratele sentimente si adevarul inimii noastre. Sa vorbim, sa gandim si sa exprimam adevarul nostru. Sa traim in acord cu el si sa ne simtitm intregi. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

IMG_0976 - Copy (3)cod 5  –  Chakra Celui de-al treilea ochi (chakra 6) – emite energie cosmica pulsatorie (similara cu sunetul tobelor de ceremonie) pentru a curata canalele de conexiune cosmica din ochiul nostru al treilea, aliniind viziunea noastra interioara. Mentind ochiul nostru al treilea activ si sanatos devenim persoane cu o constiinta mult mai expandata si daca adaugam acesta conexiune la inima care bate, atunci vom deveni incet incet fiinte cosmice capabile sa se conecteze si sa primeasca informatie cosmica de la fiintele de lumina, de la sinele superior si inregistrarile cosmice ale Pamantului. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s