Coduri cetacee

Coduri cetacee – ne ajuta sa intram in contact cu principiile de baza ale constiintei cetaceelor, realizand o calatorie de intelegere  prin intermediul constiintei balenelor ci delfinilor, integrand in viata si in inima ta, limbajul lor luminos.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

  • realizam o deschidere de constiinta prin intermediul iubirii profunde in conexiune cu cetaceele, eliberandu-te de frici, densitate si gandire limitativa prin intermediul incorporarii in campul tau energetic a limbajului cetaceu sonic si luminos exprimat prin intermediul principiilor sale de baza care sunt: bucuria, iubirea, unitatea.
  • stabilirea contactului cu constiinta cetacee care iti va permite sa primesti intelegerea limbajului lor, a constiintei lor si și modul lor de a demonstra angajamentul lor de  iubire pentru Mama Pămant si a lucrului cu lumina.
  • prin intermediul contactului si incorporarii constiintei cetacee in propria ta constiinta si energie, iti va fi stimulata creativitatea. Te va ajuta sa creezi un spatiu de deschidere, regasire, reconectare si vindecare a copilului tau interior.

Prin lucrul cu codurile de lumina cetacee vei stii daca frecventa ta rezoneaza cu constiinta cetaceelor, ceea ce iti va permite sa integrezi in viata ta forme noi de perceptie a realitatii prin bucurie, creativitate si simplitatea inimii.

m57 - Copy (4)cod 1 – dimensiuni 33×24,5 cm (Simbolul “Conexiunea cu delfinii” – culoare – albastru turcoaz. Chakra corespunzatoare – ochiul al treilea. Acest cod actioneaza ca un portal cosmic de conexiune cu constiinta cetacee a delfinilor. Prin intermediul lui ni se permite trecerea si conectarea cu constiinta cetacee. Ne va permite sa integram constiinta cetacee in noi ridicandu-ne propria noastra frecventa dincolo de separare si dualitate)

 m207 - Copy (4)
cod 2 – dimensiuni 30×21 cm (Simbolul Echilibrului – raza pe care lucreaza – roz. Chakra corespunzatoare – coroana. Ne ajuta sa ne echilibram la toate nivelurile existentei, aliniind toate corpurile noastre cu matricea si frecventa cosmica a corpului nostru de lumina. Ne permite sa transmutam fricile si limitarile care ne impiedica sa manifestam deplina conexiune cu propria noastra inima cristalina)

m205 - Copy (4)cod 3 – dimensiuni 30×21 cm, Simbolul “Vindecare cu energia balenelor”- ne permite sa primim frecventa cantecelor balenelor si sa le integram in viata si in corpul nostru de lumina, primind valuri de energie vindecatoare care ne va echilibra si ne va permite sa accedem la bancile noastre de memorie celulara. Acest cod vindeca celulele noastre mama si ADN-ul intr-un mod in care ne vom putea reconecta cu corpul nostru de lumina. Este o unealta minunata pt. auto-vindecare si auto-purificare. Culoare – roz. Chakra – coroana.

m58 - Copy (4)cod 4 – dimensiuni 33×24,5 cm (Simbolul “Pulsatiile energiei diamant” – culoare – diamantin. Chakra corespunzatoare – inima. Ne aliniaza la frecventa cosmica venita de la Soarele Central si Sirius. La alinierea cu frecventa sa, ne permite sa primim in corpul nostru de lumina energiile cosmice diamantine ale reinnoirii si ale transformarii constiintei, activand in corpul nostru de lumina portalurile de conexiune  pt. a primi si pt. a ancora profund in Sinele nostru constiinta cetacee a iubirii si unitatii)

m40-copy - Copy (2)cod 5 – dimensiuni 24,5×33 cm (Simbolul “Flux Divin” – culoare – roz. Chakra corespunzatoare – inima. Balenele primesc de la Soarele Central frecventa care poarta o mare cantitate de informatie si lumina. Prin intermediul cantecului lor, ancoreaza aceste frecvente in registrele Mamei Pamant in reteaua cristalina si de aici ne trasmit noua, celor care ne deschidem inimile, frecvente ridicate de informatie si lumina care ne permit sa integram in propriile noatre registre informatie cosmica luminoasa. Aceasta ne aduce claritate, intelegere si expansiune a constiintei prin conexiunea cu inima noastra si prin deschiderea propriului nostru portal divin de lumina.)

m38 - Copy (4)cod 6 –  dimensiuni 24,5×33 cm (Simbolul “Armonizarea grilei magnetice” –  culoare – albastru turcoaz, diamant. Chakra corespunzatoare – coroana. Ne aliniaza si ne conecteaza la pulsul sfant solar al reinoirii si transformarii. La alinierea cu frecventa sa, corpul nostru de lumina este aliniat, iar reteaua noastra cristalina este echilibrata si sanatoasa. Ne permite sa ne ridicam frecventele si sa accesam fluxul infinit de informatie si transformare cosmica.)

m39 - Copy (4)cod 7 – dimensiuni 24,5×33 cm (Simbolul “Iubire” – culoare – roz. Chakra corespunzatoare – inima. Ne permite sa intelegem din inima noastra principiul prim al contiintei cetacee. Pt. cetacee iubirea este baza fundamentala a vietii.  Tot ceea ce exista este creat in iubire; este substanta sublima si perfecta  care mentine viata si universurile in armonie. Ne ajuta sa vibram in iubire.)

m40 - Copy (4)cod 8 – dimensiuni 24,5×33 cm (Simbolul “Bucurie” – culoare – verde. Chakra corespunzatoare – a gatului. Pt. cetacee bucuria este una din bazele existentei. Cand vibram in bucurie, vedem viata drept o binecuvantare nemasurata. Nimic nu ne poate perturba, iar viata noastra se desfasoara in armonie. Aceasta datorita faptului ca bucuria este insasi esenta de Dumnezeu. Este o frecventa de lumina foarte ridicata, care aliniaza si echilibreaza intreaga frecventa inferioara.)

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s