Coduri Mandala

Codurile Mandala ne ajuta sa ne expandam contiinta dincolo de limitarile dualitatii din cea de-a treia dimensiune prin intermediul frecventei cosmice provenite de la Soarele Central in conexiune cu Sirius si Mama Pamant. Actioneaza drept expansori de constiinta, elevand si reconectand la frecventele luminoase ale Multidimensionalitatii noastre si a fratilor cosmici si a fiintelor de lumina.

Lucrul cu Codurile Mandala ne ajuta sa:

  • ne expandam contiinta dincolo de limitarile mintii, accelerand frecventa vibrationala prin liniste, serenitate si iubire.
  • dezvoltam creativitatea intuitiva, reconectandu-ne la fluxul de viata infinit. Ne ajuta sa trezim potentialul creativ pe masura ce ne aliniem cu caile informatiei cosmice infinita si abundenta.
  • trezim potentialul divin ca lucrator de lumina , permitandu-ne sa fim co-creatori constienti prin intermediul recunostintei si a lucrului creativ pentru expandarea Luminii.
  • stabilirea bazelor pentru receptie si ancorarea frecventei cristice in fiinta ta.

m172 - Copy (4)cod 1 – dimensiuni 21×30 cm, “Claritate mentala” – culoare – alb. Chakra corespunzatoare – coroana, al treilea ochi. Ne permite sa ne centram in acum si aici, eliberand gandurile care ne ocupa de obicei mintea intreaga zi. Ne concentreaza in momentul prezent, intr-un spatiu de claritate, liniste, pace si armonie.

m170 - Copy (4)cod 2 –  dimensiuni 21×30 cm, “Gratie Divina” – culoare – argintiu. Chakra corespunzatoare – coroana. Poarta amprenta energetica a Gratiei Divine si a razei argintie. Ne ajuta sa intram intr-o stare profunda de Iubire si Gratie, dizolvand in gratia divina temerile si densitatea noastra. Gratia divina este o stare de fericire si de liniste pura care ne aliniaza la pulsul sacru al inimii lui Dumnezeu-Zeita, ne conduce intr-o stare de pace absoluta in care gandurile noastre sunt linistite si intram intr-un moment de liniste inegalabil.

m173 - Copy (4)cod 3 – dimensiuni 21×30 cm, “Accelerare Vibrationala” – culoare – alb, roz. Chakra corespunzatoare – coroana. La alinierea cu energia acestui Cod vibratia noastra creste si se accelereaza rapid. Ne permite in acest fel sa accedem la dimensiunile superioare fara interferente, actioneaza direct asupra constiintei noastre, permitandu-ne sa accedem la Corpul nostru de Lumina, activand conexiunile cosmice care ne permit sa trezim viziunea interioara si constiinta noastra multidimensionala.

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s