Codurile Logos-ului solar

Codurile Logos-ului Solar – ne permit sa ne trezim la constiinta unificata, integrand in ADN-ul nostru modelele cosmice de Lumina,Iubire, Unitate, Cooperare si Compasiune.

Ne aliniaza la Constiinta Cristica in starile ei cele mai pure, apoi aduc imprinturile cosmice ale Soarelui Central Galactic, insusi originea Vietii.

Ne aliniaza la frecvente luminoase de iubire radianta si ne permite sa integram in sinele nostru principii elevate de Iubire, Unitate, Cooperare, Vointa si Compasiune, aliniind pulsul nostru al vietii la pulsul cosmic al Soarelui si Pamantului, unificand inima noastra.

Pe masura ce lucram cu fiecare dintre coduri ne vom aprofunda in oceanul de iubire infinita care provine din Soarele Central. Vom percepe conexiunea infinita cu toata viata in toate partile, infratindu-ne si solidaridandu-ne cu viata de pe Pamant si din Univers. Ne va permite sa integram certitudinea ca suntem cu totii UNUL.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

  • alineam pulsul si constiinta noastra la pulsul unificat al Soarelui si Pamantului.
  • sa trezim in Grila noastra Cristica conexiunile solare care se comporta precum punctele noastre de ancora pt. lumina si pt. razele cosmice.
  • sa incorporam lumina si informatie de frecventa inalta pt. a ne transforma constiinta in iubire
  • sa integram pulsatii inalte de iubire si unitate in Grila noastra Cristica pt. a trezi simtul nostru al respectului cosmic pt. viata.
  • sa trezim modelul cosmic al unitatii divine in celula mama a noastra (nucleul de 8 celule si in centrul perineului) si in ADN-ul nostru.
  • sa integram in ADN-ul nostru constiinta femininului si masculinului sacru pt. a vindeca si pt. a dizolva dualitatea interioara, pt. a  emerge drept fiinte unificate .m90 - Copy (4)
    cod 1 – dimensiuni 24,5×33 cm, realizat in creion (Simbolul “Floare Cosmica” – culoare – aurie. Chakra corespunzatoare – corpul de lumina; inima. Ne aduce o frecventa calda  de iubire, inflorire si expansiune. Simbolizeaza nastere Noii Fiinte Umane in constiinta cosmica,  fiinta ascensionata multidimensional. Suntem coconi de flori cosmice inflorind la viata prin intermediul iubirii. Ne extindem petalele catre infinit, ne manifestam prin intermediul sentimentelor noastre de unitate cele mai frumoase si pure. Ne permite sa vindecam in ADN-ul nostru constiinta de separare, de uitare, de inferioritate. Ne permite sa renastem drept flori cosmice in plina expansiune a divintatii proprii.)

disponibil la comanda

m91 - Copy (4)cod 2 –  dimensiuni 24,5×33 cm, realizat in creion (Simbolul “Inflorire solara” – culoare – aurie. Chakra corespunzatoare – plex solar. Ghidati de foart celor 4 elemente (reprezentat in cele 4 cadrane ale codului), Soarele ne inspira sa inflorim din interior, exteriorizand fructele noastre catre exterior in armonie perfecta. Reprezinta inflorirea, cresterea spirituala, viata in armonie. Ne impulsioneaza sa crestem si sa dezvoltam darurile noastre cele mai inalte in armonie cu Pamantul si cu viata insasi.)

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s