Filamente Delfinice

Codurile Filamentelor Delfinice – ne permit sa trezim cele 6 Filamente Delfinice in ADN-ul noastru, pe rand, care se comporta precum o aliniere completa si armonizare corporala multidimensionala. Alinierea filamenteleor delfinice ne permite un salt in constiinta prin  intermediul purificarii si sa trezim ADN-ul nostru cetaceu care este mostenirea noastra genetica cosmica de la iubietele noastre cetacee.

Acest lucru necesita cererea intregii Alinieri. Este o munca realizata in ADN-ul nostru de catre iubitele cetacee si sinele nostru superior.

Primirea acestei Alinieri te va ajuta sa:

  • vindeci si sa aliniezi corpurile tale subtile prin intermediul lucrului anterior realizat in corpul tau fizic, astral, emotional, eteric si de lumina.
  • echilibrezi chakrele si meridianele tale energetice
  • trezesti canalele tale cetacee de energie situate pe crestet si frunte
  • trezesti cele 6 catene de ADN delfinic

m171 - Copy (4)cod 1 –  dimensiuni 21×30 cm, “Alinierea corpului eteric”culoare – albastru. Chakra corespunzatoare – coroana. Ne ajuta sa aliniem corpul nostru eteric si constiinta noastra. Alinierea constiintei noastre cu corpul nostru eteric ne va permite sa primim informatii pure si cristaline, care ne aduc intelegere si claritate. Informatia curge si ne permite sa avem sanatate fizica si emotionala , iar corpul eteric poarta in structura lui conducatorul cosmic pt. corpul nostru si contiinta noastra.

m206 - Copy (4)cod 2 – dimensiuni 21×30 cm, “Corpul emotional” – ne aduce vindecare si alinierea corpului nostru de lumina. Vom primi valuri de lumina care vor stabiliza emotiile noastre, permitandu-ne sa curgem in armonie si sa inglobam in fiinta noastra constiinta cetacee a Vucuriei si Iubirii si vindecarea corpului nostru fizic, ne va ajuta sa dobandim sanatatea integrala, permitand constiintei cetacee sa fie incorporata la nivel celular si in ADN-ul nostru. Regleaza si echilibreaza apele (emotiile) corpului nostru. Culoare – albastru. Chakra – plexul solar.

m186 - Copy (4)cod 3 –  dimensiuni 21×30 cm, “Vindecarea Corpului astral” – culoare – albastru. Chakra corespunzatoare – ochiul al treilea. Ne ajuta sa purificam si sa aliniem Corpul nostru Astral la Corpul nostru de Lumina. Corpul nostru astral este purificat si vindecat astfel incat sa se poata alinia unic cu frecventele de Lumina si Iubire.

m187 - Copy (4)cod 4 –  dimensiuni 21×30 cm, “Vindecarea Corpului Fizic” – culoare – albastru. Chakra corespunzatoare – inima. Vindecarea corpului fizic actioneaza niveland, purificand si aliniind celulele noastre si punctele de legatura si ancorele cu Corpul nostru de Lumina, care sunt situate in chakrele noastre si in meridianele magnetice, permitand sa fie introduse in fiinta noastra valuri de Lumina si Iubire provenite de la frecventa cetacee.

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s