Seminte Cosmice

 

IMG_2457 - Copy (3)cod 1 – dimensiuni 30×25 cm, Portal Cosmic PLEIADIAN – pleiadienii sunt un conglomerat de diverse rase cosmice provenite din diverse sisteme planetare care se afla in jurul celor 7 Sori ai Pleiadelor. Ne ajuta in procesul de ascensiune prin intermediul deschiderii diverselor canale de comunicare. Prin prezenta lor ne ajuta sa ne reamintim si sa redeschidem registrele planetare pentru a accede din nou la intregul nostru potential. La randul lor, pleiadienii transmit metode multiple de vindecare, deschidere, activare a corpului de lumina si reconectare a ADN-ului. Pleiadele sustin frecventa cristalina, multe dintre cuarturile si cristalele care exista pe Planeta noastra detin conexiuni multidimensionale cu  cristalele pleiadiene. La randul lor cele 7 stele pleiadiene contin frecventa informatiei genetice a Bibliotecilor Vii.

IMG_2459 - Copy (3)cod 2 –  dimensiuni 30×25 cm, Portal Cosmic SIRIUSIAN – siriusienii sunt un conglomerat de fiinte de frecventa cristica specializati in ADN si reconstruirea corpului de lumina. Lucreaza impreuna cu Familia Cetacee de Lumina. La randul lor siriusienii detin una dintre cele mai mari Biblioteci Vii Cosmice care pastreaza istoria Galaxiei prin intermediul multiplelor tuburi de lumina acumulate in rafturi de cristal lichid in miscare. Sirius, pentru multe culturi antice ale Pamantului este un gardian al intelepciunii si evolutiei Pamantului. Aceasta se datoreaza faptului ca in trecutul cosmic al Galaxiei noastre Sirius a trecut prin acelasi proces de ascensiune prin care trece in acest moment Gaia.

m250 - Copy (4)cod 3 –  dimensiuni 25×25 cm, Portal Cosmic ORION – fiintele care vin de pe Orion, care ne asista in procesul de ascensiune, sunt fiinte de frecventa cristica. Tehnologia de lumina cu care s-au construit Piramidele atat in Egipt, cat si in Mexic, provin de pe Orion. Cele trei piramide din Egipt au fost create in aliniament perfect cu Orion care la randul lor sunt sincronizate cu trei piramide situate pe planeta Orionis localizata pe orbita stelei centrale a Orbitei Orion, care sunt exact la fel cu cele din Egipt. Fiintele de pe Orion au avut o foarte mare importanta dupa caderea Atlantidei. Prin intermediul calauzirii lor, cei ramasi din civilizatia atlanta au putut reconstrui grila lor electromagnetica permitandu-le sa-si recupereze intelepciunea si lumina. Fiintele de pe Orion care asista procesul de ascensiune ne ajuta sa ne insanatosim amprenta karmica, sa curatam memoria durerii si sa restabilim planul Divin pe Pamant prin intermediul vindecarii colective a karmei. 

disponibil la comanda

IMG_1141 - Copy (3)cod 4 – dimensiuni 20×20 cm, Portal Cosmic ARCTURUS – arcturienii sunt un conglomerat cosmic care lucreaza in conexiune cu Arhanghelul Metatron. Detinatori ai Razei Albastra-Violeta, arcturienii ne ajuta sa transcendem bariera ego-ului si a fricii pentru a ne activa prin intermediul expandarii contiiintei. Lucreaza prin intermediul geometriei de lumina transmitand coduri de lumina de vibratie foarte ridicata care ne ajuta la reactivarea in ADN-ul nostru a memoriei cosmice, reactivand cele 12 spirale de ADN cosmic. Sunt ingineri in genetica cosmica, precum niste gardieni ai luminii si ai ordinii cosmice prin intermediul purificarii densitatii cu Raza Albastra-Violeta. Arcturus este considerata a fi statie intermediara, o scoala unde sunt pregatite fiintele de dimensiunea a 5a inainte de venirea lor la prima incarnare in dimensiunea a 3a. Acea chemare ancestrala prin intermediul careia sunt convocate Fiintele de Lumina din Galaxie pentru a veni sa experimenteze dimensiunea a 3a si dualitatea. Acesta a fost emis din Arcturus si aici a fost locul unde s-a sarbatorit Marele Consiliu Galactic care  ne convoaca sa traim experienta liberului arbitru in dualitate. Arcturienii lucreaza in iubire si coopeerare cu Familia Intraterestra a Pamantului, avand in custodie orasele intraterestre si intramarine de pe Planeta.

disponibil la comanda

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s