Modele celtice

m67 - Copy (6)cod 1 – dimensiuni 44×33 cm, model celtic cu simbol “triquetra” (Triquetra – simbolizeaza trinitatea; unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute de protectie impotriva demonilor si a duhurilor necurate. La nivel energetic regleaza nivelul de deschidere a chakrelor si inlesnste primirea darurilor divine, in special a darului vindecarii, al clarviziunii si al clarauzului)

m75 - Copy (4)cod 2 – dimensiuni 40×30 cm (Triquetra – simbolizeaza trinitatea; unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute de protectie impotriva demonilor si a duhurilor necurate. La nivel energetic regleaza nivelul de deschidere a chakrelor si inlesnste primirea darurilor divine, in special a darului vindecarii, al clarviziunii si al clarauzului)

m104 - Copy (5)
cod 3 – dimensiuni 44×33

disponibil doar la comandam136 - Copy (4)cod 4 –  dimensiuni 15×10 cm, (Triquetra – simbolizeaza trinitatea; unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute de protectie impotriva demonilor si a duhurilor necurate. La nivel energetic regleaza nivelul de deschidere a chakrelor si inlesnste primirea darurilor divine, in special a darului vindecarii, al clarviziunii si al clarauzului); tabloul poate fi agatat pe perete sau folosit ca si rama foto

disponibil doar la comanda

m146 - Copy (3)cod 5 – dimensiuni 40×30 cm, (Triquetra – simbolizeaza trinitatea; unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute de protectie impotriva demonilor si a duhurilor necurate. La nivel energetic regleaza nivelul de deschidere a chakrelor si inlesnste primirea darurilor divine, in special a darului vindecarii, al clarviziunii si al clarauzului)

disponibil doar la comanda

IMG_0898 - Copy (3)cod 6 –  dimensiuni 30x30cm, Triquetra – simbolizeaza trinitatea; unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute de protectie impotriva demonilor si a duhurilor necurate. La nivel energetic regleaza nivelul de deschidere a chakrelor si inlesnste primirea darurilor divine, in special a darului vindecarii, al clarviziunii si al clarauzului; construit din cristale semipretioase de cuart roz si aventurin

disponibil doar la comanda

m23 - Copy (2)cod 7 –  dimensiuni 48,5×35,5 cm

vandut

m3 - Copy - Copy (4)cod 8 –  dimensiuni 40×30 cm

disponibil doar la comanda

IMG_1007 - Copy (3)cod 9 –  dimensiuni 40×30 cm; activeaza soarele interior

disponibil doar la comanda

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s