Simboluri ezoterice din pietre semipretioase

m79 - Copy (4)cod 1 –  dimensiuni 24,5×33 cm, construit din mix de cristale semipretios; Simbolul Libelulei – sparge iluziile create de altii in vietile noastre, impiedicand manipularea la mai multe niveluri. Aplicat pe chakra gatului, mareste comunicarea. Se poate folosi si pentru a contacta copilul interior si pentru a medita cu partea luminoasa din noi, pentru a ne autoimbunatati si pentru a ne creste capacitatea de a realiza ca totul este o iluzie.

m116 - Copy (4)cod 2 –  dimensiuni 24,5×33 cm, construit din mix de cristale semipretioase; Simbolul Infinitul (Casa din Tibet) – cercul, spre deosebire de linie nu are inceput si nici sfarsit. De oriunde incepi ajungi in acelasi loc. Dublul cerc este simbolul infinitului, al unitatii in dualitate, al puterii totale, al creatiei individuale, al manifestarii voii divine.

m77 - Copy (4)cod 3 – dimensiuni 33×24,5 cm, construit din cristal semipretios de turmalina; simbolul Cercul lui Melchizedek – varianta bidimensionala a Sferei lui Melchizedek din sistemul Ordinul lui Melchizedek. Reprezinta un vortex de lumina care are rolul de a curata canalul energetic central Sushuma. Folosit pentru protectie si curatare. m143 - Copy (4)cod 4 – dimensiuni 30×21 cm, simbolul “Why Ti” – are rolul de a integra energii noi, de vibratie superioara in campurile energetice. Functioneaza ca un radar energetic ce scaneaza zonele din jurul nostru, identificand energiile negative pe care le anihileaza, atragand energiile inalte, pe care le integreaza in propriile structuri informationale. Daca este desenat pe corp incepand cu zona chakrei coroana si pana la chakra radacinii, deschide chakrele si le ofera o puternica protectie. Se poate folosi si pentru a face ca un anumit lucru sa fie acceptat mai usor.

m80 - Copy (4)cod 5 –  dimensiuni 24,5×33 cm, construit din cristal semipretios de coral rosu si carneol; simbolul de echilibrare a energiei Kundalini – curata canalele Sushuma, Ida si Pingala si energizeaza si reface Sarpele Kundalini in cazul in care acesta are nevoie de energie. Ajuta la procesul de ascensiune al energiei Kundalini prin canalul central.

m97 - Copy (4)cod 6 –  dimensiuni 24,5×33 cm, construit din cristal semipretios de turmalina; simbolul Tam A Ra Sha – simbol tibetan cu rol foarte important in echilibrarea oricarui tip de energie. Are rol important in deblocarea energiilor stagnante. Iradacineaza si echilibreaza energiile telurice cu cele celeste aducand fiinta umana la nivelul la care trebuie sa fie pt. a se adapta situatiilor de viata. Are un rol foarte important in reducerea durerii.

m78 - Copy (4)cod 7 – dimensiuni 30×20 cm, construit din cristal semipretios de turmalina; simbolul Cinci cercuri – creeaza un spatiu sacru acolo unde este plasat. Ofera protectia celor cinci cercuri de diamant care pazesc casele de duhurile necurate si care creeaza in centrul lor coloane energetice de vibratie foarte mare.

disponibil doar la comanda

img_2100-copy-3
cod 8 –  dimensiuni 20×20 cm, Triquetra – simbolizeaza trinitatea; unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute de protectie impotriva demonilor si a duhurilor necurate. La nivel energetic regleaza nivelul de deschidere a chakrelor si inlesnste primirea darurilor divine, in special a darului vindecarii, al clarviziunii si al clarauzului. Construit din cristale semipretioase din aventurin, cuart roz, sodalit si cuart alb; realizat pe canvas

disponibil doar la comanda

IMG_2944-Copy - Copy (3)
cod 9 –  dimensiuni 20×20 cm , simbol sanscrit AUM sau OM – are putere de vindecare prin simpla sa prezenţă, emiţând energii purificatoare în jurul său; incantarea de trei ori a numelui simbolului are puterea de a curăţa spaţiul din jur. Realizat din cristal semipretios din agata mov; realizat pe canvas

disponibil doar la comanda

m142 - Copy (4)cod 10 – dimensiuni 30×21 cm, simbolul “Al Luma” – ajuta la receptionarea mesajelor de la ghizii superiori de lumina ai terapeutului in timpul unei sesiuni de vindecare. Ajuta oamenii sa nu mai judece, sa se smereasca si sa asculte sfaturile entitatilor divine, evitand “ispita demonului”. Se mai numeste “arcul cosmic”, avand rol de ajutor in calatorii atat fizice, cat si astrale. Sustine deschiderea catre benzile de vibratie superioara.

disponibil la comanda

IMG_2093 - Copy (2)cod 11 –  dimensiuni 20×20 cm (simbol sanscrit AUM sau OM – are putere de vindecare prin simpla sa prezenţă, emiţând energii purificatoare în jurul său; incantarea de trei ori a numelui simbolului are puterea de a curăţa spaţiul din jur)

disponibil doar la comanda

m190 - Copy (4)cod 12 –  dimensiuni 33×24,5 cm, construit din cristal semipretios de cuart de stanca; simbol High Low God Selves – simbol din Sechim Reiki; echilibreaza sinele cu supraeul (Sarpele Kundalini cu Ingerul), aducand intelepciune si cunoastere. Simbolul se mai numeste si “lumina hristica” si se mai foloseste pt. a implementa in oameni idealurile de iubire, compasiune si spirit divin, pt. ca toata lumea sa actioneze conform voii lui Dumnezeu, pt. realizarea voii Sale.

disponibil doar la comanda

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s