Simboluri Reiki

m117 - Copy (4)cod 1 – dimensiuni 20×30 cm, simbolul Dai Ko Myo – simbolul maestrului, aduce lumina. Reprezinta sursa de lumina universala. Este un simbol de vibratie foarte mare. Se poate folosi pentru protectie psihica si pentru curatarea si deprogramarea cristalelor terapeutice, umple cu lumina. Dai Ko Myo este viata, lumina, existenta, putere, fericire si succes. Este imaginea divinitatii manifestata prin palmele noastre in scopul vindecarii.

DSCN4100 - Copycod 2 – dimensiuni 20×30 cm, construit din cristale semipretioase – coral, carneol, sodalit, ametist, cuart roz, opalit, onix; simbolul Dai Ko Mio Tibetan – simbolul de maestru Reiki, aduce lumina. Reprezinta sursa de lumina universala. Este un simbol de vibratie foarte mare. Se poate folosi pentru protectie psihica si pentru curatarea si deprogramarea cristalelor terapeutice, umple cu lumina. Dai Ko Myo este viata, lumina, existenta, putere, fericire si succes. Este imaginea divinitatii manifestata prin palmele noastre in scopul vindecarii.

m52 - Copy (4)cod 3 –  dimensiuni 20×30 cm, construit din cristal semipretios de curt roz; simbolul Harth din sistemul Karuna Reiki – conecteaza la energiile Maicii Domnului, vindeca inima si toate problemele legate de inima, ajuta la vindecarea relatiilor. Simbol care se utilizeaza pt. inima si probleme de inima; umple cu iubire si lumina; folosit pt. dezvoltarea obiceiurilor sanatoase; folosit pt. a scapa de orice tip de adictie (cafea, tutun, alcool, droguri etc.); ajuta la dezvoltarea compasiunii; creeaza o stare de iubire in inima persoanelor din jur; bun pentru imbunatatirea relatiilor de iubire.

disponibil doar la comanda

m54 - Copy (4)cod 4 –  dimensiuni 20×30 cm, construit din cristal semipretios de ametist; simbulul Om (Aum)energia sa este de culoare alba, stralucitoare, de vibratie foarte inalta si cu o putere mare de purificare. Simpla rostire a numelui de 3 ori are puterea de a curati spatiul din jur. Are putere de vindecare prin simpla sa prezenta, emitand energii purificatoare in jurul sau.

disponibil doar la comanda

m55 - Copy (4)cod 5 – dimensiuni 20×30 cm, construit din cristal semipretios de sodalit; simbolul SHI KA SO din sistemul Usui Reiki – simbolul comunicarii; excelent pt. echilibrarea chakrei 5 si vindecarea problemelor legate de comunicare. Deschide canalele de comunicare. Este folosit pentru comunicarea cu alte persoane, cu Eul superior, cu ghizii spirituali, cu ingerii si entitatile de Lumina.

m51 - Copy (4)cod 6 –  dimensiuni 20×30 cm, construit din cristal semipretios de aventurin; simbolul Halu din sistemul Karuna Reiki – conecteaza la energiile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael, excelent pentru protectie si vindecare. Rupe schemele negative inconstiente; se foloseste ca sa acceptam partile noastre imperfecte si sa le indreptam sau vindecam, se foloseste ca sa nu dam vina pe altcineva in diverse situatii in care nu este vina lor; trateaza abuzurile de orice fel, in special cele sexuale; pt. a nu retrai emotii neplacute din trecut; inlatura toate atacurile fizice si psihice; elimina nesiguranta; se foloseste pt. chirurgia psihica de gradul 3; ofera mare protectie aplicat in casa sau in camere; echilibreaza total corpul si sufletul; scoate tot ce este negativ din om.

disponibil doar la comanda

m60 - Copy (4)cod 7 –  dimensiuni 20×30 cm, construit din cristal semipretios de opalit; simbulul Shanti – simbolul pacii, aduce pacea si creeaza increderea in viata. Este simbolul de detasare, pentru ca noi sa acceptam trecutul si prezentul; face sa dispara ingrijorarile; bun pentru insomnii si cosmaruri repetate; are efect rapid in caz de teama, angoasa si panica; ne face sa fim mai increzatori in viata; dezvolta cel de-al treilea ochi; deschide chakrele.

disponibil doar la comanda

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s