Zeitati

m35 - Copy (3)cod 1 –  dimensiuni 35,5×48,5 cm (Tara cea Alba – una dintre cele 3 zeite ale longevitatii. Simbolizeaza puritatea. Tara cea Alba, Mama tuturor Buddha-silor, este cea care daruieste longevitatea si energizeaza pe cei care o vizualizeaza, putând dupa aceea sa foloseasca acea energie pentru practica lor spirituala. Una din atribuţiile sale cosmice este aceea de a ne salva sau elibera de diferitele necazuri sau dificultăţi cu care ne confruntăm în viaţă (atunci când noi îi cerem aceasta cu fervoare şi sinceritate). Întrucât ultimul şi cel mai dificil obstacol pe care îl avem de depăşit îl reprezintă chiar mintea noastră, Tara ne ajută să trecem cu uşurinţă dincolo de gândurile şi valurile turbulente ale ideilor care se nasc clipă de clipă în minte.)

m71 - Copy (4)cod 2 – dimensiuni 44×33 cm (Buddha)

m39-copy - Copy (2)cod 3 – dimensiuni 35,5×48,5 cm (Dakini – traducerea literară a cuvântului “Dakini” este “Dansator al cerului”. Forma occidentală a dakinilor sunt îngerii.)m17 - Copy (2)cod 4 –  dimensiuni 30x40cm (Tara cea Verde Ne ghidează în ascensiunea noastră spre iluminare. Este Mama Eliberatoare care raspunde tuturor rugaciunilor. Se spune ca ea a rasarit din lacrimile varsate de Buddha al Milosteniei. Ea este descrisă în poziţie şezând pe o floare de lotus cu piciorul stang plasat peste coapsa dreaptă, iar piciorul drept lăsat să atarne înainte. Mâna sa stângă este plasată în dreptul inimii cu palma spre exterior, degetul mare de la mână şi degetul inelar atingându-se, iar celelalte trei degete fiind îndreptate în sus realizând astfel mudra oferirii protecţiei . Mâna sa dreaptă se odihneşte pe genunchiul drept, cu palma făcând mudra generozităţii. )

disponibil doar la comanda

DSCN4130 - Copycod 5  – dimensiuni 33x44cm (Tara cea Verde Ne ghidează în ascensiunea noastră spre iluminare. Este Mama Eliberatoare care raspunde tuturor rugaciunilor. Se spune ca ea a rasarit din lacrimile varsate de Buddha al Milosteniei. Ea este descrisă în poziţie şezând pe o floare de lotus cu piciorul stang plasat peste coapsa dreaptă, iar piciorul drept lăsat să atarne înainte. Mâna sa stângă este plasată în dreptul inimii cu palma spre exterior, degetul mare de la mână şi degetul inelar atingându-se, iar celelalte trei degete fiind îndreptate în sus realizând astfel mudra oferirii protecţiei . Mâna sa dreaptă se odihneşte pe genunchiul drept, cu palma făcând mudra generozităţii. )

disponibil doar la comanda

m5 - Copy (3)cod 6 –  dimensiuni 33×44 cm (Dansul lui Shiva –  in tradiţia indiană Shiva Nataraja esta Dansatorul Cosmic la o scară universală. În această ipostază a Sa, Shiva face să se manifeste energia eternă. Universul şi toate creaturile sunt efecte ale dansului său veşnic. Shiva Nataraja “Regele sau Stăpânul dansului cosmic”. Shiva este suveranul suprem al jocului sau dansului creaţiei, dar totodată El este maestrul absolut al scenei universale (macrocosmosul) pe care se desfăşoară acest dans (joc divin-iluzoriu). Dansul cosmic al lui Shiva este de fapt o reprezentare dinamică a celor 5 acţiuni fundamentale ale sale: 1) creaţie, 2) conservare, 3) distrugere, 4) ocultare (încarnare) şi 5) graţie (eliberare).  Cele mai celebre reprezentări ale lui Nataraja îl prezintă pe Shiva fixându-l triumfător cu un picior pe demonul Mujalaka, simbol al ignoranţei şi al lumii egoiste şi profane, în timp ce celălalt picior ridicat simbolizează starea de conştiinţă superioară (cea a lumii transcendente). Dansul se desfăşoară în sânul materiei, în corporalitate sau formă, atât la nivel individual cât şi la nivel cosmic (macrocosmic). Cercul de flăcări în mijlocul căruia se află Shiva Nataraja semnifică simbolic roata ansamblului forţelor naturii, în contrast cu dansul înţelepciunii transcendente a lui SHIVA. În unele lucrări, acest dans cosmic este asimilat cu Pranava (AUM). Dansul lui Shiva Nataraja se numeşte Ananda Tandavam – fiind scopul final al oricărui yoghin, de a duce corpul şi sufletul împreună, paradis şi pământ împreună, imanenţă şi transcendenţă, dar şi transcenderea condiţiei umane într-un mod care poate fi vizibil.)

disponibil doar la comanda

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

**Tablourile vandute se pot realiza la comanda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s