Grile de cristal

Aceste grile de cristal pot fi luate cu noi in diverse calatorii pe care le facem, pentru ca ele sa ne ajute indiferent de locul in care ne aflam.

img_2829-copy

img_2832-copy

cod 1 – Grila de cristal pentru armonizarea relatiei de iubire sau pentru atragerea unui partener de viata. Contine: varfuri brute de cuart alb potentate cu cupru, pietre rulate de cuart roz, inima din cuart roz potentata cu cupru, caseta din lemn pictata manual, cu simbolul „Inima universala sacra”

disponibil doar la comanda

img_2814-copy

cod 2 – Grila pentru abundenta si prosperitate financiara. Contine: varfuri brute de citrin potentate cu cupru, piestre brute din pirita, cutie din lemn pictata manual, cu simboluri de atragere si potentare a abundentei si prosperitatii financiare.

img_2713-copy

img_2708-copy

cod 3 – Grila pentru protectie si pamantare. Contine: Varfuri brute din cuart alb imputernicite cu cupru, pietre de hematit, piatra de citrin rulata imputernicita cu cupru, caseta din lemn pictata manual, cu simbolul „samanta vietii”.

img_2721-copy

img_2717-copy

cod 4 – Grila pentru vindecarea pantecului, dezvoltarea si exprimarea energiei feminine. Contine: Baghete brute din selenit potentate cu cupru, pietre rulate de carneol, diamant herkimer brut potentat cu cupru, cutie din lemn pictata manual, cu simbolul „vindecarea pantecului, conectarea cu Mama Pamant; bogatie, putere de materializare”

IMG_1839 - Copy
IMG_1840 - Copy

IMG_1837 - Copy

cod 5 – Grila de cristal pentru conectare cu taramurile angelice, vindecarea si activarea chakrei gatului sau activarea chakrei vietilor anterioare. Contine: baghete de selenit brute potentate cu cupru, pietre rulate de acvamarin, druza de celestina, cutie pictata manual cu simbolurile „samanta vietii” si „libertate”. 

disponibil doar la comanda

img_1821-copy
IMG_1819 - Copy

cod 6 – Grila de cristal pentru conectarea cu Sinele Divin si interiorizare. Contine: 7 druze de ametist, un cluster de cuart alb, cutie de lemn pictata manual cu simbolul „samanta vietii”. 

IMG_1876 - Copy

  IMG_1875 - Copy

cod 7 – Grila de cristal pentru protectie sau evolutie spirituala. Contine: 6 varfuri brute de cuart alb potentate cu cupru, diamant herkimer brut asezat pe cupru, cutie de lemn cu simbolurile „samanta vietii”, litere de foc pentru protectie, trezirea magului interior, pentru forta si esenta divina.

disponibil doar la comanda

Reclame