Marturii

“O calatorie in lumea fosnitoare a sunetelor

Inchid ochii si ma cufund in liniste – o liniste care se prelungeste frumos cu primul sunet. Am venit fara asteptari (poate singura asteptare nerostita, si ceva dupa care tanjeam, era legata de odihna) insa in mod paradoxal acest prim sunet este exact sunetul pe care il…asteptam.
Corpul meu e recunoscator, si se relaxeaza si mai mult. Sunetele curg in continuare, una dupa alta, uneori ca o unda, alteori ca picaturile; sunete colorate, usoare sau dense, jucause sau ferme. Simt ca pasesc in adancul unei paduri, intr-un clar-obscur verde roditor – si corpul meu se relaxeaza si mai mult. Ma aflu intr-un spatiu fosnitor atemporal, unul foarte potrivit pentru mine. Sunetele susura mai departe, pot fi clopotei sau poate fi paraul care curge prin preajma – il aud, dar nu-l vad. Sau pot fi amandoua. Poate si mirosul profund mentolat e doar o alta forma de sunet – nu stiu, dar e exact ce am nevoie.

Calatoria se incheie bland in sunete de spiridusi demult uitati, adusi in prezent de – acum stiu – clopoteii cristalini de peste tot din jurul meu.

Pentru mine, a fost una din cele mai potrivite terapii – din cele care se adreseaza direct emotiilor si corpului, te poarta intr-un spatiu al vindecarii din interior (si al inspiratiei) si lasa mintea sa se odihneasca in imaginile-de-dincolo-de-minte. O experienta pentru care sunt recunoscatoare si pe care o voi repeta, cu siguranta.

Multumesc!”
Ana Maria

_____________________

Am întâlnit-o pe Cristina  pentru prima oară în vara anului 2016 și am ajuns la ea cu o problemă de sănătate majoră, care mi-a afectat bunăstarea și decursul vieții timp de cel puțin 15 ani, și anume endometrioză diagnosticată de gradul 4. Am încercat să abordez această problemă prin diferite intervenții și terapii alternative și holistice în ultimii ani, în care afecțiunea a avut un impact din ce în ce mai supărător asupra sănătății. Deși am încredere în acest tip de abordări, recunosc că m-am apropiat de Cristina cu o oarecare susceptibilitate și reținere inițial, dar asta doar datorită deznădejdii care mă încerca la momentul respectiv,  venită  de pe urma eșuării diferitelor mele eforturi de a ameliora endometrioza de-a lungul anilor.

Însă Cristina mi-a inspirat încredere și mi-a demonstrat competența harului ei vindecător încă de la prima ședință. M-am reîntors săptămânal la terapia ei cu mare curiozitate și speranță.  Inițial a fost o perioadă de câteva săptămîni în care Cristina a abordat cu atenție sporită această problemă principală, dar adiacent am lucrat și cu diferite alte probleme sau încercări venite din sfera emoțională, relațională, familială, aspecte ale dezechilibrului energetic și multe alte nesiguranțe și „dileme existențiale”.

După aproximativ patru luni de terapie, am reușit să reglez menstruația, care lipsea cu desăvârșire  la momentul începerii  ședințelor cu Cristina, iar durerile să se diminueze în mod considerabil. Vis-a-vis de această problemă, pot spune că acum, la aproximativ 8-9 luni de la prima întrevedere cu Cristina, sunt fericită să am un ciclu menstrual „normal”, care să nu îmi afecteze negativ calitatea vieții și să mă bucur de un aparat reproductiv funcțional și sănătos. Crisitinei îi sunt recunoscătoare pentru căldura și iubirea, dedicția și atenția, interesul și încrederea, cu care continuă să mă sprijine și să mă îngrijească în orice fel de problemă care apare pe parcurs.

I.S. 33 ani, terapeut

______________________

In 2013 am achizitionat o mandala si un simbol ce ma conecteaza la ingerasul meu pazitor. Am avut mare incredere in puterea lor si iata ca Dumnezeu a vrut ca totul sa se aseze bine pentru mine.
Dupa o perioada teribil de grea, lucrurile au inceput, in sfarsit sa se aseze. Viata mea personala s-a imbunatatit considerabil, in sensul ca sufletul meu pereche m-a gasit si de 2 ani avem o relatie minunata, iar anul viitor vom deveni sot si sotie. Problemele de sanatate pe care le-am avut, cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am depasit si acum suntem bine, atat eu cat si parintii mei. Viata mea profesionala, de asemenea, a intrat pe un fagas foarte bun, in sensul ca mi-am dorit mult sa lucrez la compania aceasta si iata ca de mai bine de un an lucrez aici si imi merge bine, sunt apreciata, remunerata corespunzator, am un colectiv minunat si am liniste, ceea ce este foarte important pentru mine.
Multumesc Cristinei pentru tot ajutorul, pentru buna intelegere pe care a avut-o fata de problemele pe care i le-am expus de-a lungul timpului si pentru ca m-a sprijinit sa inteleg o multime de lucruri. 
Diana C.
______________________

“Am participat de curand la o sesiune de lucru cu sunetele bolurilor asupra prosperitatii financiare. Inca de a doua zi s-au simtit efectele curatarilor care au fost facute cu ajutorul sunetelor. Am o mica afacere, iar a doua zi dupa participarea mea la aceasta sesiune vanzarile au crescut si au aparut oportunitati de colaborare. Multumesc cu multa recunosctinta pentru ajutorul acordat.”

Laura Alexandru

______________________

„La întâlnirile organizate de Cristina atmosfera este relaxata, curata si echilibrata, cursurile sunt structurate pragmatic, cu informații noi chiar si pentru cei cu experiența in domeniul spiritual.

La aceste workshopuri,  meditațiile si initierile au avut mereu semnificații si mesaje. Revin cu drag.”

A.G.P.

______________________

Intalnirea lui Chris , imi place sa-i spun asa pentru ca mi se pare un nume foarte sugestiv, care parca iti face pregatirea sa intalnesti o persoana cu o prezenta angelica , exact asa cum este de fapt Cristina…intalnirea cu ea spuneam, ca orice intalnire nu a fost intamplatoare. A venit la momentul potrivit parcursului meu de transformare si evolutie personala.

Am avut sansa sa ma intalnesc cu Arhanghelii, sa fac “cunostinta” cu Ordinul Arhanghelului Mihail (fata de care m-am simtit mereu atrasa si fascinata), sa intonez vibratiile lor de contact, sa am acces la mudrele lor.

I-am intalnit la initieri, dar le-am simtit prezenta protectiv-energetica in meditatiile noastre de grup.

Am descoperit-o pe Quan Yin si Flacara Lavanda, pe care o accesez mai mereu, e blanda si  mangaietoare, lucreaza subtil si asezat.

Am inceput sa activez si energiile cristalelor eterice , nu doar ale celor materializate in istoria Mamei Pamant.

Chris mi-a oferit uneltele potrivite la momentul potrivit , intr-o maniera angelica, desprinsa parca din Lumea de SUS…o lume inalta, luminoasa, buna , pe care ajungem incet , incet sa o recunoastem in noi insine : dainuie aici dintotdeauna, dar am fost invatati sa cautam totul in afara noastra….

Multumesc pentru cunoastere, simtire si lumea minunata descoperita alaturi de tine, Chris !

Camelia – Maria

_______________________

Experientele mele nu pot fi descrise in cuvinte sau nu ma pricep. Tot ce  pot spune este ca am evoluat enorm din punct de vedere spiritual. Experientele se traiesc nu se pot povesti.

Cristiana V., eleva a Scolii Initiatice Pleiadiene a Creatiei

_______________________

„Am cunoscut-o pe Cristina la un curs de dans pe care îl frecventam amîndouă. Ne-am împrietenit repede și am aflat apoi despre unul din numeroasele talente ale Cristinei, cel de cosmeticiană. În cateva ședințe de tratament cu substanțe 100% naturale am aflat mai multe lucruri decît aflasem în mulți ani și, cu ocazia asta, mi-am dat seama nu numai că este o cosmeticiană excelentă (m-a învățat cum să mă îngrijesc singură), ci că este pricepută și la vindecări. M-a ajutat foarte mult într-o perioadă mai dificilă prin care am trecut și îi sînt recunoscătoare pentru asta. Cristina este pentru mine o prietenă bună, învățătoare și vindecătoare și o recomand cu căldură de cîte ori am ocazia.”

Dana M., România

______________________

„I had the good fortune to receive two energetic treatments from Cristina.  The first one was after I had been in a bicycle crash and injured my right shoulder.  It had been hurting me for a couple weeks when I mentioned it to Cristina.  She asked if I would allow her to perform a energetic treatment on my shoulder.  I said yes, of course.  A day or two later I was sitting at my computer.  My shoulder had been hurting ever since the crash.  Then suddenly I moved it and experienced a little pop…and in that instant all the pain vanished.  I was so excited and thankful.  I immediately sent Cristina a message telling her what had happened.  She responded saying she had just done a energetic treatment for my shoulder. That was twenty-two months ago and my shoulder has been pain free ever since that day.  This treatment was performed at a distance of 8600 km.”

John C. – USA

______________________

„Am experimentat o sesiune fenomenala individuala cu boluri tibetane si boluri de cristal cu IONUT oferind in mod intuitiv exact vibratiile pe care corpurile mele chiar si cele subtile le-au primit precum un puzzle in deplina intregire.
In aceeasi sesiune CRISTINA a aplicat tehnicile sale de bioenergie si clarviziune. Senzatiile si experienta cu cei doi tineri terapeuti au fost de neuitat, cu invataminte profunde si efecte revigorante si energizante. Recomand cu caldura asemenea experimentare.”

Mihaela P.

_____________________

„Am participat de curand la seara de meditatie cu boluri tibetane si a fost incredibil. Sunetul era atat de relaxant incat fara sa vreau corpul mi s-a relaxat apoi surprinzator am avut o senzatie de usurare si calm, am atipit. Nu stiu pe ce meleaguri spiritul meu a zburat stiu doar ca fara voia mea m-am intors chiar aproape de final. Ma simteam atat de bine n-as fi vrut sa se termine.”

Flori I.

_____________________

„Cristina este un suflet minunat. M-a ajutat neconditionat si astfel am putut gasi rezolvarea unei probleme pe care nu as fi putut sa o rezolv singura. Este un exemplu de iubire neconditionata si de lumina. Fie ca este vorba de minunatele initieri, cursuri pe diverse teme, terapie cu boluri, light language, mandale vindecatoare sau un simplu sfat, intotdeauna am plecat mai luminoasa de la intalnirile cu ea.”

Georgiana C.

_____________________

Experienta retreatului de vindecare a pantecului a fost una absolut minunata. Vindecarile ce au avut loc pentru mine au fost neasteptate, iar recunostinta pe care o simt este dincolo de orice cuvinte. Nu doar ca am beneficiat de vindecari ale pantecului (o zona care nu este prioritara pentru mine), ci si vindecari ale liniei ancestrale si ale ranei primordiale feminine, care la randul lor, vor aduce dezlegari si vindecari si mai profunde in timp. De asemenea, personal, au avut loc curatari si activari deosebit de importante, ce nu au avut legatura cu tematica retreatului, lucru cu totul neasteptat. Chiar si dupa ce m-am intors acasa, am putut simti cum se lucreaza inca pe zona pantecului, simtind mici disconforturi, care acum s-au oprit.

I.D.

____________________

Desi Scoala de Vara s-a terminat de cateva zile bune, abia acum am reusit sa imi adun gandurile si sa iti spun ce experienta extraordinara a fost pentru mine! Am descoperit in mine stralucire, forta si energie, inima mi s-a deschis, mintea a devenit mai sclipitoare! Am simtit vibratiile asemeni unor sunete muzicale menite sa armonizeze corpul, mintea si spiritul!
Cuvinte care sa descrie in totalitate deschiderea spre adevar pe care am simtit-o in aceste zile minuntate petrecute la Scoala de Vara nu am reusit sa gasesc!
Cristina, cu tine invat sa ma vindec, sa ma deschid, sa iubesc si sa daruiesc! Esti un om minunat!
Iolanda B.
_________________
Scoala de vara prin programul ei a fost pentru mine o perioada binevenita de lucru cu sine caci desi lucrez cu mine de ceva vreme ultimul an a scos la iveala emotii si sentimente negative adanc inradacinate in mine iar confruntarea pe care o abordam eu cu ele era cumva abuziva fapt care a condus la afectarea si a corpului fizic.  In lucru individual cu mine meditatia era pentru mine o metoda de relaxare si de conectare pe care insa o pierdusem ca varianta datorita blocajelor la care am ajuns si a neputintei de a le depasi singura, astfel imi era teama de a mai accesa interiorul meu. Avand in vedere faptul ca eu am mai avut sansa sa particip la evenimente de vindecare sub indrumarea Cristinei, pe care care le-am resimtit extrem de blande si benefice am stiut ca asta este o sansa pentru mine in a-mi recapata curajul de a ma reconecta cu interiorul meu. Astfel, meditatiile ghidate, energiile, mesajele trimise sau primite in si din spatiu sacru pe care tu il poti face accesibil cu gratie pentru cei ce cauta vindecarea au facut posibila si pentru mine patrunderea in adancul inimii mele in conditii de siguranta si redobandirea increderii in folosirea acestei practici pentru vindecare interioara.
In programul scolii au fost incluse de asemenea alaturi de meditatii si sedinte de vindecare cu voce, cu cristale si geometrie sacra care au accesat si antrenat energiile subtile deosebite permitand astfel eliberari, reconectari si vindecare profunda acolo unde era nevoie si se putea primi la momentul respectiv. Ca urmare starea mea de sanatate chiar dupa a 2 a zi de participare s-a imbunatatit simtitor, eram mai calma, durerile au scazut in intensitate, somnul inca intrerupt de ganduri revenea insa mult mai lin, iar depresia si starea de disperare chiar au disparut.
Alaturi de vindecari am mai primit initieri si impregnari cu limbaje de lumina ale bucurie de viata precum si programe de readuce a vitalitatii in corpul fizic si de a permite de acum incolo o  evolutie spirituala prin iubire si armonie paralel cu ajutorul si sustinerea necesara eliberarii de programele negative si atasamentele de suferinta. 
Una peste alta dupa o saptamana de lucru intens cu mine la acesta scoala de vara, cu recunostiinta iti multumesc  pentru tot ce am primit prin care as remarca eliberarea de suferinta, redobandirea capacitatii de a medita si mai ales faptul ca ma simt increzatoare in capacitatea de a ma recupara si a aduce bucuria in viata mea.
Cu multumiri si recunostiinta, 
Daniela I.
__________________
Nu știu cum sa spun ce simt, cum ma simt după aceasta săptămâna de lucru intensiv la Scoala de vara. Ma simt diferit,total diferit. Ma simt alta, o noua versiune a mea, eu așa cum știam ca as vrea sa fiu. Simt ca am făcut pace cu mine, ma simt bine cu mine, am ajuns sa ma accept așa cum sunt, sa ma văd prin ochii iubirii, sa ma bucur ca sunt! Totul e diferit acum. Am eliberat, am vindecat, am renunțat la multe convingeri, m-am deschis și am primit mai mult decât mi-as fi putut imagina. Multumesc pentru toate conștientizările, pentru vindecare, pentru darurile de care sunt conștientă și pentru tot ce am primit- fiindcă știu/simt ca e mult mai mult. Multumesc e prea simplu pentru tot ce as vrea sa cuprindă. Multumesc ca te-am întâlnit. Îți repet și îți voi repeta ori de câte ori am ocazia, pentru ca nu-i suficient( undeva acolo sa se strângă sa știi cât de mult “cântărește”- alta metoda încă nu am găsit încă) Multumesc ca mi-ai fost și îmi ești alături in călătoria mea către mine, in procesul meu și simt ca sunt pregătită de o noua etapa, pentru ce va urma. Si mai simt ca va urma cea mai frumoasa parte din viața mea!😊 Multumesc din toată inima!!!❤️ Multumesc tuturor sufletelor minunate pe care le-am întâlnit! Creștem impreuna!❤️❤️❤️
Elena M.
_________________
M-au atras desenele de pe site ,in special 2.. Am cateva zile de cand le vizualizez mereu si raspunsuri minunate ies parca de acolo,din interiorul meu uitat de demult…Multumesc pentru aprobarea de a le utiliza.
Mihaela B.
__________________
Multumesc inca o data pt. experienta din weekend. Nu am mai simtit atat de intens o meditatie, iar prezenta ta e numai lumina si puritate. Inca mai procesez tot ce am simtit 🙂 De abia astept sa ajung si la alte intalniri sau cursuri la tine. 
Raluca M.
__________________

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s