SOUND HEALING REATREAT – 13-15 septembrie

Cu bucurie va anuntam sustinerea celui de-al 3 lea retreat de sound healing. Vom avea parte de un cadru restrans, astfel ca fiecare persoana sa se simta in confort si siguranta si sa poata primi atentia de care are nevoie. Ne vom concentra pe eliberarea de emotii negative si nebenefice noua, de tipare mentale vechi si negative, de energia stagnanta care ne tine pe loc sau care ne face sa ne miscam greoi prin viata. Eliberand energia trecutului, care este nebenefica pentru noi sau cea care nu ne mai este de folos, incepem sa ne simtim mai usori si capatam un alt tonus si perspectiva asupra vietii si existentei noastre. Incepem sa avem mai multa claritate interioara, suntem mai increzatori in noi insine si in forta vietii, incepem sa ne deschidem si mai mult catre frumos si inalt. Si astfel ne incarcam cu tot ce inseamna bucuria vietii, aducand-o la materializare in realitatea noastra.

Programul pe care l-am pregatit este urmatorul:

Vineri 12 septembrie

  • meditatie de armonizare a grupului si deschidere catre vindecare, iubire si cresterea in constiinta
  • stabilirea intentiilor
  • viziunea armoniei personale

Sambata 13 septembrie

  • vindecare in corp
  • vindecare in suflet
  • vindecare in Spirit

Duminica 14 septembrie

  • bucuria vietii

Sunetul este unul dintre cele mai puternice instrumente de vindecare si evolutie spirituala ale Noii Ere. Sunetul a fost folosit din timpuri stravechi in vindecare. Vechile civilizatii, precum Lemuria si Atlantida, foloseau puterea sunetului inclusiv pentru materializare. In Creatie, totul se afla intr-o armonie, adica vibreaza pe anumite armonici, frecvente. Centrii nostri energetici vibreaza la anumite frecvente, creand armonici complete sau incomplete, pure sau impure. Sunetul sacru, cel folosit cu cunoastere si responsabilitate, este cel care aduce modificare benefica la nivelul armonicilor interioare, ajutandu-ne sa ne echilibram, sa vibram in armonici complete. Atunci cand vibrezi in aceasta maniera, boala nu mai are cum sa existe, suntem complet constienti de sine, de cine suntem, de unde venim si motivul pentru care fiintam aici. Suntem reconectati cu vibratia planetei pe care traim, care este sursa noastra de viata, precum si cu Divinitatea Suprema, care este Sursa a tot si toate.

Instrumentele utilizate in cadrul intalnirilor sunt: boluri tibetane cantatoare, realizate din 7 metale, gong japonez realizat manual, boluri de cristal, realizate din cuart de puritate 99,99%, talgere tibetane, clopot tibetan, clopotei de vant cu sunete de puritate foarte inalta, didgeridoo realizate din mai multe tipuri de lemn, tobe samanice, fluiere nativ amerindiene, caval, cupe de cristal alchimice, merkaba de cristal, lira de cristal. In functie de necesitatile individului sau ale grupului si tematica de lucru, sunt folosite si combinate in chip maiestuos si armonios diversele tipuri de instrumente, cu sunetele vindecatoare aduse de fiecare in parte.

Toate instrumentele vindecatoare, pe care le utilizam in terapiile individuale sau de grup, au fost create de la bun inceput cu rugaciuni si intentii de vindecare, au fost chemate cu intentia de vindecare, au fost obtinute ca daruri in urma lucrului spiritual, sunt mentinute in anumita stare de curatenie energetica si in vibratii inalte pentru a-si potenta din ce in ce mai mult puterea de vindecare.

Inscrierea se efectueaza cu nume si nr de telefon la: 0726 784 373, artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com

Plata se poate efectua in 2 sau 3 transe. In 2 transe: 550 lei pana in 31 august, 550 lei pana  in 8 septembrie. In 3 transe: 350 lei pana in 25 august, 350 lei pana in 31 august, 400 lei pana in 8 septembrie.

Perioada: 12-14 septembrie

Numarul maxim de participanti: 10 persoane

Contributia de participare: 1100 lei.

Include: cazare si seminarii

Nu include: transport si masa

Va asteptam alaturi de noi, intr-o frumoasa calatorie a cunoasterii de sine, vindecarii, si a deschiderii catre inalt!

Reclame