SCOALA PLEIADIANA, ROMANIA

1

arec.vom.eldem.erim.besson.tecrr.RA.ervim.elkum.tekir.faqrr.desvom.ter.RA

SCOALA INITIATICA PLEIADIANA A CREATIEI 

Scoala isi deschide portile pentru o noua grupa incepand cu anul 2020.  Data de incepere a celei de-a sasea grupe a Scolii Pleiadiene,  Romania, va fi 25-26 ianuarie 2020. Pentru aceasta grupa, 3 niveluri (9 luni de cursuri), vor putea fi urmate si de la distanta. Apoi prezenta fizica va fi obligatorie. Cine, din varii, motive, va renunta la un moment dat urmarea cursurilor Scolii, se va putea alatura in anii urmatori la grupele care se vor forma atunci, reluan cursurile de unde au ramas.

Frecventa cursurilor este de 1 weekend pe luna.

Data limita de inscriere: 10 ianuarie 2020.

Va astept cu drag si bucurie pe toti cei care simt din inima ca aceste invataturi si practici sunt pentru ei. Inscrierea se face la 0726 784 373, artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com.

Aceasta scoala va avea o durata de aproximativ 2 ani de zile (incluzand lunile de vacanta). Se va desfasura pe 7 niveluri, fiecare nivel avand alte 3 sub-niveluri. Cursurile vor fi lunare si se vor desfasura pe parcursul unui weekend (sambata si duminica; 1 weekend pe luna). Vor fi cursuri intensive, cu informatii din diferite arii. Toate acestea ne vor ajuta in evolutia spirituala personala si la perfectionarea structurilor noastre subtile si pe mai departe, la crearea noii societati a noii Ere de Aur, a templelor de lumina care vor servi umanitatea si la curatarea si vindecarea Mamei Geea. (pentru cei care vor simti chemarea, in functie de misiunile proprii)

De ce Scoala Initiatica Pleiadiana a Creatiei , Romania?

Pleiadienii sunt o civilizatie care la un moment dat si-a definitivat toate stadiile de evolutie si a ajuns in punctul de a se Uni cu Creatorul sau de a se intoarce in Creatie si a ajuta, avand cunoasterea experientelor anterioare, la evolutia si vindecarea anumitor civilizatii, Spirite si zone ale Creatiei. Din iubire si daruire fata de TOT, au ales cea de-a doua varianta si iata, beneficiem si noi pe aceasta planeta, in aceasta tara minunata, de invatatura lor, care ne va ajuta la restabilirea pacii si armoniei in noi, in tot ceea ce ne inconjoara , la ancorarea si manifestarea Noului Pamant in noi si in viata noastra.

Cursurile contin cunoasteri avansate legate de Creatie si modul ei de functionare si ajuta la intelegerea si reamintirea traseului nostru ca Spirit si motivul incarnarii in acest Timp si Spatiu.

Vor fi abordate subiecte multiple, simple, dar si complexe: modalitati de lucru cu cristalele, cu energia Universala, curatari si protectii energetice, functia geometriei sacre si utilizarea ei in viata unui initiat, utilizarea uleiuilor esentiale de grad terapeutic pentru deblocari spirituale, lucru cu Ingerii, Arhanghelii, Maestrii Ascensionati, Fiintele de Lumina, extraterestrii de lumina, intraterestrii de lumina, vindecari ale structurilor fizice, ale celor Sufletesti si ale celor Spirituale, deschiderea centrilor energetici principali si cei superiori, calatorii in spatii inalt dimensionale, rolul sunetului sacru in Creatie, conectarea cu Scoala Pleiadiana Galactica etc.

In decursul intalnirilor vom avea parte atat teorie, cat si practica si vom lucra atat cu emisfera dreapta, cat si cu cea stanga.

La finalizarea fiecarui nivel fiecare elev va primi cate un set de ghizi de lumina, care va lucra indeaproape cu ei zi de zi, pregatindu-i pentru finalizarea urmatorului nivel. Ei vor fi observatori ai modului de manifestare in viata de zi cu zi, iar acolo unde se manifesta deficitar, vor fi ghidati bland catre ce anume este de vindecat, ce energii ale trecutului trebuie eliberate, astfel ca elevul sa ancoreze echilibrul si armonia in sine si in toate aspectele vietii sale.

PROGRAMA SCOLARA:

NIVELUL 1 – consolidarea fundatiei (trecerea in urmatoarea dimensiune a planetei cu tot cu locuitorii ei, vindecari asupra intregii structuri cu ajutorul echipelor medicale interdimensionale, geometrie sacra, conexiunea cu ingerii si arhanghelii)

NIVELUL 2 – ajustarea frecventei (vindecari in straturile mai adanci ale fiintei, conectarea mai profunda cu sufletul, echilibrul minte-suflet, inceputul re-amintirii)

NIVELUL 3 – lucrul cu sine (lucrul asupra remanentelor emotionale si a lectiilor restante, functionarea conform noilor coduri feminine si intrarea in dharma, iubirea de sine)

NIVELUL 4 – schimbarea (vindecarea inimii, ajustarea geometriei sacre personale, deschiderea extra-simturilor la urmatorul nivel, crearea Merkabei personale)

NIVELUL 5 – conectarea la sferele mai inalte (Ierarhii Cosmice, Razele planetare, Flacarile Creatiei)

NIVELUL 6 – interiorizarea (explorarea mai profunda a sinelui si auto-cunoastere, stabilizarea structurilor subtile in dimensiunea superioara, intelegerea profunda a Creatiei si evolutiei, iubirea neconditionata)

NIVELUL 7 – inceputul (amintiri din vieti trecute, contactul cu civilizatiile de lumina intraterestre si extraterestre, misiunea personala pentru Noua Era)

_________________________

Orar cursuri: 1 weekend pe luna, Sambata si Duminica, intre 11.00-18.00

Contributia de participare: 400 lei/1 weekend (sambata si duminica) de cursuri

Pentru inscriere este necesara plata a 100 lei pentru rezervarea locului, nerambursabili in cazul in care se renunta la participarea la cursuri.

Cursurile se vor tine in grup restrans: minim 12 participanti, maxim 20 participanti

Elevii Scolii vor primi programa extinsa pentru fiecare nivel si subnivel in parte.

_________________________
*Din experientele anterioare stiu ca multe persoane isi fac griji datorita duratei Scolii. Este bine de stiut ca puteti urma cursurile doar atat timp cat doriti si cat puteti. Se poate renunta oricand si se poate relua Scoala de la nivelul la care ati ramas, cu una dintre grupele viitoare.
 
Stiu ca sunt persoane care si-ar dori sa participe, dar fie nu se afla in tara, sunt din alt oras sau nu pot veni decat partial la cursuri. Vestea buna este ca partial cursurile se pot urma si de la distanta. Fiecare grupa va avea permisivitatea ei. 

11 comentarii la &8222;SCOALA PLEIADIANA, ROMANIA&8221;

 1. Pe parcursul călătoriei de 2 ani am crescut și evoluat, am învățat numeroase tehnici de lucru spiritual, am primit foarte multe daruri spirituale, învățături prețioase ale sufletului care m-au ajutat să mă înțeleg mai bine ca spirit, să mă vindec și să mă eliberez, având parte de susținere constantă și de un spațiu sigur și sacru. De asemenea, am participat la numeroase lucrări spirituale la nivel planetar și cosmic, și am aprofundat tainele Universului și ale Creației, ajungând la conștientizări importante.

  G.D.I.

 2. Pentru mine Scoala Pleiadiana înseamnă începutul unui mare cântec și tremurul sufletului care- l canta. Este regăsirea esenței divine. Este prietenie și poveste fără sfârșit. Aici am regăsit glasul copilăriei și bucuria de a trai, conexiunea cu ființele de lumina și frumusețea fiecărui suflet pe care îl întâlnești în călătoria ta. Este spațiul în care vin cu inima deschisa și unde fiecare clipa are încărcătură magica, pentru ca legătura creată intre noi este magica. Mulțumesc tuturor ființelor de lumina, Cristinei și sufletelor minunate care au fost si sunt alături de mine în călătoria mea spre regăsirea esenței divine!

  Elena I.

 3. E minunat ceea ce faceti, fi-ti binecuvantati…imi doresc sa pot participa….dar din Germania….daca veti face acest curs si online poate vor putea beneficia si cei de departe.
  Cu drag Larisa

 4. “Am incercat sa scriu de ce am ales aceasta scoala ,insa nimic nu se asternea pe foaie. E pentru ca nu e un proces mental. Raspunsul vine din adancul spiritului. Sufletul stie calea. Isi alege drumul pe care sa mearga spre Evolutia lui. Spre Sursa.
  Pot sa spun ca parcursul meu in scoala a fost un proces de purificare. Conectarea cu Sinele Divin este un drum nu atat de usor precum credem. Sunt multe obstacole si ispite. Insa in acelas timp acestea sunt lectii de invatat,trebuie doar sa iti amintesti asta. Cristina este un ghid bland cu un har deosebit care prin iubire si multa rabdare ne-a adus de fiecare data pe drumul Inimii. Iar drumul Inimii nu e decat unul. Iubirea. Iubirea fata de sine. Pentru ca iubirea fata de sine se reflecta si in Iubirea fata de aproapele tau.
  Intrarea in scoala a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut in viata mea pentru mine. M-a invatat in primul rand ca nu suntem singuri. Mi-a aratat puterea interioara,discernamantul si intelepciunea . Si toate acestea ca instrumente pentru a construi o viata armonioasa,fara drama si victimizare,pentru a avea relatii frumoase si pentru a deveni Creatorul vietii tale.”

  Olga Rusu

 5. Sunt cursant al Scolii. Pentru mine a fost o chemare profunda si daca la prima strigare am ezitat din motive ce tineau de organizarea timpului, la a doua am raspuns afirmativ. Si am descoperit cum toate se aseaza cu usurinta, atunci cand intentia este aliniata unui scop inalt. Daca simtiti sa faceti aceasta calatorie de crestere / reamintire, ascultati-va chemarea sufletului!

  Roxana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s