Luna plina 3 august 2020

82572-galactic_tidal_wave - Copy

Avem parte de un inceput de august extrem de intensiv. Luna plina ne-a dat noi batai de cap datorita lucrarilor planetare intunecate ce s-au facut. Din luna plina trecem in energiile de Schimbare la Fata din data de 6 august, apoi intram in Portalul Leului, apoi in energiile de Sf Marie Mare. Deci un malaxor de energii. Va reamintesc ca sarbatorile ortodoxe sunt asezate peste niste sarbatoriri ancestrale stravechi, de aceea au asemenea putere.

Vor fi din nou tot felul de lucrari planetare si personale. Sa ne asteptam la curatari intensive, lupte astrale, actualizari cu codurile solare ce vor veni prin Poarta Leului…deci o perioada activa subtil, probabil si fizic la nivel planetar. Multi vor resimti oboseala puternica. E un lucru firesc, caci avem de sustinut lucrarile subtile, dar trebuie sa facem fata si actualizarilor ce au loc in sistemul personal, lucru care consuma foarte foarte multa energie.

Momentan luna plina a venit cu stari emotionale intensificate, de la nemultumiri accentuate pana la jale interioara. Sfatul meu este sa spune-ti Divinitati tot ce va apasa, tot ce va doare. Uitati-va la tot ce e in voi si exprimati tot. Apoi dati-le drumul si iesiti de acolo, din acea zona interioara in care va aflati. Luati hotararea interioara sa fiti bine, sa va vindecati, nu sa ramaneti in stare de deznadejde sau de victimizare.

Vom vedea cu ce vor veni si restul Portalurilor de Lumina.

Aceasta prima jumatate de august ne ofera o perioada de crestere colectiva si personala extrem de intensiva. Ar trebui sa profitam cu totii de aceasta sansa pe care Universul ne-o ofera si sa fim mai activi ca niciodata in lucrul cu sine si in lucrarile subtile. In felul acesta vom ajuta ca lunile septembrie-decembrie sa se desfasoare cat mai bland cu putinta, caci momentan lucrurile nu arata prea roz. Ca sa ducem la final cu bine acest an si sa incheiem majoritatea intunericului deschis, va trebui sa participam activ, constant si unitar si sa profitam de toate bresele/ragazurile de timp ce n-i se dau si de Portile de Lumina pe care le putem prinde pentru a sari peste niste evenimente nefaste. Haideti ca este nevoie de implicarea tuturor!

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!