Lucru cu apa

Cu apa se poate lucra in mai multe feluri. O sa las aici un exercitiu simplu, perfect de facut in perioada de Luna Noua sau Luna Plina.

Se stie ca Luna este conectata cu apa, iar apa cu emotiile. Puteti contribui la bunastarea lumii printr-o meditatie simpla: intrati in stare de interiorizare si vizualizati cum apele din intreaga lume (parauri, rauri, lacuri, mari, oceane, ape subterane, apa din atmosfera) se umplu cu energia Lunii. Energia Lunii le aduce purificare, stralucire, claritate. Apa devine cristalina, un cristal perfect.

In timp ce faceti acest lucru puteti lasa in razele directe ale Lunii, un bol cu apa si vizualizati cum acesta se umple si el cu energia Lunii si devine cristal pur. Lasati-o sa se incarce bine si sa aiba vreme sa-si modifice structura (minim 30 de minute sub razele directe ale Lunii). Apoi cand o consumati, multumiti-i pentru ca va sustine existenta in forma actuala pe care o aveti, multumiti-i apei ca sustine intreaga viata de pe planeta si vizualizati cum apa pe care o beti infuzeaza cu toate proprietatile sale apa pe care o contineti si cum si aceasta devine pura si cristalina.

Multumiti Lunii si apoi puteti reveni la starea de prezenta.

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!