Chakre

 

m66 - Copy (5)cod 1 – dimensiuni 48,5×35,5 cm (chakra 1 – Mulhadhara)

disponibil doar la comanda

IMG_1949 - Copy (3)cod 2 – dimensiuni 30×40 cm – Cele 7 chakre principale

m61 - Copy (5)cod 3 – dimensiuni 48,5×35,5 cm (chakra 2 – Swadhistana)

disponibil doar la comanda

m65 - Copy (5)cod 4 – dimensiuni 48,5×35,5 cm (chakra 4 – Anahata)

disponibil doar la comanda

CODURI DE LUMINA CHAKRA ACTIVA

IMG_0837 - Copy (3)cod 6 –  dimensiuni 21×30 cm, Chakra Swadhistana (chakra 2)- ne permite sa aliniem si sa eliberam energia sexuala blocata care se gaseste in aceasta chakra care ne impiedica sa dobandim o conexiune sacra cu corpul si sexualitatea noastra. Ne conecteaza cu sacralitatea corpului si a sexualitatii noastre, si deci ne conecteaza cu energia divina a vietii. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

IMG_2225 - Copy (3)cod 7 – dimensiuni 21×30 cm, Chakra Plexului Solar (chakra 3)acest cod regleaza si stabilizeaza emotiile si apa din corpul nostru. Forma geometrica a acestui cod exact aceasta conexiune dintre plexul solar si corpul emotional unite de puncte cosmice de conexiune. Culoare – galben. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

img_0974-copy-3cod 8 – Chakra Visshuda (chakra 5) – chakra gatului este chakra adevarului, a motivatiei si a co-creatiei. Ne permite sa cream prin verb. Ne permite sa FIM prin verb. Iisus a spus “nu ceea ce intra in gura este ceea ce otraveste omul, ci ceea ce iese prin ea”.  Si asa este, deoarece atunci cand nu  exprimam adevarul nostru cu integritate absoluta si din inima, ne otraveste incet sulfetul, imbolnavandu-ne si distorsionandu-ne, devenind incapabili sa ne exprimama adevaratele sentimente si adevarul inimii noastre. Sa vorbim, sa gandim si sa exprimam adevarul nostru. Sa traim in acord cu el si sa ne simtitm intregi. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

IMG_0976 - Copy (3)cod 9  – Chakra Ajna (chakra 6) – emite energie cosmica pulsatorie (similara cu sunetul tobelor de ceremonie) pentru a curata canalele de conexiune cosmica din ochiul nostru al treilea, aliniind viziunea noastra interioara. Mentind ochiul nostru al treilea activ si sanatos devenim persoane cu o constiinta mult mai expandata si daca adaugam acesta conexiune la inima care bate, atunci vom deveni incet incet fiinte cosmice capabile sa se conecteze si sa primeasca informatie cosmica de la fiintele de lumina, de la sinele superior si inregistrarile cosmice ale Pamantului. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

img_1348-copy-3cod 10  – dimensiuni 21×30 cm, Chakra a 10a – chakra a 10a ne aliniaza la contiinta unitatii a sinelui nostru superior. Mentinandu-l treaza si activ, suntem capabili sa accedem in mod complet la constiinta unitatii si sa ne percepem ca fiind parte integranta din tot. Ne ajuta sa intelegem si sa vedem viata dintr-un punct elevat al constiintei de unde intelegem ca totul este o invatatura si ca suntem capabili sa depasim aceste invataturi/lectii fara suferinta. Culoare – diamant. Tabloul poate fi pus pe perete sau se poate folosi ca si rama foto.

Informatii despre chakre: http://importantinfoblog.wordpress.com/despre-chakre-si-corpurile-subtile/

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

**Tablourile vandute se pot realiza la comanda

Lasă un comentariu