Coduri de baza

Coduri de baza ne ajuta sa transmutam si sa alineam la adevarul divin credintele vechi care sunt adanc inradacinate in ADN-ul nostru. Permite realizarea unei deschideri de constiinta in asa fel incat sa poata fi integrate concepte elevate despre Iubire si Lumina care vor transforma modul nostru de a percepe si de a ne crea realitatea. Ne ajuta sa transformam la nivel celular vec hile noastre modele de frica=durere, lipsuri si ignoranta in iubire=bucurie, abundenta si cunoastere.

Lucrul cu aceste coduri ne va ajuta sa:

  • transformam vechile credinte, energii si invatamintele profund inradacinate
  • integram si sa vindecam vechile invataturi pt. a renaste drept fiinte cosmice puternice.
  • integram in constiinta si ADN-ul nostru concepte elevate de Iubire si Lumina care ne vor permite sa aliniem constiinta noastra si sa co-cream o realitate plina de lumina.
  • stabilim bazele pt. expansiunea de constiinta multidimensionala.

m154 - Copy (4)cod 1 –  dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Transmutare”culoare – violet. Chakra corespunzatoare – ochiul al treilea. Transmuta energiile de vibratie joasa si toate situatiile din viata noastra care au nevoie de transformare pentru a putea integra energia Constiinta Cosmica si energiile elevate ale codurile care urmeaza deplin si fara obstructii. Aliniaza toate gandurile si energiile noastre dizolvand in iubire toate temerile si densitatea care pot interfera cu procesul nostru de trezire.

m150 - Copy (4)cod 2 –  dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Integrare”culoare – violet. Chakra corespunzatoare – Plexul solar. Ne permite sa vindecam si sa echilibram aspecte ale Sinelui nostru care s-au mentinut in dezechilibru sau in uitare timp indelungat. Ne permite sa lucram cu iertarea, asimiland trairile drept lectii, putand astfel sa le depasim si sa mergem inainte pe spirala evolutiei.

m155 - Copy (4)cod 3 – dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Triplu echilibru”culoare – violet. Chakra corespunzatoare – ochiul al treilea, inima, radacina. Ne activeaza inima si prin intermediul fluxului iubirii din inima noastra echilibreaza si linisteste inima. Asadar vindeca si ne echilibreaza corpul astfel incat sa fim capabili sa integram din ce in ce mai multa lumina zilnic. Ne curata profund celulele pt. ca sa poata integra lumina activandu-le nuceul divin, permitand sa integreze constiinta cosmica a iubirii.

m153 - Copy (4)cod 4 – dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Te iubesc neconditionat”culoare – roz. Chakra corespunzatoare –  inima. Ne aliniaza la iubirea neconditionata cea mai pura, vindecand toate tipurile de rani emotionale. Inima noastra se expandeaza si trezeste scanteia divina a Sinelui nostru. Iubirea este esenta a insasi existentei.

m152 - Copy (4)cod 5 – dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Libertate”culoare – portocalie. Chakra corespunzatoare –  plexul solar. Ne aliniaza la libertatea divina. Ne elibereaza de legaturile emotionale si mentale, trezind libertatea naturala a Esentei Noastre. Ne ajuta sa eliberam toate tipurile de legaturi, eliberand sufletul nostru si aripile noastre pt. a putea zbura din nou. Ramai spectator, nu te teme si nici nu retine ceea ce rabufneste din interiorul tau. Permite sa fie eliberat.

m151 - Copy (4)cod 6 – dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Pace”culoare – portocalie. Chakra corespunzatoare –  radacina. Ne echilibreaza emotiile si sentimentele, centrandu-ne constiinta in momentul prezent, linistindu-ne pt. calmul infinit al oceanului vietii care provine din Sursa. Ne permite sa ne linistim si sa ne centram profund in inima noastra si aici sa ascultam raul vietii care curge in interiorul nostru pt. a fi din nou aliniati in ganduri si sentimente

m147 - Copy (4)cod 7 – dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Abundenta”culoare – verde.  Chakra corespunzatoare –  radacina. Ne sincronizeaza cu fluxul infinit de viata si abundenta universala. Abundenta este viata, iubire, energie, lumina. Lucreaza direct asupra contiintei noastre, daramand vechile paradigme ale lipsurilor si limitarilor.

disponibil la comanda

m148 - Copy (4)cod 8 –  dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Armonie”culoare – galben. Chakra corespunzatoare –  plexul solar. Ne aliniaza la armonia universala. Ne transforma in armonie, adica echilibreaza tot ceea ce nu este in armonie in viata noastra, corpul nostru, realitatea noastra, emotiile noastre sau orice altceva care se afla in dezechilibru. Creatia se expandeaza prin univers emitand melodii frumoase.

m158 - Copy (4)cod 9 – dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Intelepciune”culoare – albastru. Chakra corespunzatoare –  al treilea ochi. Ne aliniaza la intelepciunea universala, la aceea care curge din Sinele Nostru superior si din mintea Zeului-Zeitei. Ne permite sa captam Intelepciunea universala precum un flux infinit infinit de intelegere, cunoastere, informatie si Lumina. Este un drum infinit, un canal radiant cu un flux constant la care ne putem alinia cu totii prin intermediul conexiunii cu inima noastra.

m159 - Copy (4)cod 10 –  dimensiuni 21×30 cm, Simbolul “Intelepciune Comapsiune”culoare – cristal curcubeu. Chakra corespunzatoare –  inima, gat. Contine in amprenta sa energia Flacarii Cristal Curcubeu. Ne inspira sa traim viata din cunoasterea cea mai profunda a existentei tuturor lucrurilor ca Unitate si de la aceasta baza sa exprimam intelepciunea universala si compasiunea.

m161 - Copy (4)cod 11 – dimensiuni 21×30 cm, realizat in creion, Simbolul “Vindecare”culoare – albastru. Chakra corespunzatoare – echilibreaza toate chakrele. Acest cod aduce un imprint energetic de sanatate care provine de pe Sirius, care ne permite sa canalizam energia de vindecare si echilibrare in jurul nostru prin vizualizarea sau emiterea ei prin palmele noastre catre persoane, animale sau plante.

m92 - Copy (4)cod 12 –  dimensiuni 33×24,5 cm, realizat in creion (Simbolul “Vindecare”culoare – albastru. Chakra corespunzatoare – echilibreaza toate chakrele. Acest cod aduce un imprint energetic de sanatate care provine de pe Sirius, care ne permite sa canalizam energia de vindecare si echilibrare in jurul nostru prin vizualizarea sau emiterea ei prin palmele noastre catre persoane, animale sau plante)

 Cu multa iubire si recunostinta ii multumesc pentru toate codurile si  informatiile de lumina lui KAI.

*Ramele prezentate pe site au caracter informativ. Inainte de a comanda, intrebati despre culoarea ramelor aflate in stoc.

 

Lasă un comentariu