Lista cu ustensile divine

Recomandarea mea este sa va faceti un carnetel/o lista cu toate ustensilele pe care le aveti: cu initieri, cu simboluri de lumina si utilizarea lor, cu energii pe care le puteti chema, cu Arhangheli, Ingeri si specializarile lor, cu rugaciuni si specializarea respectivelor rugaciuni…Tot ce ati invatat si ati primit ca ustensila divina.


De ce?


Pentru ca atunci cand vin energii puternice, fie de schimbare, fie de atac, te resimti puternic, te destabilizezi. Fie mental, fie emotional, fie in corp fizic, fie simti deconectare de la Lumina, de la Ghizi…Cand sunt astfel de momente tot ce-ti mai amintesti sa faci este de obicei rugaciunea de baza Tatal Nostru. Si este minunat, rugaciunea incepe sa deblocheze starea ca sa faca loc pentru ati aminti in cate moduri te poti ajuta atunci cand esti in astfel de stari , pentru ati recapata echilibrul cat mai repede. Daca aveti o lista facuta, va amintiti de carnetel, dati fuga la el si incepeti sa aplicati din cele notate acolo.


Spor la notat si usurinta pentru cand vin astfel de momente!

© Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!